anatomistuderende bliver undervist i anatomi og fysiologi på anatomikursus
(99 kundeanmeldelser)

Anatomi og fysiologi

Anmelderrost online kursus i anatomi og fysiologi til bl.a. hurtig RAB-registrering, momsfritagelse på sundhedsydelser, studieforberedelse, studieoptag, efteruddannelse mm.

kr. 5.995

Ratebetalings muligheder

Anatomi og fysiologi kursus

Velkommen til et rigtig spændende anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning med maksimal frihed og et lærende og nærværende lære-elevforhold under hele dit studie! 

Se en kort introduktion til anatomi og fysiologi kurset

Anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning

Når du vælger Innowells anatomi og fysiologi kursus på fjernundervisning, foregår dette med et nærværende lærer-elevforhold under hele studiet, hvilket vil sige, at du modtager spændende undervisning og respons fra dine undervisere under hele studieforløbet. Ligeledes findes en tilknyttet studievejledning, hvor vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp undervejs i dit anatomi og fysiologi kursus.

Anatomi og fysiologi kursus foregår ved, at man logger sig ind på sit studie, der kan tilgås hver dag 24 timer i døgnet. Vores anatomi og fysiologi kursus ligner et traditionelt klasseværelse med en stor moderne “tavle” midt på væggen. På tavlen fremgår læreplanen præcist som i et traditionelt klasseværelse. I læreplanen vil fremgå, hvilke sider der skal læses, hvilke opgaver der skal besvares og afleveres til underviseren, hvilke forelæsninger man skal følge, teste man skal lave osv.

Lektioner og uddannelsesbevis

Anatomi og fysiologi kursus udgør 200 lektioner, og efter gennemført kursus tilsendes et flot bevis der redegør for både fag og lektioner til brug for optagelse på andet studie, videreuddannelse, m.m.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • har viden om menneskets anatomi og fysiologi
 • har grundlæggende viden om studieteknikker og en basal latinforståelse

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan anvende anatomisk viden til at beskrive en menneskelig bevægeanalyse
 • kan anvende viden om menneskelig fysiologi til at beskrive fysiologiske processer forbundet med kropslige funktioner og relevante patologiske tilstande
 • kan argumentere for og formidle fagets emner til kollegaer og medstuderende

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • kan anvende sin viden og færdigheder på området for anatomi og fysiologi i tværprofessionelt samarbejde via skrift og tale
 • udvise ansvarlighed og kunne identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov ift. uddannelsens mål og værdier

Indhold og læring i anatomi fysiologi kursus

På kurset opnås en grundlæggende viden i faget anatomi og fysiologi på basal sygeplejerske niveau.

Anatomi og fysiologi kurset gennemgår alle kroppens systemer anatomisk og fysiologisk på en pædagogisk og spændende måde .

Læringen i anatomi og fysiologi kurset kommer omkring alle kroppens systemer, herunder det levende legeme, skeletsystemet, muskelsystemet, nervesystemet, hormonsystemet, kardiovaskulærsystemet, åndedrætssystemet, integumentærsystemet, immun og lymfesystemet, fordøjelsessystemet, urinvejssystemet og forplantningssystemet.

Anatomi og fysiologi kursus for alle

Anatomi og fysiologi kursus er målrettet voksne, der ønsker at læse anatomi og fysiologi samtidig med, at man passer sit vanlige arbejde.

Kurset henvender sig til de der ønsker at forbedre egne kompetencer, supplere nuværende uddannelser med 200 lektioner i anatomi og fysiologi ifm. RAB-godkendelse via fx. Dansk Behandlerforbund, eller hvis man ønsker at forbedre sine muligheder for optagelse på et sundhedsfagligt studie m.m.

Det kan kursus i anatomi og fysiologi bruges til

Innowells kursus i anatomi og fysiologi bruges ofte til:

 • forberedelse til en videregående uddannelse
 • studieoptagelse på en videregående uddannelse
 • søgning af RAB-registrering
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at opnå en basal og grundlæggende viden om anatomi og fysiologi
 • kompetenceudvikling
 • jobsøgning
 • og meget mere . . .

