Anatomi og fysiologi

kr. 5.995

kr. 5.995

Vis delbetaling
×
Delbetaling
211 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomk. 1.584 kr. Samlet tilbagebetaling 7.579 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,13%. Der er fortrydelsesret.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 200. ECTS: 7,2
Uddannelsesbevis

Anatomi og fysiologi kursus

Velkommen til et rigtig spændende anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning med maksimal frihed og et lærende og nærværende lære-elevforhold under hele dit studie! 

Se en kort introduktion til anatomi og fysiologi kurset

Anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning

Når du vælger Innowells anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning, foregår dette med et nærværende lærer-elevforhold under hele studiet, hvilket vil sige, at du modtager spændende undervisning og respons fra dine undervisere under hele studieforløbet. Ligeledes findes en tilknyttet studievejledning, hvor vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp undervejs i dit anatomi og fysiologi kursus.

Anatomi og fysiologi kursus foregår ved, at man logger sig ind på sit studie, der kan tilgås hver dag 24 timer i døgnet. Vores anatomi og fysiologi kursus ligner et traditionelt klasseværelse med en stor moderne “tavle” midt på væggen. På tavlen fremgår læreplanen præcist som i et traditionelt klasseværelse. I læreplanen vil fremgå, hvilke sider der skal læses, hvilke opgaver der skal besvares og afleveres til underviseren, hvilke forelæsninger man skal følge, teste man skal lave osv.

Lektioner og uddannelsesbevis

Anatomi og fysiologi kursus udgør 200 lektioner, og efter gennemført kursus tilsendes et flot bevis der redegør for både fag og lektioner til brug for optagelse på andet studie, videreuddannelse, m.m.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • har viden om menneskets anatomi og fysiologi
 • har grundlæggende viden om studieteknikker og en basal latinforståelse

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan anvende anatomisk viden til at beskrive en menneskelig bevægeanalyse
 • kan anvende viden om menneskelig fysiologi til at beskrive fysiologiske processer forbundet med kropslige funktioner og relevante patologiske tilstande
 • kan argumentere for og formidle fagets emner til kollegaer og medstuderende

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • kan anvende sin viden og færdigheder på området for anatomi og fysiologi i tværprofessionelt samarbejde via skrift og tale
 • udvise ansvarlighed og kunne identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov ift. uddannelsens mål og værdier

Indhold og læring i anatomi fysiologi kursus

På kurset opnås en grundlæggende viden i faget anatomi og fysiologi på basal sygeplejerske niveau.

Anatomi og fysiologi kurset gennemgår alle kroppens systemer anatomisk og fysiologisk på en pædagogisk og spændende måde .

Læringen i anatomi og fysiologi kurset kommer omkring alle kroppens systemer, herunder det levende legeme, skeletsystemet, muskelsystemet, nervesystemet, hormonsystemet, kardiovaskulærsystemet, åndedrætssystemet, integumentærsystemet, immun og lymfesystemet, fordøjelsessystemet, urinvejssystemet og forplantningssystemet.

Anatomi og fysiologi kursus for alle

Anatomi og fysiologi kursus er målrettet voksne, der ønsker at læse anatomi og fysiologi samtidig med, at man passer sit vanlige arbejde.

Kurset henvender sig til de der ønsker at forbedre egne kompetencer, supplere nuværende uddannelser med 200 lektioner i anatomi og fysiologi ifm. RAB-godkendelse via fx. Dansk Behandlerforbund, eller hvis man ønsker at forbedre sine muligheder for optagelse på et sundhedsfagligt studie m.m.

Det kan kursus i anatomi og fysiologi bruges til

Innowells kursus i anatomi og fysiologi bruges ofte til:

 • forberedelse til en videregående uddannelse
 • studieoptagelse på en videregående uddannelse
 • søgning af RAB-registrering
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at opnå en basal og grundlæggende viden om anatomi og fysiologi
 • kompetenceudvikling
 • jobsøgning
 • og meget mere . . .

