Hudplejespecialist

kr. 2.995

kr. 2.995

Vis delbetaling
×
Delbetaling
271 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.245 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,14%. Der er fortrydelsesret.

Middel
Lektioner: 21
Internationalt AINHOA Diplom

Certificeret Hudplejespecialist 

Bliv Certificeret Hudplejepecialist, og få et internationalt diplom fra det prisvindende Ainhoa Cosmetics International med titel Certified Ainhoa Skin Care Specialist. Den online diplom-uddannelse foregår på Dansk i samarbejde med Danbeauty.dk og Innowell.net. 

Massiv efterspørgsel på naturlige veganske ansigtsbehandlinger og produkter

Mærker du også den store efterspørgsel på naturlig vegansk hudpleje og professionelle veganske ansigtsbehandlinger, og har du ikke helt styr på de naturlige virkestoffer og professionelle veganske behandlinger? – så er denne korte online diplomuddannelse for dig. 

I dette spændende online hudplejekursus lærer du om de prisvindende veganske hudplejeprodukter, naturprodukter, professionelle veganske ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger m.m., samtidig med, at du får tilgang til et rigtig flot markedsføringsmateriale, og ideer, til brug for både din faglighed, og salget i din klinik eller kommende klinik.

Der ud over får du også viden om naturlige ingredienser, naturlige virkestoffer, bæredygtig emballage, fair trade, beskyttelse af truede plantearter, dermatologiske tests og kliniske studier (ikke testet på dyr), de naturlige virkestoffers effekt i huden m.m.

Undervisningsformen er e-læring

Undervisningen foregår 100% online, hvor du kan logge ind på dit studie 24 timer i døgnet. Du er således ikke afhængig af at følge undervisningen på bestemte tidspunkter.

Når du logger ind på dit studie, kan du se din læreplan. I din læreplan fremgår hvad du skal læse, og hvilke opgaver du skal løse. På denne måde ved du præcist, hvad du skal gennemgå i din uddannelse til certificeret hudplejespecialist.

Studieformen e-læring giver dig maksimal fleksibilitet, da du ikke behøver at tage fri fra dit arbejde, og heller ikke er afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunker. Endvidere vil du kunne tage uddannelsen lige så hurtigt, du har mulighed for det.

Uddannelsesmaterialet er på dansk og engelsk. Hvis du har svært ved engelsk, findes der flere oversættelsesværktøjer som fx Google Translate, Google Lens mm., der kan benyttes undervej i din uddannelse. Hvis du har brug for hjælp til at benytte disse værktøjer, er vi gerne behjælpelige i Studievejledningen.

Internationalt diplom

Når du har gennemført din hudplejeuddannelse, modtager du et internationalt diplom fra det verdensomspændende firma Ainhoa Cosmetics, der er europæisk producent af hudplejeprodukter til professionelle hudplejespecialister, som fx uddannede kosmetologer, hudterapeuter, kosmetikere m.m.

AINHOA’s hudplejeserier bygger på 3 grundprincipper:
SIMPLE
REAL
BEAUTY

Ainhoas hovedfokus er vegan, naturlige ingredienser, teksturer og innovative formler i enkelhedens raffinement. Alt sammen i tråd med deres grundprincipper – Simpel. Ægte. Skønhed.
Ainhoas eksklusive hudplejeprodukter for professionelle består bl.a. af flere bæredygtige veganske hudplejeserier og behandlinger.

Hvad er en Certificeret Hudplejespecialist?

En Certificeret Hudplejespecialist er ekspert på professionelle veganske hudplejeprodukter, serier og behandlinger.