Anatomi og fysiologi kursus på lærerstyret fjernundervisning

Kurset anatomi og fysiologi udbydes som som et spændende kursus via fjernundervisning/ lærerstyret e-læring. Her har du har adgang til dit studie 24 timer i døgnet i 6 måneder. Dette betyder, at du ikke er afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunkter af døgnet, og du kan således gennemføre dit studie lige så hurtigt, du har mulighed for det inden for din givne studieadgang. P.g.a. studiets fleksible opbygning, har du mulighed for at påbegynde studiet i anatomi, fysiologi og sygdomslære 24 timer i døgnet 365 dage om året, og er således ikke afhængig af specifikke startdatoer.

Innowell udbyder lærerstyret e-læring på et højt fagligt og pædagogisk niveau. Det betyder at du undervisere der har struktureret undervisningen for dig og følger dig på vej. Du har altid mulighed for at rette henvendelse til dine undervisere eller studievejledningen ved spørgsmål eller brug for hjælp. Dine undervisere gennemlæser og giver personlig feedback på dine afleveringsopgaver, og vil være i tæt dialog med dig omkring din læring under hele dit studie.

Varighed

Den gennemsnitlige studietid er 3-6 mdr. afhængig af, om du kan studere på fuld tid eller deltid.

Anatomi og fysiologi kursus kan prøves gratis

Det er muligt, at få en uforpligtende guidet rundvisning via telefon i vores anatomi og fysiologi kursus. Vi anbefaler at du benytter dig af muligheden for at prøve kurset før du køber det, så du har en god fornemmelse af, hvad det vil sige at studere på fjernundervisning gennem Innowell.

Du kan ringe til vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for et guidet rundvisning via telefon, så vi kan demonstrere, hvordan det virkelighedsnært foregår hos Innowell med et nærværende lære-elevforhold under hele kurset.

Pensum og eksamen til anatomi og fysiologi kurset

Til anatomi og fysiologi kurset benyttes bogen Menneskekroppen af Steve Parker. Bogen kan lånes på biblioteket eller købes på nettet eller i boghandlen til ca. 300 kr.

Økonomisk støtte

Det er altid en god ide at orientere sig om sin økonomi forud uddannelse.

Hos Innowell kan du fortsætte dit nuværende job ved siden af studiet, da du helt selv styrer hvordan du fordeler din studietid indenfor din studieadgang.

Nogle modtager dagpenge mens de studerer hos Innowell og andre uddanner sig via bruttolønsordninger. Mulighederne er mange.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Ud over selve uddannelsesudgifterne, må du forvente følgende øvrige udgifter:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 1000,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Optagelseskrav på kursus i anatomi og fysiologi

Vores søde studievejledere sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag 9-16 på 98 90 10 80, hvis du har brug for hjælp omkring dine muligheder for optagelse på studiet i anatomi og fysiologi.
Du kan også læse mere om optagelseskrav på vores side om optagelseskrav og merit.

 

Anmeldelser

99 anmeldelser af Anatomi og fysiologi

 1. Ann-Charlotte M.

  Ud over at jeg kunne have tænkt mig mere tydelighed omkring anskaffelsen af bogen til kurset, så er jeg godt tilfreds.

 2. Bolette jensen

  Sværere end jeg lige havde regnet med, måske også fordi det er en helt anden branche, end det jeg er vant til. Rigtig god faglærer, med god feedback, og faglæren var god til at få en til at tænke over tingene. Jeg synes det har været et super emne, svært men interessant. Tak for en rigtig god oplevelse.

 3. Lotte Alminde

  Synes det er nemt at finde rundt. Kan bruge det i mit erhverv som kropsterapeut. Er meget glad for jeg har valgt Innowell. De lever fuldt op til mine forventninger.

 4. Gorm T.

  Alt i alt fint. Er dog blevet meget bedre efter opdatering af materiale.

 5. Aliz K.

  Jeg er glad for at jeg har valgt Innowell og det er en god mulighed for fjernundervisning, som passer godt til mig. Det er nemt og hurtigt at kontakte personer, hvis man har spørgsmål. Fagligt giver stor kendskab.

 6. Louise H.

  Jeg har syntes at materialet har været meget mere dybdegående end jeg havde troet. det har krævet noget af mig at komme igennem det, men jeg er rigtig glad for den viden jeg har tilegnet mig igennem processen. Jeg er helt vild med denne måde at studere på. det hele har fungeret upåklageligt. jeg har allerede anbefalet Innowell til andre.