Anatomi og fysiologi kursus på lærerstyret fjernundervisning

Kurset anatomi og fysiologi udbydes som som et spændende kursus via fjernundervisning/ lærerstyret e-læring. Her har du har adgang til dit studie 24 timer i døgnet i 6 måneder. Dette betyder, at du ikke er afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunkter af døgnet, og du kan således gennemføre dit studie lige så hurtigt, du har mulighed for det inden for din givne studieadgang. P.g.a. studiets fleksible opbygning, har du mulighed for at påbegynde studiet i anatomi, fysiologi og sygdomslære 24 timer i døgnet 365 dage om året, og er således ikke afhængig af specifikke startdatoer.

Innowell udbyder lærerstyret e-læring på et højt fagligt og pædagogisk niveau. Det betyder at du undervisere der har struktureret undervisningen for dig og følger dig på vej. Du har altid mulighed for at rette henvendelse til dine undervisere eller studievejledningen ved spørgsmål eller brug for hjælp. Dine undervisere gennemlæser og giver personlig feedback på dine afleveringsopgaver, og vil være i tæt dialog med dig omkring din læring under hele dit studie.

Varighed

Den gennemsnitlige studietid er 3-6 mdr. afhængig af, om du kan studere på fuld tid eller deltid.

Anatomi og fysiologi kursus kan prøves gratis

Det er muligt, at få en uforpligtende guidet rundvisning via telefon i vores anatomi og fysiologi kursus. Vi anbefaler at du benytter dig af muligheden for at prøve kurset før du køber det, så du har en god fornemmelse af, hvad det vil sige at studere på fjernundervisning gennem Innowell.

Du kan ringe til vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for et guidet rundvisning via telefon, så vi kan demonstrere, hvordan det virkelighedsnært foregår hos Innowell med et nærværende lære-elevforhold under hele kurset.

Pensum og eksamen til anatomi og fysiologi kurset

Til anatomi og fysiologi kurset benyttes bogen Menneskekroppen af Steve Parker. Bogen kan lånes på biblioteket eller købes på nettet eller i boghandlen til ca. 300 kr.

Økonomisk støtte

Det er altid en god ide at orientere sig om sin økonomi forud uddannelse.

Hos Innowell kan du fortsætte dit nuværende job ved siden af studiet, da du helt selv styrer hvordan du fordeler din studietid indenfor din studieadgang.

Nogle modtager dagpenge mens de studerer hos Innowell og andre uddanner sig via bruttolønsordninger. Mulighederne er mange.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Ud over selve uddannelsesudgifterne, må du forvente følgende øvrige udgifter:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 1000,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Optagelseskrav på kursus i anatomi og fysiologi

Vores søde studievejledere sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag 9-16 på 98 90 10 80, hvis du har brug for hjælp omkring dine muligheder for optagelse på studiet i anatomi og fysiologi.
Du kan også læse mere om optagelseskrav på vores side om optagelseskrav og merit.

Undervisere

Profilfoto af Niels Kromann Nøhr
Niels Kromann Nøhr
Underviser i sundhedsfaglige enkeltfag
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.
Lecia Dixen
Lecia Dixen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Helga Beckmann
Helga Beckmann
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Wandahl Mathiesen
Mikkel Wandahl Mathiesen
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Søren Valgren Knudsen
Søren Valgreen Knudsen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Gustav Valentin Gade
Gustav Valentin Gade
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Munk
Mikkel Munk
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.7
kr. 5.995
65 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
45
Stjerner 4
18
Stjerner 3
2
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Jacob Vestergaard

  4 ud af 5

 • Ulla Poulsgaard

  5 ud af 5

  Rigtigt dejligt med hurtig feed back på arbejdsbøger og SSO´er!!

 • Benjamin Sørensen

  4 ud af 5

 • Pernille Brandt Richarz

  5 ud af 5

 • Troels Jensen

  4 ud af 5

  Jeg kommer til at bruge min nye viden i et større omfang, da det har stor relevans for mit erhverv som selvstændig massør og kropsterapeut. Har fået et dybere kendskab til kroppen på flere måder, end jeg i forvejen havde. Meget nemt og brugervenligt system.

 • Jannick Dufreche

  5 ud af 5

  Svært og krævende materiale, der har givet mig ny viden og har rustet mig til lidt af hvert. 5 stjerner herfra !

 • Ilona Larsen

  5 ud af 5

  Spændende og udfordrende studieforløb med stærk fokus på detaljer. Det er brugbart både på de faglige og personlige niveauer. Ros! Dynamisk undervisning, spændende stof, positiv motivation via feedback mm.