En Certificeret Hudplejespecialist opnår ekspertviden om en lang række professionelle veganske ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger fx:

 • Basic Facial Cleansing Treatment (vegansk dybderensende og fugtgivende ansigtsbehandling)
 • Whitess Anti-Darkspots Treatment (ansigtsbehandling til pigmentforandringer)
 • Biome Care Anti-Pollution Defence Treatment (beskyttende ansigtsbehandling til kunder i bakterielle/forurenende miljøer m.m.)
 • Cannbi7 Multi-Action Natural Treatment (vegansk nærende ansigtsbehandling til udtørret hud)
 • Vegan Collagen+ Firming & Modelling Treatment (vegansk modellerende opstrammende ansigtsbehandling til manglende elasticitet)
 • Hyaluronic Advanced Hydration Treatment (vegansk fugtgivende ansigtsbehandling)
 • Multivit Illuminating Revitalising Treatment (vegansk fornyende vitamin- og energiboostende ansigtsbehandling)
 • Purity Oily & Serborrheic Treatment (vegansk poresammentrækkende og dybderensende ansigtsbehandling til fedtet-, kombineret- og/eller uren hud)
 • Senskin Sensitive Skin Treatment (vegansk ansigtsbehandling til sart og reaktiv hud)
 • Phyto Retin+ Total Anti-Age Treatment (vegansk total anti-age ansigtsbehandling til ældet og rynket hud)
 • Algin Facial Masks Treatments (flere typer veganske algemasker afhængig af hudtype og behov)
 • Shape & Skin Anti-Cellulite Drainage Massage (anti-cellulite kropsbehandling)
 • Shape & Skin Shape Massage (opstrammende og formende kropsbehandling)

Behandlingerne udbydes ofte fra 500-1400 kr., tager i gennemsnit 1 time, har lave produktudgifter, og er derfor et godt aktiv i enhver professionel hudplejeklinik med stærke værdier om bæredygtighed.

I uddannelsen får du også et godt overblik over dit præcise produktforbrug, da dette er listet under hver behandling.

Ainhoas produkter rummer muligheder indenfor behandling af alle målgrupper – uanset om der er tale om særligt sensitiv hud, anti-age behandling eller behandling af svær uren hud.

I uddannelsen til Hudplejespecialist får du bl.a. også tilgang til flotte bæredygtige digitale trin for trin guides, der gør behandlingerne lettere at lære, samt gør det let at oplære personale eller studerende i Ainhoas fantastiske naturlige behandlingsunivers. Alle trin for trin guides indeholder en kort:

 1. Introduktion til hudplejeseriens behandlingsfokus
 2. Introduktion til hvert produkt
 3. Trin for trin vejledning til ansigtsbehandlinger eller kropsbehandlinger
 4. Oversigt over kostberegning (estimeret forbrug)

De bæredygtige guides er udviklet digitalt. Dette gør, at du og dit personale kan benytte en tablet eller mobiltelefon til Ainhoas guides, og evt. kan skrive noter direkte ind i dine guides undervejs i behandlingerne. Alternativt kan man udprinte relevante sider og evt. laminere disse, så de kan genbruges, og dermed spare mest muligt på miljøbelastende papirproduktion.

Se herunder en lille videopræsentation af Ainhoas step by step guide i ansigtsbehandlingen “Biome Care”:

Uddannelsen til Certificeret Hudplejespecialist er et komplet kursus i professionel naturlig vegansk hudpleje, indeholdende en indgående læring om Ainhoas veganske hudplejeprodukter og deres forskellige behandlinger indenfor både hud- og kropspleje.

I uddannelsen får du også et indgående kendskab til naturlige virkestoffer i huden, kliniske studier, bæredygtighed, faglige begreber m.m., der klæder dig godt på med viden og evne til formidling indenfor naturlig skønhed, som professionel behandler og forhandler.

Efter endt uddannelse vil du modtage et internationalt diplom, hvor du således kan dokumentere, at du har den nyeste viden indenfor naturlig skønhed og behandlinger.

Du vil i uddannelsen gennemgå en spændende fagteori og blive testet i dette. Ydermere inviteres du ind i et spændende værdibaseret behandlingsuniverset omkring Danbeauty Family B2B, hvor du får opdateret inspiration og adgang til en eksklusivt materiale, der skal støtte dig som professionel behandler og forhandler.

Ainhoa gaveæsker

Uddannelsen til Certificeret AINHOA Hudplejespecialist, henvender sig til dig, der er uddannet kosmetolog, kosmetiker, hudterapeut, kosmetisk akupunktør, spaterapeut m.m., eller til dig der er under uddannelse, og gerne vil have et indgående kendskab til professionelle hudplejeprodukter og behandlinger.