 7. Belinda Husted Sund-Mørch

  Rigtig god faglære. Godt og meget grundigt studie med gode materieler.

 8. Carina M.

  Det har været spændende at tage anatomi og fysiologi ved Innowell. 5 stjerner herfra. Jeg syntes det er godt med en vekslen mellem teori, opgaver og videoer. Efter opdateringen er det blevet mere struktureret. Det kan jeg godt lide og test opgaverne er ikke så kringlet formuleret længere. Ros til studievejledningen der yder en virkelig god service og er til at få fat i. Ros til fagpersonerne som er tilgængelige for spørgsmål og som giver konstruktiv feedback på opgaveafleveringerne og med hurtig respons.

 9. Mia S. V.

  Skal læse akupunktur, og er glad for at have denne viden inden studiestart, da det giver mere fagligt at være bekendt omkring kroppens anatomi og fysiologi. Jeg synes at det har fungeret fint. Har haft en dygtig faglærer, som har taget sig tid til at kommentere og give konstruktiv kritik undervejs og gerne vil hjælpe med at løfte en den rigtige vej. Så stor ros herfra.

 10. Lene Chüsler Andersen

  Hurtige svar på henvendelser. Det er meget mere dybdegående end jeg havde forventet. De nye opdateringer af tests og opgaver er super gode. De hjælper mig med at øve min skriftlige formulering. Studiet er meget brugervenligt.

 11. Søs B.

  Relevant supplement i mit virke som kropsterapeut. Fint kursus; lidt forvirrende med ændringer hvor moduler pludseligt så ud til ikke at være gennemført. Men fik hurtigt svar på henvendelser, som afklarede mine spørgsmål.

 12. Anne Karina Fisker

  Når man først har taget beslutningen om, at vil uddanne sig, så synes jeg at studievejledningen, både den skriftlige og ved telefonisk kontakt, er meget informerende. Derefter skal man bruge lidt tid på platformen og orientere sig i sit studie forløb. Det gav mig et overblik og jeg kan hurtigt finde tilbage til det, hvis/når jeg har brug for, hvad jeg så skal, efter hver en opgave jeg får afleveret.

 13. Ulrik Rasmussen

  ikke noget at bemærke

 14. Tanja C.

  Synes at niveauet er højt men det er også fair nok at man skal have en stor viden om anatomi og fysiologi som kropsterapeut. Jeg har været glad for min lærer Niels, han er hurtig og få kigget godkendt ens ting, så man kan komme videre. Og han har en god fornemmelse for hvad man spørger om – også når det man spørg om er lidt tåget. Jeg er rigtig godt tilfreds.

 15. Vincent Broendum

  Jeg syntes det er udfordrende, men også rigtig spændende. Det er jeg dog kun glad for 🙂 Jeg syntes det er meget systematisk og nemt at finde rundt i, når man først lige har orienteret sig. Jeg syntes det fungerer godt.

 16. Thomas Lund

  Meget højt fagligt niveau. Rigtig god vejledning hele vejen igennem. God feedback fra faglæreren.

 17. Nadia Esmann

  Jeg synes det er en meget brugervenligt og fin veksling imellem opgaver, multiple choice og bogen. Større forståelse for kroppen, sygdomme, medicin og behandlinger er meget brugbart i mit arbejde, hvor jeg er selvstændig på deltid. Mega god feedback på afleveringerne og rigtig god sparring og feedback i forbindelse med SSO – TAK! 🙂 Jeg synes bare det er et rigtig godt studie. Selvom det er online føler jeg at det er nemt at komme i kontakt med ‘rigtige mennesker’ og det gør det levende og nærværende. Kæmpe tak til Niels for mega god feedback og sparring hele vejen igennem 🙂

 18. Jens Christian Nørtoft Bækgaard

  Alt i alt har det både det tekniske og indholdsformidlingen fungeret uden problemer.

 19. Henriette H.

  Yderst tilfreds især med min faglærer som laver en god og relevant feed back.