 • Sandra Lundbek

  5 ud af 5

  Selvom jeg umiddelbart synes det virkede svært, så tror jeg det stemmer fint overens med en sværhedsgrad på niveau 5. Som fodplejer er det meget fornuftigt at kende hele kroppen, da den hænger sammen. Kredsløbet løber igennem fødderne. Hjernen har forbindelse til musklerne og huden osv. Derfor bliver man nød til at se det større billede af mennesket, når man skal arbejde som behandler. Som tidligere nævnt har jeg benyttet jeres studievejledning en del. Stor ros hertil. Konkrete svar giver tryghed og motivation til at komme igennem en online uddannelse. Faglæren på dette kursus har været rigtig god til både at give ris og ros, hvilket jeg finder helt perfekt. Overordnet en super faglighed i udviser overfor os studerende. Ros for et godt planlagt forløb af uddannelse.

 • Margit Kristianna Da Silva Glerfoss (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Tina Andersen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse i mit daglige virke som fysiurgisk massør. Bogen Menneskekroppen var let at læse. De videoer der er knyttet til studiet var lette at forstå. Det har været en god proces og en faglig update.

 • Malin Marie Folmand (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  super fint fag, har lært meget

 • Hans Christian Skaarup (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Skal bruge det i kropsterapi og være mere specifik i mine behandlinger men også givet mig mere lyst til at lære mere om kroppen. i er dygtige til jere stof men hjemmesidden er for “akademisk” den skal være mere brugervenlig.

 • Tina Ranløv (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg oplever at Helga var meget opmuntrerende i sin feedback og meget hurtig til at respondere. Jeg er glad for forløbet.

 • Sara Saxild (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Maja Lillelund Simonsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg vidste bare, at jeg skulle gennemføre det og at det nok skulle blive spændende 🙂 Da jeg først fandt frem til hvordan det virkede, var det ret ligetil og nemt at navigere i. En særlig tak til Helga, som jeg personligt har måtte kontakte i forbindelse med SSO 🙂

 • Camilla Nielsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Skal bruges til RAB godkendelse – og nyttigt i forhold til genkendelse af symptomer og behandlingsmuligheder. Nemt overskueligt.

 • Mette Klemensen (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Kurset har været fint og nemt at gå til.

 • Brian Billund Kallehauge (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Marianne Kure Olsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Stor tak til Helga Beckmann for lynhurtigt feedback på alle opgaverne og den store SSO. Jeg har følt mig tryg og haft en følelse af, at der var et rigtig menneske i den anden ende. Så dejligt at ha´ den følelse på en online uddannelse. Også stor tak til de mennesker jeg har talt med i studievejledningen. De giver sig god tid, er virkelig imødekommende og venlige og man kan fornemme den gode stemning på deres kontor. Tak! Til sidst vil jeg gerne fremhæve Mikkel Munks undervisningsform. Han evner at forklare komplicerede emner og hans måde at “tegne og fortælle på” har været medvirkende til at jeg i den grad kunne forstå et udfordrende fagområde.

 • Nicoline Sarikurt (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Niveauet passer så godt til mig, svært nok til at jeg skal koncentrere mig, let nok til at jeg kan komme igennem det.

 • Audrone Dyring-Andersen (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Selcan Ûnal (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Det har været en meget høj grad lægelig-viden jeg har tilegnet mig, ift. hvad jeg havde troet. Men synes det er så fedt at der ikke er frist for de forskellige opgaver man laver. Derudover har jeg været mega glad for alt den feedback jeg har fået fra min lærer. Hun har været fremragende. Tak for hende, altså for Helga.

 • Anette Hincke (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Det har virkelig rykket mig at tage denne uddannelse.

 • Caroline Hye Jensen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Utrolig god vejledning både hos studievejledning og hos Helga. Helga har været fantastisk, hun formår når det er uoverskueligt, at få hjulpet på vej, på en super god måde.

 • Carsten Hansen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Stoffet er ikke nødvendigvis svært at forstår, men der er mange begreber og definitioner, som kan være svære at huske og sætte i forbindelse med noget mere “håndgribeligt

 • Charlotte Jais Olsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes at selve siden er en smule svær at finde rundt i. Men det er nemt, at kommunikere med faglæreren, og jeg er rigtig glad for Helgas måde, at give feed-back på.