Med en uddannelse som Certificeret AINHOA Skin Care Specialist vil du få et indgående produkt- og behandlingskendskab, der klæder dig godt på til et professionelt produktarbejde herunder:

 • produkt og behandlingsrådgivning til kunder
 • produktsalg til kunder
 • medundervisning i produkter og behandlinger til personalet
 • salg og marketing m.m.

Når du har gennemført din uddannelse, vil du stadig kunne tilgå dit studie, så du altid kan vende tilbage og holde dig fagligt opdateret.

Hudpleje Ampuller fra Ainhoa Collagen+

Uddannelsesstart og varighed

Du kan tilmelde dig kurset til Certificeret AINHOA Hudplejespecialist hver dag, og kan gennemføre uddannelsen sideløbende med at passe et arbejde, og lige så hurtigt du har mulighed for det.

Når du har gennemført din uddannelse, vil du indenfor 14 dage modtage dit uddannelsesbevis som Certificeret AINHOA Skin Care Specialist, som du kan udprinte og hænge op i din klinik, samt uploade til din hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn m.m.

Cannabi7 – vegansk hudpleje for professionelle

CANNABI7 veganske hudplejeprodukter for professionelle

Pensum til Certificeret AINHOA Hudpleje specialist

Pensum til din certificering som AINHOA Hudplejespecialist er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger eller lignende.

Pris og materialer

Kurset til Certificeret AINHOA Specialist koster pt kun 2.995,- og alt pensum og materiale indgår i denne pris.

Hudplejespecialist uddannelsen uden beregning?

Er du allerede Ainhoa forhandler, eller overvejer du at blive forhandler af Ainhoas prisvindende professionelle veganske hudplejeprodukter gennem Danbeauty.dk, som er den officielle B2B leverandør af Ainhoa produkter i Danmark, så har du mulighed for at rekvirere en rabatkode på 100% hos Danbeauty.dk, der gør at du kan tage uddannelsen uden beregning. Rabatkoden får du ved at sende en mail til info@danbeauty.dk, og rekvirere rabatkoden. Rabatkoden skal du bruge under din betaling af uddannelsen.

Inkluderet i følgende uddannelser

Uddannelsen til Certificeret Hudplejespecialist er inkluderet i Innowells anmelderroste online uddannelser til:

Ligeledes er det muligt at tage uddannelsen, uden beregning, som et “brush up”-kursus, hvis du er uddannet hos os før, og blot trænger til ny viden omkring virkestoffer, nye behandlinger m.m., eller blot savner behandlingsinspiration, markedsføringsinspiration m.m. til din klinik.

digitale noter på Ainhoa step by step guides

Krav til opstart på uddannelse

Du skal være uddannet i huden, som fx kosmetolog, kosmetiker, hudterapeut, materialist, spaterapeut, kosmetisk akupunktur m.m., eller være under uddannelse i huden, for at kunne tage uddannelse til hudplejespecialist, hvor fokus alene er professionelle hudplejeprodukter og trin for trin professionelle behandlinger.

Uddannelsen til Hudplejespecialist tager udgangspunkt i, at du ikke kender til AINHOAs produkter, så alle kan være med, både de der har mærke-kendskab, og de der ikke har.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan blive Ainhoa forhandler, og dermed købe Ainhoa hudplejeprodukter, til attraktive engrospriser med en høj avance, gennem leverandøren Danbeauty.dk.

Bemærk at AINHOA er en hudplejeserie, der kun forhandles af professionelle klinikker, hvor behandlerne er uddannet i huden, herunder kosmetologer, kliniske kosmetologer, hudterapeuter, kosmetikere, materialister, kosmetisk akupunktører, spaterapeuter m.m.

Undervisere

Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.9
kr. 2.995
35 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
30
Stjerner 4
5
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Tina Kentzer

  5 ud af 5

  Jeg synes det har været ret svært, særligt når jeg har prøvet at foretage nogle af testene, uden at benytte mig af noter osv. Men samtidig synes jeg det er godt sværhedsgraden ligger der, så man får et godt kendskab til alle produkterne.
  Jeg er ved at opbygge egen praksis som kosmetolog efter at have taget kosmetolog uddannelsen ved jer tidligere. Denne nye viden finder jeg dermed meget relevant for mig. Jeg synes der har været godt materiale til produkterne.
  Det har også været godt med step by step video på behandling til serierne, og at man kan benytte sig af det forskellige markedsføringsmateriale er alle tiders.