 20. Nadia Esmann

  Jeg synes sværhedsgraden er tilpas. Rigtig fin brugervenlighed. Da jeg lige fandt ud af hvordan det hele fungerede synes jeg der er et rigtig godt system. Det er dejligt overskueligt at finde rundt og rigtig fint at man hele tiden kan følge hvor langt man er kommet via den lille ‘bar’ med farvede felter. Det motiverer mig at få en grøn streg 🙂
  Som yogalærer og kropsterapeut er det mega relevant at have basal forståelse for anatomi og fysiologi. Jeg bruger det derfor primært i mit erhverv, som p.t. er på deltid.
  Jeg har ikke brugt studievejlederne, men jeg er helt sikker på at jeg ville have fået rigtig god hjælp af dem hvis jeg havde haft et behov. Det bygger jeg på de mega gode tilbagemeldinger jeg har fået fra min underviser, Niels. Jeg har aldrig før taget en uddannelse online, og jeg er virkelig overrasket over hvor nærværende og personligt det føles at få feedback på opgaverne. Tak for det!
  Jeg synes I har et rigtig godt koncept. Det er fedt at pensum er overskueligt, altså kun én bog, som er mega god, der er et godt flow i gennemgangen af emner og det er rigtig godt at det veksler imellem test og skriftlige opgaver.

 21. Malu Jensen

  Det er svært, men på den fede måde 🙂 Arbejder lige nu både som SSA og Negletekniker og her er relevansen jo stor. Jeg elsker at nørde i fag, og her rammer I helt plet. Det er til topkarakter og udelukkende roser.

 22. Maria T.

  Tak for god undervisning.

 23. Nadia Sønder

  Super godt og spændende.

 24. Lisbeth Christiane Schack

  Relevant grundig og meget anvendelig feedback. Gennemgående meget tilfredsstillende studieoplevelse.

 25. Signe K.

  Kan godt mærke at det er et niveau højere end min uddannelse som jeg har som SSA. Det har været lige til at gå til. Jeg synes det har været meget lærerigt, og Niels har været rigtig god til at give feedback.

 26. Ricki Hjort Jørgensen

  Online brugervenligheden er i top. Grundbogen er flot og illustrativ – men vinder ikke point på overskueligheden.

 27. Daniel H. J.

  Jeg overvejer at tage en massør uddannelse. Ellers vil jeg bruge min tillærte viden som personlig træner deltid. Det har fungeret rigtig godt ifht kombinationen af video materiale og læse stof. De små tests med 10-15 spørgsmål virker rigtig godt til at efterprøve paratviden. Feedback på opgaverne har været udmærket. Alt i alt ganske godt.

 28. Anonym

  Niels Kroman har givet rigtig god, humoristisk og konstruktiv feedback undervejs i forløbet. Det har fungeret rigtig godt med onlineundervisningen.

 29. Lene k.

 30. Gro Jessen

  Det har været rimeligt nemt at finde rundt i systemet 🙂 Jeg sætter stor pris på at opgaverne ikke handler om at få en høj karakter, men at der i stedet for er fokus på at give de studerende god feedback 🙂 Jeg har været fuldt ud tilfreds. Alt har fungerede uden beklagelser og både studievejledning og jeres dygtige lægestuderende gør et rigtig god stykke arbejde!

 31. Rasmus Kristensen

  Sværhedsgraden har været okay, men man skal ligesom i psykologi holde tungen lige i munden. Niels er helt fantastisk til at være konstruktiv, direkte og taler på et sprog alle kan forstå. Det har været helt vildt lærerigt og det er fedt at menneskekroppen som pensum tager udgangspunkt i, er så grafisk.

 32. Maria Frandsen

  Jeg er uddannet sygeplejerske og har derfor noget forhåndsviden indenfor anatomi og fysiologi. Jeg blev færdig som sygeplejerske tilbage i 1995, hvilket er en del år siden, og jeg har bestemt været udfordret undervejs i forløbet her. Jeg er meget tilfreds. Jeg synes det er nemt og overskueligt at finde rundt. Det er smart opbygget, så man har overblik over hvor langt man er. Jeg kan godt lide bjælken med firkanterne der skifter farve når man har afsluttet et emne.
  Der er mange nyttige informationer at finde rundt omkring, og jeg har ikke haft et stort behov for at ringe. Omvendt er jeg også helt tryg ved at ringe hvis jeg får behov for det.
  Jeg synes det er dejligt at der både er multiple choice tests og skriftelige opgaver hvor man skal formulere sig med egne ord. Det gør at man får bearbejdet stoffet godt.
  Jeg har været meget imponeret over den hurtige feedback jeg har fået på opgaver. Det giver en god motivation og studieglæde. Jeg er yderst tilfreds og begejstret indtil videre. Det er en fed måde at være på skolebænken igen. Og en ideel måde for mig at arbejde mig stille og roligt ud af et stress forløb på, da jeg selv kan styre tempoet.