 • Mette Dobrick (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Det er godt at vide i forhold til min krops terapeutieke uddannelse men der er også rigtig meget som jeg ikke kommer til at bruge. Det har levet op til mine forventninger, jeg kan bare se at for mig duer det ikke rigtig med e-lerning, jeg har brug for at kunne tale omkring emnet for at forstå så jeg her været på overarbejde. Skøn og dejlig hurtig tilbagemelding. Giver god feedback. Fik Innowell anbefalet gennem venner. Gode lærer, venlig tilbagemeldninger. Kunne godt have brugt at få af vide inden start hvor omfattende det er.

 • Anna Ellegaard (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Man bliver mødt med stor venlighed. Desuden vil jeg gerne rette en opmærksomhed mod Helga, som, ved rettelse af opgaver, forklarer på et let forståeligt sprog. Desuden har det været meget opløftende med generel feedback for opgaverne. Tak 🙂 Meget ros. Ingen ris. Jeg er ovenud tilfreds med al materialet. Det er over al forventning, og jeg kan kun se frem mod alt det, jeg fremadrettet får ny og meget brugbar viden om. Studiets sværhedsgrad har været over alle forventninger. Jeg har lært rigtig meget – meget mere end jeg havde forestillet mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med fodplejeuddannelsen og senere hen kosmetologuddannelsen.

 • Annemarie Brink (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Helle Rasmussen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg skal brughe faget i min kropsterapi, babyterapi, cuppingmassage – altså som fysisk behandler på deltid/fuldtid, og jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Super godt med videoer m.m. Lige til at gribe fat i.

 • Anne Qvist (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg forventer at bruge min viden i mit fuldtidserhverv som selvstændig akupunktør. Alt i alt et rigtig godt studie som har fungeret rigtig godt for mig.

 • Henrik Pultz Melbye (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes sværhedsgraden var helt tilpas. Der var udfordringer, men ikke noget jeg ikke kunne finde ud af eller få hjælp til. Super fint studie, som var spændende og udfordrede.

 • Ella Khaled Wali (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Da jeg læser en sunhedfaglige uddannelse, kan denne viden omkring kroppen hjælpe ret meget. Rigtige søde mennesker. Professionalitet at faglæreren Helga Beckmann er på et høj niveau! Hun har uden tvivl helt styr på det faglige indehold angående medicin fag herunder anatomi og fysiologi.

 • Simon Schwarz (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Charlotte Sørensen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Min viden omkring anatomi/fysiologi forventer jeg, at bruge som forhåbentlig kommende sygeplejerskestuderende. Dejligt med hurtigt svar på opgaver. Gode tilbagemeldinger hvis der er noget man ikke har forstået. Hjemmesiden er meget brugervenlig. Nem at finde rundt.Dejligt sted!!

 • Reyhan Düz (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Det har både været svært og nemt. Spændende opgaver. Man får hurtigt svar fra dem og kunne arbejde videre.

 • Ann Toft Bach (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Micha Hansson (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes det er mega spændende at tilegne mig ny viden, som kommer i værktøjskassen og som jeg kan trække på både privat og professionelt.

 • Kirsten Meldgaard (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Anna Linnea Svensson (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Helle Grønnegaard Lauridsen (verificeret kunde)

  3 ud af 5

  Vedr. min anbefaling til andre – 5 stjerner. Da jeg meget stærkt vil sige i tillæg, at det stærkt kommer an på hvad det skal bruges til / hvilken uddannelse. Men som skrevet det alt for intens til f.eks. fodplejer uddannelsen. Så her får i stort ris. Ros har i fået i de andre svar, her på siden. 🙂

 • Mogens Heitmann (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  God hjælp at hente, hvis man er i tvivl. Dejligt når der er video sammen med emnet i bogen menneskekroppen. Nemt at finde rundt. og søge hjælp og kontakte faglære. Kæmpe ros til Helga Beckmann for at have god tålmodighed med et støvet voksen lærling som mig 🙂 Der er et højt niveau. Glad for jeg kom igennem det. Gad vid hvor meget man kan huske af det som tiden går. men så kan man jo altid slå det op 🙂 Dejligt kursus. Var ikke sikker på en halv gammel fyr som mig på 58 år kunne gennemføre. Men nu står jeg stolt her og har taget fejl.

