Anatomi og fysiologi

Hovedunderviser
DKK 5.995
8 Anmeldelser

DKK 5.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
216 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 216 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 7.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,08%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 200
Uddannelsesbevis

Anatomi og fysiologi kursus

Velkommen til et rigtig spændende anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning med maksimal frihed og et lærende og nærværende lære-elevforhold under hele dit studie!

Se en kort introduktion til anatomi og fysiologi kurset

Anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning

Når du vælger Innowells anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning, foregår dette med et nærværende lærer-elevforhold under hele studiet, hvilket vil sige, at du modtager spændende undervisning og respons fra dine undervisere under hele studieforløbet. Ligeledes findes en tilknyttet studievejledning, hvor vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp undervejs i dit anatomi og fysiologi kursus.

Anatomi og fysiologi kursus foregår ved, at man logger sig ind på sit studie, der kan tilgås hver dag 24 timer i døgnet. Vores anatomi og fysiologi kursus ligner et traditionelt klasseværelse med en stor moderne “tavle” midt på væggen. På tavlen fremgår læreplanen præcist som i et traditionelt klasseværelse. I læreplanen vil fremgå, hvilke sider der skal læses, hvilke opgaver der skal besvares og afleveres til underviseren, hvilke forelæsninger man skal følge, teste man skal lave osv.

Lektioner og uddannelsesbevis

Anatomi og fysiologi kursus udgør 200 lektioner, og efter gennemført kursus tilsendes et flot bevis der redegør for både fag og lektioner til brug for optagelse på andet studie, videreuddannelse, m.m.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • har viden om menneskets anatomi og fysiologi
 • har grundlæggende viden om studieteknikker og en basal latinforståelse

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan anvende anatomisk viden til at beskrive en menneskelig bevægeanalyse
 • kan anvende viden om menneskelig fysiologi til at beskrive fysiologiske processer forbundet med kropslige funktioner og relevante patologiske tilstande
 • kan argumentere for og formidle fagets emner til kollegaer og medstuderende

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • kan anvende sin viden og færdigheder på området for anatomi og fysiologi i tværprofessionelt samarbejde via skrift og tale
 • udvise ansvarlighed og kunne identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov ift. uddannelsens mål og værdier

Indhold og læring i anatomi fysiologi kursus

På kurset opnås en grundlæggende viden i faget anatomi og fysiologi på basal sygeplejerske niveau.

Anatomi og fysiologi kurset gennemgår alle kroppens systemer anatomisk og fysiologisk på en pædagogisk og spændende måde .

Læringen i anatomi og fysiologi kurset kommer omkring alle kroppens systemer, herunder det levende legeme, skeletsystemet, muskelsystemet, nervesystemet, hormonsystemet, kardiovaskulærsystemet, åndedrætssystemet, integumentærsystemet, immun og lymfesystemet, fordøjelsessystemet, urinvejssystemet og forplantningssystemet.

Anatomi og fysiologi kursus for alle

Anatomi og fysiologi kursus er målrettet voksne, der ønsker at læse anatomi og fysiologi samtidig med, at man passer sit vanlige arbejde.

Kurset henvender sig til de der ønsker at forbedre egne kompetencer, supplere nuværende uddannelser med 200 lektioner i anatomi og fysiologi ifm. RAB-godkendelse via fx. Dansk Behandlerforbund, eller hvis man ønsker at forbedre sine muligheder for optagelse på et sundhedsfagligt studie m.m.

Det kan kursus i anatomi og fysiologi bruges til

Innowells kursus i anatomi og fysiologi bruges ofte til:

 • forberedelse til en videregående uddannelse
 • studieoptagelse på en videregående uddannelse
 • søgning af RAB-registrering
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at opnå en basal og grundlæggende viden om anatomi og fysiologi
 • kompetenceudvikling
 • jobsøgning
 • og meget mere . . .

Anatomi og fysiologi kursus på lærerstyret fjernundervisning

Kurset anatomi og fysiologi udbydes som som et spændende kursus via fjernundervisning/ lærerstyret e-læring. Her har du har adgang til dit studie 24 timer i døgnet i 6 måneder. Dette betyder, at du ikke er afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunkter af døgnet, og du kan således gennemføre dit studie lige så hurtigt, du har mulighed for det inden for din givne studieadgang. P.g.a. studiets fleksible opbygning, har du mulighed for at påbegynde studiet i anatomi, fysiologi og sygdomslære 24 timer i døgnet 365 dage om året, og er således ikke afhængig af specifikke startdatoer.

Innowell udbyder lærerstyret e-læring på et højt fagligt og pædagogisk niveau. Det betyder at du undervisere der har struktureret undervisningen for dig og følger dig på vej. Du har altid mulighed for at rette henvendelse til dine undervisere eller studievejledningen ved spørgsmål eller brug for hjælp. Dine undervisere gennemlæser og giver personlig feedback på dine afleveringsopgaver, og vil være i tæt dialog med dig omkring din læring under hele dit studie.

Varighed

Den gennemsnitlige studietid er 3-6 mdr. afhængig af, om du kan studere på fuld tid eller deltid.

Anatomi og fysiologi kursus kan prøves gratis

Det er muligt, at få en uforpligtende guidet rundvisning via telefon i vores anatomi og fysiologi kursus. Vi anbefaler at du benytter dig af muligheden for at prøve kurset før du køber det, så du har en god fornemmelse af, hvad det vil sige at studere på fjernundervisning gennem Innowell.