 33. Tea Sudergaard

  Når først man kommer igang, syntes jeg arbejdsgangen fungere. Studiet fungere upåklageligt. Det har været nemt og ligetil at få svar på spørgsmål. Jeg er kun blevet mødt af venlighed god hjælp. Ros Ros Ros. Min drøm kan gå i opfyldelse, fordi jeg kan tage min uddannelse på denne måde.

 34. Rikke Stockfleth Jessen

  Underviserne er hurtige til at svare, og altid med præcise og opmuntrende svar. Jeg synes generelt, at stoffet er svært at huske og forstå. Der er enormt mange detaljer og fremmedord, og det kræver noget at få styr på alle sammenhængene indenfor anatomi og fysiologi. Samtidig synes jeg, at bogen forklarer det godt med mange illustrationer, og innowells egne videoer forklarer det ligeledes i et mere letforståeligt sprog. Det har været en god hjælp. Sværhedsgraden i opgaverne har været passende. Alt ok.

 35. Jacob Vestergaard

 36. Ulla Poulsgaard

  Rigtigt dejligt med hurtig feed back på arbejdsbøger og SSO´er!!

 37. Benjamin Sørensen

 38. Pernille Brandt Richarz

 39. Troels Jensen

  Jeg kommer til at bruge min nye viden i et større omfang, da det har stor relevans for mit erhverv som selvstændig massør og kropsterapeut. Har fået et dybere kendskab til kroppen på flere måder, end jeg i forvejen havde. Meget nemt og brugervenligt system.

 40. Jannick Dufreche

  Svært og krævende materiale, der har givet mig ny viden og har rustet mig til lidt af hvert. 5 stjerner herfra !

 41. Ilona Larsen

  Spændende og udfordrende studieforløb med stærk fokus på detaljer. Det er brugbart både på de faglige og personlige niveauer. Ros! Dynamisk undervisning, spændende stof, positiv motivation via feedback mm.

 42. Sandra Lundbek

  Selvom jeg umiddelbart synes det virkede svært, så tror jeg det stemmer fint overens med en sværhedsgrad på niveau 5. Som fodplejer er det meget fornuftigt at kende hele kroppen, da den hænger sammen. Kredsløbet løber igennem fødderne. Hjernen har forbindelse til musklerne og huden osv. Derfor bliver man nød til at se det større billede af mennesket, når man skal arbejde som behandler. Som tidligere nævnt har jeg benyttet jeres studievejledning en del. Stor ros hertil. Konkrete svar giver tryghed og motivation til at komme igennem en online uddannelse. Faglæren på dette kursus har været rigtig god til både at give ris og ros, hvilket jeg finder helt perfekt. Overordnet en super faglighed i udviser overfor os studerende. Ros for et godt planlagt forløb af uddannelse.

 43. Margit Kristianna Da Silva Glerfoss

 44. Tina Andersen

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse i mit daglige virke som fysiurgisk massør. Bogen Menneskekroppen var let at læse. De videoer der er knyttet til studiet var lette at forstå. Det har været en god proces og en faglig update.

 45. Malin Marie Folmand

  super fint fag, har lært meget

 46. Hans Christian Skaarup

  Skal bruge det i kropsterapi og være mere specifik i mine behandlinger men også givet mig mere lyst til at lære mere om kroppen. i er dygtige til jere stof men hjemmesidden er for “akademisk” den skal være mere brugervenlig.

 47. Tina Ranløv

  Jeg oplever at Helga var meget opmuntrerende i sin feedback og meget hurtig til at respondere. Jeg er glad for forløbet.