 • LENA CIMAROSTI (verificeret kunde)

  3 ud af 5

 • Rana Al Dalawi (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Michael Andersen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Smaddergod feedback ift. mine afleveringer. Og især min SSO. Her fik jeg rigtig god hjælp til at komme i mål. Jeg arbejder som kropsterapeut, og jeg kan klart bruge min nye viden inden for mit felt. – Det er faktisk meget bevendt at vide om kroppens anatomi og fysiologi i forhold til de problemstillinger jeg står med til daglig.

 • Jette Matthiassen (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Simon Dissing (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Under min uddannelse har jeg haft en del basal anatomi & fysiologi, men overhovedet ikke i samme omfang som i tilbyder. Derfor er det spændende og nyttigt at fordybe sig i emnerne, selvom det til tider virker meget vanskeligt. Meget nemt at gå til, selvom jeg ikke er vant til at bruge computeren til dagligt, har kurset givet god mening. Vejlederne kigger mine opgaver igennem og kommer med konkret feedback, som jeg kan bruge. Rigtig fin fjernundervisning, meget håndgribelig og nemt at navigere igennem. Emnerne er nyttig og har en passende niveau.

 • Christina Sophia Behrendt (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Synes det er en tilpas sværhedsgrad, der kræver, at man er til stede i faget og opmærksom. Jeg oplever at hvis jeg ikke er koncentreret nok er jeg nød til at læse det flere gange for at få en forståelse, men informationerne er stadig skrevet og vist på illustrerende måde som jeg er i stand til at tyde. Jeg forventer at starte på zoneterapi uddannelsen til næste år. Synes studievejlederne og faglærerne har været helt vildt gode. De har formået at rose mig når jeg gjorde noget godt og påpege hvor jeg kunne gøre det bedre. Men altid på en optimistisk og motiverende måde. Hvilket er faldet i rigtig god jord hos mig personligt. Jeg har kun positivt at sige om innowell og jeres undervisnings materiale, site, feedback mm. Det har været helt fantastisk at studere gennem jer, jeg har kunne planlægge det og skema lægge mit studie så det passede til mit private liv, plus I har været hurtige til at give god og brugbar feedback uanset om det har været på Facebook eller på en afleveret opgave.

 • Jane Dalgaard (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Jeg skal bruge faget fim. undervisning i yoga og mindfulness.

 • Dorte Nielsen (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Min faglærer (Mikkel) var helt utrolig hurtig til at rette mine opgaver og kom med gode og konstruktive svar.

 • June Skaaning (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg er igang med en uddannelse hvor jeg skal bruge min viden, men arbejder også med bevægelse, så der kan det også bruges. Jeg har intet at beklage mig over, mine forventninger til, at blive klogere og bestå er indfriet. Et godt kursus.

 • Birgit SØS Bæk (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg blev overrasket over, at sværhedskravene var på et så højt fagligt niveau. Ikke at det er dårligt, men meget høje. Det havde jeg ikke forudset. Med et fuldtidsjob ved siden af, har det været hårdt, at læse med et fuldtidsstudie ved siden af ens job. Der har ikke været meget fritid. Og ja, det er mit eget valg.. Men jeg har været tilfreds og det at kunne gå frem og tilbage til det har været godt. Samt hvis jeg ikke lige forestod videoen første gang, kunne jeg bare spole eller høre den igen. Det er trods alt en fordel istedet for en undervisere på stedet.

 • Henriette Opstrup (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Mine forventninger var ikke så høje men standarden af kurset har helt klart fået mit syn ændret på online kursuser.

 • Rie Bacher Kejser (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Det er svært, men tilpas svært så der er masser af udfordring i studiet. Det er nyt at læse om disse emner, men studiet er pædagogisk godt opbygget.

