Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

DKK 4.995

DKK 4.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
248 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.931 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 27
1 seminardag
Uddannelsesbevis

Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

Velkommen til et rigtigt spændende dagskursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn.

Undervisningsformen

Kurset i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn foregår som en kombination af et lille teoretisk online studie, der afsluttes med et dagskursus på Innowells kosmetologskole.

Når du har gennemgået dit selvstudie, skal du booke/tilmelde dig dit seminar hos Innowell. Du kan læse meget mere om booking af dit dagskursus på denne informationsside: Tilmelding.

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis, der evt. kan ophænges i klinikken, benyttes til jobsøgning, uploades til hjemmesiden m.m.

Kursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

I vores dagskursus i farvning af øjenvipper og øjenbryn lærer du alle kosmetologens professionelle teorier og teknikker, så du lærer at mestre en langtidsholdbar farvning af vipper og bryn afstemt efter både hudtone og temperament. Endvidere lærer du, at kunne smukt tilrette øjenbryn efter et grundigt teoretisk fundament og professionelle teknikker.

Læringsudbytte af vipper og bryn kursus er:

Den studerende har viden om:

 • hårets opbygning og struktur
 • hudens interaktion med farven
 • produktlære
 • kontraindikationer

Den studerende har færdigheder til at:

 • vurdere morfologi
 • vejlede kunder omkring farvevalg, brynets form m.m.
 • selvstændigt komponere farveblandingens nuance ud fra hårets type og naturlige farve

Den studerende har kompetencer til at:

 • Udføre farvning af vipper, også på linsebrugere
 • Udføre farvning af bryn ud fra teoretisk kendskab til hårets opbygning og farve
 • Udføre retning af bryn ud fra ABC-princippet og de morfologiske principper.

Du lærer en præcis og grundig farvelære, og teorien bag, samt praktisk at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt tilretter og former øjenbrynene både gennem teori og praksis.

Du lærer:

 • håret opbygning
 • hårtype
 • hud og hårkomplikationer
 • kontraindikationer
 • farvelære
 • morfologi
 • brynform

På seminardagen vil du opleve følgende:

 • Kobling af teori til praksis
 • Se en hel behandling, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, prøve teknikker m.m.
 • Der øves behandlinger i farvning af vipper og bryn, samt ret af bryn på hinanden
 • Der øves behandlinger i farvning af vipper og bryn, samt ret af bryn på modeller

Efter undervisning på skolen skal du påregne, at øve dine nye teknikker hjemme til du føler dig klar til at udbyde farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn professionelt, og det kan derfor være en god idé, at organisere modeller til at øve disse behandlinger straks efter din undervisning på skolen. Således vedligeholder og udvikler du dine nye vippe- og bryn færdigheder bedst.

Målgruppen for kursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

Vores dagskursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, og derfor udbydes dette populære kursus til alle, herunder både private og selvstændige, der gerne vil lære at mestre disse populære behandlinger. Kurset kan derfor både benyttes til private der blot gerne vil lære at farve vipper og bryn på hinanden, samt af selvstændige erhvervsdrivende der gerne vil udbyde behandlingerne kommercielt.

Udbyd eftertragtede behandlinger med kursus i farvning af vipper og bryn

For professionelle kan man udbyde behandlingsformerne både særskilt og samlet i fx blot farvning af vipper, eller retning af bryn m.m. Man kan også tilbyde en særlig eftertragtet behandling, der inkluderer dem alle, og giver et helt fantastisk resultat af intense, mørke og fyldige øjenvipper, samt smukt tilrettede og farvede øjenbryn der giver karakter og et velplejet udtryk. Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter. Endvidere svier de ikke i øjnene, og kan således også bruges af kontaktlinsebrugere!

Tilmelding af kursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

Du starter med at købe adgang til kursus i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn, her på hjemmesiden. Derefter modtager du et velkomstmail, hvor du opfordres til at ringe til vores studievejledning. I studievejledningen vil vi tage godt i mod dig , og give dig en god instruktion via telefon i dit selvstudie, til du er helt tryg ved, hvad du skal læse hjemme, og har fået alle de oplysninger, du har brug for.