 48. Sara Saxild

 49. Maja Lillelund Simonsen

  Jeg vidste bare, at jeg skulle gennemføre det og at det nok skulle blive spændende 🙂 Da jeg først fandt frem til hvordan det virkede, var det ret ligetil og nemt at navigere i. En særlig tak til Helga, som jeg personligt har måtte kontakte i forbindelse med SSO 🙂

 50. Camilla Nielsen

  Skal bruges til RAB godkendelse – og nyttigt i forhold til genkendelse af symptomer og behandlingsmuligheder. Nemt overskueligt.

 51. Mette Klemensen

  Kurset har været fint og nemt at gå til.

 52. Brian Billund Kallehauge

 53. Marianne Kure Olsen

  Stor tak til Helga Beckmann for lynhurtigt feedback på alle opgaverne og den store SSO. Jeg har følt mig tryg og haft en følelse af, at der var et rigtig menneske i den anden ende. Så dejligt at ha´ den følelse på en online uddannelse. Også stor tak til de mennesker jeg har talt med i studievejledningen. De giver sig god tid, er virkelig imødekommende og venlige og man kan fornemme den gode stemning på deres kontor. Tak! Til sidst vil jeg gerne fremhæve Mikkel Munks undervisningsform. Han evner at forklare komplicerede emner og hans måde at “tegne og fortælle på” har været medvirkende til at jeg i den grad kunne forstå et udfordrende fagområde.

 54. Nicoline Sarikurt

  Niveauet passer så godt til mig, svært nok til at jeg skal koncentrere mig, let nok til at jeg kan komme igennem det.

 55. Audrone Dyring-Andersen

 56. Selcan Ûnal

  Det har været en meget høj grad lægelig-viden jeg har tilegnet mig, ift. hvad jeg havde troet. Men synes det er så fedt at der ikke er frist for de forskellige opgaver man laver. Derudover har jeg været mega glad for alt den feedback jeg har fået fra min lærer. Hun har været fremragende. Tak for hende, altså for Helga.

 57. Anette Hincke

  Det har virkelig rykket mig at tage denne uddannelse.

 58. Caroline Hye Jensen

  Utrolig god vejledning både hos studievejledning og hos Helga. Helga har været fantastisk, hun formår når det er uoverskueligt, at få hjulpet på vej, på en super god måde.

 59. Carsten Hansen

  Stoffet er ikke nødvendigvis svært at forstår, men der er mange begreber og definitioner, som kan være svære at huske og sætte i forbindelse med noget mere “håndgribeligt

 60. Charlotte Jais Olsen

  Jeg synes at selve siden er en smule svær at finde rundt i. Men det er nemt, at kommunikere med faglæreren, og jeg er rigtig glad for Helgas måde, at give feed-back på.

 61. Mette Dobrick

  Det er godt at vide i forhold til min krops terapeutieke uddannelse men der er også rigtig meget som jeg ikke kommer til at bruge. Det har levet op til mine forventninger, jeg kan bare se at for mig duer det ikke rigtig med e-lerning, jeg har brug for at kunne tale omkring emnet for at forstå så jeg her været på overarbejde. Skøn og dejlig hurtig tilbagemelding. Giver god feedback. Fik Innowell anbefalet gennem venner. Gode lærer, venlig tilbagemeldninger. Kunne godt have brugt at få af vide inden start hvor omfattende det er.

 62. Anna Ellegaard

  Man bliver mødt med stor venlighed. Desuden vil jeg gerne rette en opmærksomhed mod Helga, som, ved rettelse af opgaver, forklarer på et let forståeligt sprog. Desuden har det været meget opløftende med generel feedback for opgaverne. Tak 🙂 Meget ros. Ingen ris. Jeg er ovenud tilfreds med al materialet. Det er over al forventning, og jeg kan kun se frem mod alt det, jeg fremadrettet får ny og meget brugbar viden om. Studiets sværhedsgrad har været over alle forventninger. Jeg har lært rigtig meget – meget mere end jeg havde forestillet mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med fodplejeuddannelsen og senere hen kosmetologuddannelsen.

 63. Annemarie Brink

 64. Helle Rasmussen

  Jeg skal brughe faget i min kropsterapi, babyterapi, cuppingmassage – altså som fysisk behandler på deltid/fuldtid, og jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Super godt med videoer m.m. Lige til at gribe fat i.