 • Natalya Nikanorova (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Det har været utroligt nemt at finde rundt i. Det man skulle lave i hvert modul blev tydeligt beskrevet hver gang, og synes det var super fint at der findes de to pdf filer som forklarer hvordan man skal svare på et spg udfra hvordan spørgsmålet er formuleret. Derudover super fint med ekstra materiale i form af videor, og endda nogle gange en kort beskrivelse af de vigtigste termer i et bestemt modul, så man ligesom fik hovedpointen. Vil super gerne give ros til mine søde faglærere, de har været utrolig hjælpsomme og motiverende med deres feedback som virkelig gav selvtillidsboost til når man var usikker på ens afleveret modul var godt. Dejligt de kom med lange beskeder, så man ikke følte man fik feedback fra en robot :)) Derudover var feedbacken meget professionel, men stadig varm. Meget dygtige faglærere 🙂

 • Laila Schmidt (verificeret kunde)

  4 ud af 5

 • Hanne Sloth Rold (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes at det er spændende stof, og at det er en super god bog som der bliver undervist fra – menneskekroppen. Nogle af emnerne er da lidt svære end andre, men det opfordrer bare til at sætte sig mere ind i emnet. Jeg forventer at bruge min viden i mit arbejde som akupunktør når jeg er færdig med dette og min uddannelse. Jeg er glad for at der altid bliver svaret på mine henvendelser, og det uanset hvem jeg henvender mig til. Super søde mennesker der sidder bag skærmen og svarer på både tlf. og pc. Tak.

 • Jette Kauffmann (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg har jo ikke lagt skjul på, at det kom bag på mig, hvor svært studiet har været for mig, men set i bakspejlet er jeg meget taknemmelig. Jeg ved det kan være svært at vurdere kursisternes baggrund, men jeg ville gerne have vidst, at det ikke bare lige var noget, jeg kunne klare så let som ingenting. Stor ros til faglærerne for hurtige tilbagemeldinger og deres positive tilgang til os studerende i det hele taget 🙂

 • bodil maria tradsborg (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  En super god måde at tage en uddannelse på ved siden af sit arbejdsliv. Godt sat op, og nogle super dygtige lære som er god til at rose, det betyder meget.

 • Heidi R.k Hansen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Mia Brinckmann (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg har været rigtig glad for at studere hos innowell, og det bliver klart jer jeg kommer til hvis jeg skal have flere kurser:)

 • Diet&Genes (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Det var et særdeles godt kursus til at få en all-round forståelse. Den feedback jeg fik var ekstremt brugbar og grundig – det kunne jeg godt have ønsket på alle mine uddannelser!

 • Helle Krag Hillbrandt (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  TAK, Maj! TAK, Innowell! Det er en fornøjelse at læse hos jer, og I kan tro, at jeg skal sprede det gode budskab om en uddannelsesportal, der lige derinde bagved ikke er særligt langt væk, men altid nærværende, til stede, nemme at få fat på, gode til at støtte op og supportere og bidrage, bakke op og give en fantastisk oplevelse og god modtagelse. Jeg har virkelig følt, at I fra dag 1 var imødekommende og nærværende, at I er der for jeres kursister! Også en stor tak til en rigtig god faglærer, der altid er hurtig til at bidrage med hjælp; Nicolaj Munch Jensen! TUSIND TAK! Mange varme hilsener fra en meget glad kursist 🙂

 • Charlotte Schmidt Larsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg er bare SÅ glad. Jeg er en moden kvinde, og jeg har ikke været til eksamen siden jeg for rigtig mange år siden blev pædagog. Så den angst jeg havde for eksamen var skrækkelig. Jeg kunne mærke tidspresset, jeg læste om og om igen og kunne stadig ikke huske et eneste ord. Gentagelse på gentagelse med at give mig selv verbale tæsk: Jeg kan ikke. Jeg er for gammel. Jeg er ikke klog nok. Anfald af hystrialis. Jeg duer ikke. Jeg dropper det bare osv…. Heldigvis ringede jeg til Innowell (flere gange over flere dage) og talte med Maj i studievejledningen. Som på bedste vis programmerede min hjerne til at tro på mig selv. DU KAN GODT, sagde hun, OSV. OSV. OSV. Efter at have nydt godt af Maj´s superversion, satte jeg mig ved computeren og scorede et 12 tal. BUM!

 • Johanne Gyldenfred (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Undervisningsformen passer rigtig fint til mig og jeg føler jeg er rigtig godt rustet i faget. Nicolaj, faglærer, svarer hurtigt på alle henvendelser og kommer med gode uddybende og kvalificerede kommentarer på opgaverne. Han udviser begejstring for sit arbejde og er også klar med opmuntring, når man lige har en krise. Når jeg i løbet af studiet har ringet til studievejlederen, Maj, har hun altid givet sig god tid til at snakke og besvare mine spørgsmål.

Tilføj en anmeldelse