Når man har købt adgang til kurset i vippeextension, har man 6 måneders studieadgang til at gennemføre kurset. Da kurset kun tager gennemsnitlig 1-3 dage, så der derfor rigtig god tid til at gennemføre sin uddannelse, sideløbende med at passe et fuldtidsarbejde.

Pensum til makeup kursus

Til det teoretiske studie i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn benyttes e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard. Da bogen er en e-bog, kan den både læses på en PC, tablet, mobiltelefon m.m. Ligeledes kan bogen eventuelt udskrives. Bogen købes gennem Innowell.

Studieøkonomi

Du har mulighed for at passe et fuldtidsjob ved siden af studiet, da studietiden kan tilpasses den enkelte studerende. Nogle af vores studerende læser mens de modtager dagpenge eller betaler deres kursus gennem bruttolønsordninger.

Øvrige udgifter ved kursus

Foruden prisen for selve uddannelsen må du huske udgifter til:

Bogmateriale til ca. kr. 600,-

Kom hurtigt i gang med farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn

Til at udføre øvebehandlinger efter endt seminardag anbefaler vi, at du køber et opstartskit til farvning af vipper og bryn. Det er muligt at købe flere forskellige starterkits hos danbeauty.dk til engrospris, med alt hvad du skal bruge til straks at komme i gang med disse populære behandlinger. I fx det billigste starterkit findes farverne sort , blå og brun, emulsion, beskyttelsespapir, beskyttelsescreme, pensel og et lille blandingsbæger til ca. 400,-. Starterkittet indeholder produkter til rigtig mange behandlinger.

Husk at du som elev hos Innowell kan handle produkter til engrospriser.  Du kan læse her omkring: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Krav til opstart på uddannelse

Vores dagskursus i farvning af vipper og bryn tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, og derfor udbydes dette populære kursus til alle.

Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit.

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejledning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Underviser

Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.8
DKK 4.995
5 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
4
Stjerner 4
1
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Annemarie Brink

  4 ud af 5

 • Julie Birk

  5 ud af 5

 • Tina Kentzer

  5 ud af 5

 • Victoria Munk

  5 ud af 5

 • Anne Julie Holmgaard

  5 ud af 5

  Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.

 • Tina Sørensen

  Jeg har taget et endagskursus i vipper og bryn, og det var super godt og meget lærerigt, skønne omgivelser og lærer. Kommer helt sikkert tilbage.

 • Sara Andersen

  Jeg har lige taget kurset farvning af vipper og bryn, retning af bryn og permanent af vipper , super godt , lærerigt kursus og et dejligt sted at være . Dette kursus kan jeg varmt anbefale. Jeg havde Ditte som lærer for en dag, hun er dygtigt til at lære fra sig , og god til at forklare tingene . Hyggelig dag og jeg glæder mig til mit næste kursus hos jer .

 • Karen Bang

  Hej Jeg har netop afsluttet et e-learnings kursus i øjenvippepermanent, og det har virkelig været en god måde at tage dette kursus på. Alt materiale blev tilsendt med posten og det pensum som jeg skulle læse, lå på nettet, alt var lige til at gå til. Det er dejligt at kunne tilbyde sine kunder en ny behandling. Jeg kan kun anbefale at tage et e-learning kursus hos Innowell. Det har været en fornøjelse, og en stor besparelse. Jeg har kunnet undlade at lukke min klinik ned og passe mit arbejde samtidig med at tog mit kursus. Hvilket betød at jeg kunne spare på udgifter til rejse og hotel, og samtidig holde min indtægt i min klinik. Og samarbejdet mellem skolen og jeg har forløbet uden problemer, da jeg hurtig fik svar på mine spørgsmål, og hjælp til at komme videre i forløbet, og blev guidet rigtig godt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager et e-learning kursus hos Innowell. Med Venlig Hilsen Karen Bang, SkinStyle

Tilføj en anmeldelse