 65. Anne Qvist

  Jeg forventer at bruge min viden i mit fuldtidserhverv som selvstændig akupunktør. Alt i alt et rigtig godt studie som har fungeret rigtig godt for mig.

 66. Henrik Pultz Melbye

  Jeg synes sværhedsgraden var helt tilpas. Der var udfordringer, men ikke noget jeg ikke kunne finde ud af eller få hjælp til. Super fint studie, som var spændende og udfordrede.

 67. Ella Khaled Wali

  Da jeg læser en sunhedfaglige uddannelse, kan denne viden omkring kroppen hjælpe ret meget. Rigtige søde mennesker. Professionalitet at faglæreren Helga Beckmann er på et høj niveau! Hun har uden tvivl helt styr på det faglige indehold angående medicin fag herunder anatomi og fysiologi.

 68. Simon Schwarz

 69. Charlotte Sørensen

  Min viden omkring anatomi/fysiologi forventer jeg, at bruge som forhåbentlig kommende sygeplejerskestuderende. Dejligt med hurtigt svar på opgaver. Gode tilbagemeldinger hvis der er noget man ikke har forstået. Hjemmesiden er meget brugervenlig. Nem at finde rundt.Dejligt sted!!

 70. Reyhan Düz

  Det har både været svært og nemt. Spændende opgaver. Man får hurtigt svar fra dem og kunne arbejde videre.

 71. Ann Toft Bach

 72. Micha Hansson

  Jeg synes det er mega spændende at tilegne mig ny viden, som kommer i værktøjskassen og som jeg kan trække på både privat og professionelt.

 73. Kirsten Meldgaard

 74. Anna Linnea Svensson

 75. Helle Grønnegaard Lauridsen

  Vedr. min anbefaling til andre – 5 stjerner. Da jeg meget stærkt vil sige i tillæg, at det stærkt kommer an på hvad det skal bruges til / hvilken uddannelse. Men som skrevet det alt for intens til f.eks. fodplejer uddannelsen. Så her får i stort ris. Ros har i fået i de andre svar, her på siden. 🙂

 76. Mogens Heitmann

  God hjælp at hente, hvis man er i tvivl. Dejligt når der er video sammen med emnet i bogen menneskekroppen. Nemt at finde rundt. og søge hjælp og kontakte faglære. Kæmpe ros til Helga Beckmann for at have god tålmodighed med et støvet voksen lærling som mig 🙂 Der er et højt niveau. Glad for jeg kom igennem det. Gad vid hvor meget man kan huske af det som tiden går. men så kan man jo altid slå det op 🙂 Dejligt kursus. Var ikke sikker på en halv gammel fyr som mig på 58 år kunne gennemføre. Men nu står jeg stolt her og har taget fejl.

 77. LENA CIMAROSTI

 78. Rana Al Dalawi

 79. Michael Andersen

  Smaddergod feedback ift. mine afleveringer. Og især min SSO. Her fik jeg rigtig god hjælp til at komme i mål. Jeg arbejder som kropsterapeut, og jeg kan klart bruge min nye viden inden for mit felt. – Det er faktisk meget bevendt at vide om kroppens anatomi og fysiologi i forhold til de problemstillinger jeg står med til daglig.

 80. Jette Matthiassen

 81. Simon Dissing

  Under min uddannelse har jeg haft en del basal anatomi & fysiologi, men overhovedet ikke i samme omfang som i tilbyder. Derfor er det spændende og nyttigt at fordybe sig i emnerne, selvom det til tider virker meget vanskeligt. Meget nemt at gå til, selvom jeg ikke er vant til at bruge computeren til dagligt, har kurset givet god mening. Vejlederne kigger mine opgaver igennem og kommer med konkret feedback, som jeg kan bruge. Rigtig fin fjernundervisning, meget håndgribelig og nemt at navigere igennem. Emnerne er nyttig og har en passende niveau.