 • Ann Toft Bach

  5 ud af 5

  Skønt studie, jeg kan tilpasse mit fuldtidsjob og familie. 10 stjerner herfra.

 • Joan Sørensen

  5 ud af 5

  Fantastisk undervisning

 • Sylvia Ingadottir

  5 ud af 5

  alt har været så fint og nem kommunikation

 • Laila Wibe Erland

  5 ud af 5

  Samlet sett mye informasjon å memorere, men ved å skrive/lage sine egne flash cards er det lettere å repetere stoffet og teste seg selv. God brugervenlighed. Helt flot. Tommel opp.

 • Amalie Thomsen

  4 ud af 5

  Rart at man nemt kan få fat i faglærerne og studievejledningen. Rigtig godt med materiale til videre promovering

 • Selcan Ûnal

  5 ud af 5

  Jeg kan godt mærke at jeg selv kører mit studie i den tempo som passer mig allerbedst, hvilket er fantastisk.

 • Ann-Louise Jensen

  5 ud af 5

  Kan varmt anbefale Innowell! de har simpelthen nogle af de bedste produkter – især til huden er helt vild med deres hudpleje + deres produkter til Mani & pedicure stor thumbs up herfra

 • Döndünur Arabaci Güler

  5 ud af 5

  Jeg forventer at bruge min nye viden i mit fremtidsjob. Forhåbentligt som et fuldtidsjob. Det har været et lærerigt studieforløb. Flot sat op, nemt at navigerer i hjemmesiden. Venlig og hjælpsomme studievejledere og faglærere.

 • Jennifer Chu

  5 ud af 5

  Jeg forventer at bruge det engang når jeg er færdiguddannet sygeplejerske, og skal videre som kosmetisk sygeplejeske. Synes det er fedt at man er gået produkterne slavisk igennem. Super venlige undervisere og studievejledere, jeg kan ikke andet end at rose jer.

 • Christa Liljegren

  5 ud af 5

  Nemt og overskueligt! dejligt forklaret og skønt med ros ved gennemførelse af test 🙂 Jeg vil åbne danmarks mest nærværende dejligste klinik! Jeg glæder mig så meget til uge 3 2023 – det bliver en fest!

 • Maria Nadeem

  5 ud af 5

 • sahana saravanabavananthan

  5 ud af 5

  Det var meget spændende og læse om en speciel produkt linje/mærke. AINHOA kurset gav god indsigt i ingredienser og deres tilhørende fordele og ulemper.

 • Mevlüde Cevik

  5 ud af 5

  Rigtig god undervisning.

 • Mina Kan Omir

  5 ud af 5

  Vil anbefale det til enhver person der skal arbejde med hud og krop.

 • Emma Josefine Stærmose

  5 ud af 5

  Det var en fin sværhedsgrad, som gav mig lysten til at sætte mig nærmere ind i stoffet. Virkelig nemt og overskueligt. Jeg forventer at bruge Ainhoa produkter i min virksomhed og at jeg dermed kan give mine kunder den bedste behandling med denne viden fra jer.
  Alt var meget bedre end forventet, og jeg er meget positiv overrasket over min nye viden om Ainhoa produkterne, og jeg føler mig virkelig godt klædt på til mine behandlinger med disse produkter

 • Nika Gundmann

  5 ud af 5

  Super super godt

 • Eila Vang

  5 ud af 5

  Jeg vil udvide behandlingssortimentet i min virksomhed. Et rigtig godt kursus, hvor jeg måtte tage nogle test mere end 1 gang da jeg troede at jeg havde styr på det meste i forvejen 🙂 Det var simpelt og godt tilrettelagt. Som altid, venlig studievejleder. Et rigtig godt kursus, som jeg bestemt vil give 5 stjerner.

