Manicure og Pedicure

DKK 4.995

DKK 4.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
248 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.931 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 30
1 seminardag
Kursusbevis

Eksklusiv pedicure og manicure

Eksklusiv pedicure og manicure behandling efterspørges i stadig stigende grad i både klinikker og mere eksklusive spa og wellnesscentre. Dette spændende kursus i eksklusiv pedicure og manicure tager udgangspunkt i at man ikke kender til faget i forvejen, og henvender sig derfor til alle med interesse i dette behandlingsfelt.

Undervisningsformen i eksklusiv pedicure og manicure

Kurset i eksklusiv pedicure og manicure starter med en teoretisk læring i faget, der tages via fjernundervisning, og som derfor foregår som et studie fra eget hjem.

Til sit teoretiske hjemmestudie benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Teorien tager i gennemsnit 1-3 dage som hjemmestudie sideløbende med at passe sit vanlige arbejde.

Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere.

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis.

En masse tekst…

Kursets indhold

Kurset giver en grundig læring i både eksklusiv pedicure og manicure behandling, da fremgangsmåden til hænder og fødder stort set er den samme, og det er derfor hensigtsmæssigt at have bevis på at man kan mestre dem begge, både ved jobsøgning og som selvstændig erhvervsdrivende.

 • Håndens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Remedie og produktlære til manicure
 • Håndmassage
 • Manicurebehandlingens fremgangsmåder
 • Neglens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Lakering af negle
 • Fodens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Remedie og produktlære til pedicure
 • Fodmassage
 • Manicurebehandlingens fremgangsmåder
 • Neglens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Lakering af negle på hænder og fødder

 • genopfriskning og kobling af teori til praksis
 • se manicure
 • øve manicurebehandlinger
 • øve lakering af fingernegle
 • introduktion til semipermanent lak som alternativ til neglelak
 • se pedicure
 • øve pedicurebehandlinger
 • Øve lakering af tånegle
 • introduktion til varm paraffinbehandling

Innowell stiller ikke krav om et vist antal øvebehandlinger hjemme, da dette altid vil være individuelt, men vi anbefaler at øve hjemme straks efter kurset.

Kursister til vores kursus i manicure og pedicure

Kurset i semipermanent lak henvender sig til alle med interesse i pleje af hænder og fødder, da kurset tager udgangspunkt i at du ikke kender til behandlingerne. Kurset kan fint stå alene, kombineres med kursus i semipermanent lak, akryl gel eller negleteknikeruddannelse. Kurset indgår som en del af Innowells kosmetologuddannelser.

Kursisterne kommer fra hele landet, og det kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Her kan du læse mere om seminar, transport og andre praktiske informationer.

Mulighederne med kursus i manicure og pedicure

Efter kurset vil du kunne tilbyde forskellige professionelle hånd- og fodbehandlinger, og sælge eksklusive plejeprodukter til hænder, fødder og negle med en høj fortjeneste.

Med kursus i manicure og pedicure kan du også bygge videre på din karriere med kurser som:

Start og tidshorisont på kursus i pedicure og manicure

Du kan starte på vores pedicure og manicure kursus hver dag, da kurset er opbygget som blandet e-læring, hvor du starter med at læse teori hjemme og afslutter med 1 dag på skole.

Når du køber adgang til kurset i pedicure og manicure, vil du have 6 måneders studieadgang til at gennemføre din teori og undervisning/seminar på skolen. Bemærk at du skal have gennemført dit teori, og have tilmeldt dig din ønskede undervisningsdag på skolen senest 3 uger inden skoledagen begynder. Læs evt. mere om hvordan du tilmelder dig din skoleundervisning her: Tilmelding og booking af tilstedeværelsesundervisning

Seminardage for skoleåret 2021-22:

Datoer:  1. oktober 2021, 11. februar 2022, 17. juni 2022

Pensum til kursus i manicure og pedicure

Dit pensum til dette kursus består af det materiale som findes i dit online klasseværelse, samt e-bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Mille Mosegaard.

Udgifter og køb af materialer

Prisen for kursus i manicure og pedicure er en totalpris, der er inkluderet både det teoretiske studie, det praktiske studie på skolen, samt uddannelsesbevis. Der ud over kommer køb af e-bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Mille Mosegaard. E-bogen koster ca. kr. 600,-

Hvis du ønsker at øve videre på de populære pedicure- og manicurebehandlinger hjemme, er det muligt, at købe eksklusive produkter til engrospriser gennem Danbeauty.dk, der ligger ca. 300 meter fra skolen. Bemærk, at alle manicure og pedicure studerende hos Innowell, kan handle til meget billige engrospriser. Du kan læse her omkring hvordan du får adgang til de fordelagtige engrospriser: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt? Danbeauty ligger kun 300 m fra skolen og ved direkte afhentning spares fragten .

Optagelseskrav på kursus i manicure og pedicure

Kurset er på begynder-niveau, hvor alle kan være med.

Studievejledningen og yderligere oplysninger

Har du brug for mere information om kurset, er du velkommen til at kontakte vores søde studievejledere, der sidder klar på telefonen mandag – torsdag 9 – 16 på 98 901080 eller på info@innowell.net

Ofte stillede spørgsmål

På kursus i manicure og pedicure arbejdes der med hånd og fodplejeserierne fra Thuya, som er et verdenskendt mærke indenfor hænder og fødder, negle m.m.

I dette kursus arbejdes der med serierne:

Underviser

Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
DKK 4.995
0 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
0
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den først til at anmelde “Manicure og Pedicure”