Du kan ringe til vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for et guidet rundvisning via telefon, så vi kan demonstrere, hvordan det virkelighedsnært foregår hos Innowell med et nærværende lære-elevforhold under hele kurset.

Pensum og eksamen til anatomi og fysiologi kurset

Til anatomi og fysiologi kurset benyttes bogen Menneskekroppen af Steve Parker. Bogen kan lånes på biblioteket eller købes på nettet eller i boghandlen til ca. 300 kr.

Økonomisk støtte

Det er altid en god ide at orientere sig om sin økonomi forud uddannelse.

Hos Innowell kan du fortsætte dit nuværende job ved siden af studiet, da du helt selv styrer hvordan du fordeler din studietid indenfor din studieadgang.

Nogle modtager dagpenge mens de studerer hos Innowell og andre uddanner sig via bruttolønsordninger. Mulighederne er mange.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Ud over selve uddannelsesudgifterne, må du forvente følgende øvrige udgifter:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 1000,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Optagelseskrav på kursus i anatomi og fysiologi

Vores søde studievejledere sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag 9-16 på 98 90 10 80, hvis du har brug for hjælp omkring dine muligheder for optagelse på studiet i anatomi og fysiologi.
Du kan også læse mere om optagelseskrav på vores side om optagelseskrav og merit.

Undervisere

Lecia Dixen
Lecia Dixen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Videounderviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab
Mikkel Wandahl Mathiesen
Mikkel Wandahl Mathiesen
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Helga Beckmann
Helga Beckmann
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Søren Valgren Knudsen
Søren Valgreen Knudsen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Gustav Valentin Gade
Gustav Valentin Gade
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Munk
Mikkel Munk
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
DKK 5.995
0 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
0
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Henriette Opstrup

  Mine forventninger var ikke så høje, men standarden af kurset har helt klart fået mit syn ændret på online kurser.

 • Hanne Sloth Rold

  Jeg synes, at det er spændende stof, og at det er en super god bog som der bliver undervist fra – Menneskekroppen af Steve Parker. Nogle af emnerne er da lidt svære end andre, men det opfordrer bare til at sætte sig mere ind i emnet. Super søde mennesker der sidder bag skærmen, og svarer på både tlf. og pc. Tak.

 • Natalya Nikanorova

  Vil super gerne give ros til mine søde faglærere, som har været utrolig hjælpsomme og motiverende med deres feedback, som virkelig gav et selvtillitsboost til når man var usikker på om ens afleveret modul var godt. Dejligt de kom med lange beskeder, så man ikke følte man fik feedback fra en robot :)) Derudover var feedbacken meget professionel, men stadig varm. Meget dygtige faglærere 🙂

 • Mia Brinckmann

  Jeg har været rigtig glad for at studere hos innowell, og det bliver klart jer jeg kommer til hvis jeg skal have flere kurser:)

 • Diet&Genes

  Det var et særdeles godt kursus til at få en all-round forståelse. Den feedback jeg fik var ekstremt brugbar og grundig – det kunne jeg godt have ønsket på alle mine uddannelser!

 • Helle Krag Hillbrandt

  TAK, Maj! TAK, Innowell! Det er en fornøjelse at læse hos jer, og I kan tro, at jeg skal sprede det gode budskab om en uddannelsesportal, der lige derinde bagved ikke er særligt langt væk, men altid nærværende, til stede, nemme at få fat på, gode til at støtte op og supportere og bidrage, bakke op og give en fantastisk oplevelse og god modtagelse. Jeg har virkelig følt, at I fra dag 1 var imødekommende og nærværende, at I er der for jeres kursister! Også en stor tak til en rigtig god faglærer, der altid er hurtig til at bidrage med hjælp; Nicolaj Munch Jensen! TUSIND TAK! Mange varme hilsener fra en meget glad kursist 🙂

 • Charlotte Schmidt Larsen

  Jeg er bare SÅ glad. Jeg er en moden kvinde, og jeg har ikke været til eksamen siden jeg for rigtig mange år siden blev pædagog. Så den angst jeg havde for eksamen var skrækkelig. Jeg kunne mærke tidspresset, jeg læste om og om igen og kunne stadig ikke huske et eneste ord. Gentagelse på gentagelse med at give mig selv verbale tæsk: Jeg kan ikke. Jeg er for gammel. Jeg er ikke klog nok. Anfald af hystrialis. Jeg duer ikke. Jeg dropper det bare osv…. Heldigvis ringede jeg til Innowell (flere gange over flere dage) og talte med Maj i studievejledningen. Som på bedste vis programmerede min hjerne til at tro på mig selv. DU KAN GODT, sagde hun, OSV. OSV. OSV. Efter at have nydt godt af Maj´s superversion, satte jeg mig ved computeren og scorede et 12 tal. BUM!

 • Johanne Gyldenfred

  Undervisningsformen passer rigtig fint til mig og jeg føler jeg er rigtig godt rustet i faget. Nicolaj, faglærer, svarer hurtigt på alle henvendelser og kommer med gode uddybende og kvalificerede kommentarer på opgaverne. Han udviser begejstring for sit arbejde og er også klar med opmuntring, når man lige har en krise. Når jeg i løbet af studiet har ringet til studievejlederen, Maj, har hun altid givet sig god tid til at snakke og besvare mine spørgsmål.

Tilføj en anmeldelse