 • Martin Christian Celosse-Andersen

  5 ud af 5

 • Malin marie Folmand

  5 ud af 5

  Det kontakt jeg har haft med studievejlederne har været godt, meget opbakkende og glade, det smitter. På dette stadige af min uddannelse kan jeg ikke komme på noget ris, men ros for at kurset er overskueligt.

 • Mette Nielsen

  5 ud af 5

  Jeg er så glad for jeg vælge innowell, da niveauet er rigtig højt og meget lærerigt. Synes i er fantastiske hos innowell, altid hjælpsome og hamrende dygtige.

 • Anette Mouritsen

  5 ud af 5

  Jeg skal bruge min nye viden da jeg skal arbejde med produkterne som hudterapeut når jeg bliver færdig uddannet. De er altid til rådighed når man har brug for det, det er dejligt når det er fjernundervisning. Jeg har ingen ris, kun roser til den måde I kører kurset på. Er nemt at finde rundt i.

 • Thuy Cekin

  4 ud af 5

  Studiet havde i meget høj grad faglig relevans. Tak for alt Sika.

 • Victoria Munk

  5 ud af 5

  De har besvaret mine spørgsmål på en hjælpsom måde, og har været hurtige til at give feedback på opgaverne. Det har især været rigtig lærerigt, at få lov at dykke ned i de enkelte produkter.

 • Margit Kristianna Da Silva Glerfoss

  4 ud af 5

  Det er ikke relevant for mit arbejde i øjeblikket. Men jeg vil helt sikkert have dette mærke i bagtankerne, måske det bliver relevant senere.

 • Elene Maryan Rød

  5 ud af 5

  Jeg valgte kurset fordi jeg vil udvide behandlingssortimentet i min virksomhed. Det har været et godt forløb med god tekst forklaring og flot sat op.

 • anamaria junker

  4 ud af 5

 • Ebru Korkmaz

  5 ud af 5

 • Dorte Toft Skov

  5 ud af 5

  Dejligt at det kræver lidt at komme igennem de forskellige tests. Det var nemt at arbejde med og at gå til og fra. Ligesom vi kender det fra Kosmetolog uddannelsen. Jeg vil bruge kurset til at udvide behandlingssortimentet i min virksomhed.

 • Louise Dreisler

  5 ud af 5

 • Julie Gronemann

  5 ud af 5

  Jeg synes sværhedsgraden er forholdsvis let, men det skyldes nok også min store interesse på området, jeg vidste i forvejen hvad mange af de brugte ingredienser gør og har af egenskaber indenfor hudpleje. Meget brugervenligt, og rigtig godt at underviserne under hver fag står ude i højre side. Jeg overvejer meget at blive forhandler af Ainhoa, når jeg kaster mig ud som behandler efter endt barsel, da jeg synes det er en serie som kan lidt af det hele, og derudover har et højt indhold af naturlige ingredienser, hvilket er noget af det jeg vægter højt i mit kommende arbejde som behandler. Jeg har anbefalet jer til min veninde, som netop er gået igang med klinisk massageuddannelse igennem jer 🙂

 • Rikke Andersen

  5 ud af 5

  Det var let at finde det hele, da der er link til det og så skønt at det åbner i et andet vindue, så man ikke skal klikke frem og tilbage. En meget grundig gennemgang af det hele.

 • Anne Mette Snitgaard Bjerg

  4 ud af 5

  Jeg synes, at det har været rigtig spændende at lære om de forskellige produkter, og jeg forventer, som kommende hudterapeut, at jeg får stor brug for min viden på dette område.

 • Clara Lykkegaard

  5 ud af 5

  Uddannelsen har givet mig meget mere viden omkring hud og hudens opbygning, hvilket hjælper mig med at forstå vigtigheden af at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Dette kan jeg bruge i forbindelse med mit arbejde. Synes også at det en rigtig god hjemmeside, der er nem at forstå. I er rigtig hurtige til at svare, både når man ringer, men også over besked.

 • Rana Al Dalawi

  5 ud af 5

  Mange tak 😁 Jeg synes det hele var så spændene, og får helt lyst til at starte på produkterne selv 😊

Tilføj en anmeldelse