 82. Christina Sophia Behrendt

  Synes det er en tilpas sværhedsgrad, der kræver, at man er til stede i faget og opmærksom. Jeg oplever at hvis jeg ikke er koncentreret nok er jeg nød til at læse det flere gange for at få en forståelse, men informationerne er stadig skrevet og vist på illustrerende måde som jeg er i stand til at tyde. Jeg forventer at starte på zoneterapi uddannelsen til næste år. Synes studievejlederne og faglærerne har været helt vildt gode. De har formået at rose mig når jeg gjorde noget godt og påpege hvor jeg kunne gøre det bedre. Men altid på en optimistisk og motiverende måde. Hvilket er faldet i rigtig god jord hos mig personligt. Jeg har kun positivt at sige om innowell og jeres undervisnings materiale, site, feedback mm. Det har været helt fantastisk at studere gennem jer, jeg har kunne planlægge det og skema lægge mit studie så det passede til mit private liv, plus I har været hurtige til at give god og brugbar feedback uanset om det har været på Facebook eller på en afleveret opgave.

 83. Jane Dalgaard

  Jeg skal bruge faget fim. undervisning i yoga og mindfulness.

 84. Dorte Nielsen

  Min faglærer (Mikkel) var helt utrolig hurtig til at rette mine opgaver og kom med gode og konstruktive svar.

 85. June Skaaning

  Jeg er igang med en uddannelse hvor jeg skal bruge min viden, men arbejder også med bevægelse, så der kan det også bruges. Jeg har intet at beklage mig over, mine forventninger til, at blive klogere og bestå er indfriet. Et godt kursus.

 86. Birgit SØS Bæk

  Jeg blev overrasket over, at sværhedskravene var på et så højt fagligt niveau. Ikke at det er dårligt, men meget høje. Det havde jeg ikke forudset. Med et fuldtidsjob ved siden af, har det været hårdt, at læse med et fuldtidsstudie ved siden af ens job. Der har ikke været meget fritid. Og ja, det er mit eget valg.. Men jeg har været tilfreds og det at kunne gå frem og tilbage til det har været godt. Samt hvis jeg ikke lige forestod videoen første gang, kunne jeg bare spole eller høre den igen. Det er trods alt en fordel istedet for en undervisere på stedet.

 87. Henriette Opstrup

  Mine forventninger var ikke så høje men standarden af kurset har helt klart fået mit syn ændret på online kursuser.

 88. Rie Bacher Kejser

  Det er svært, men tilpas svært så der er masser af udfordring i studiet. Det er nyt at læse om disse emner, men studiet er pædagogisk godt opbygget.

 89. Natalya Nikanorova

  Det har været utroligt nemt at finde rundt i. Det man skulle lave i hvert modul blev tydeligt beskrevet hver gang, og synes det var super fint at der findes de to pdf filer som forklarer hvordan man skal svare på et spg udfra hvordan spørgsmålet er formuleret. Derudover super fint med ekstra materiale i form af videor, og endda nogle gange en kort beskrivelse af de vigtigste termer i et bestemt modul, så man ligesom fik hovedpointen. Vil super gerne give ros til mine søde faglærere, de har været utrolig hjælpsomme og motiverende med deres feedback som virkelig gav selvtillidsboost til når man var usikker på ens afleveret modul var godt. Dejligt de kom med lange beskeder, så man ikke følte man fik feedback fra en robot :)) Derudover var feedbacken meget professionel, men stadig varm. Meget dygtige faglærere 🙂

 90. Laila Schmidt

 91. Hanne Sloth Rold

  Jeg synes at det er spændende stof, og at det er en super god bog som der bliver undervist fra – menneskekroppen. Nogle af emnerne er da lidt svære end andre, men det opfordrer bare til at sætte sig mere ind i emnet. Jeg forventer at bruge min viden i mit arbejde som akupunktør når jeg er færdig med dette og min uddannelse. Jeg er glad for at der altid bliver svaret på mine henvendelser, og det uanset hvem jeg henvender mig til. Super søde mennesker der sidder bag skærmen og svarer på både tlf. og pc. Tak.

 92. Jette Kauffmann

  Jeg har jo ikke lagt skjul på, at det kom bag på mig, hvor svært studiet har været for mig, men set i bakspejlet er jeg meget taknemmelig. Jeg ved det kan være svært at vurdere kursisternes baggrund, men jeg ville gerne have vidst, at det ikke bare lige var noget, jeg kunne klare så let som ingenting. Stor ros til faglærerne for hurtige tilbagemeldinger og deres positive tilgang til os studerende i det hele taget 🙂

 93. bodil maria tradsborg

  En super god måde at tage en uddannelse på ved siden af sit arbejdsliv. Godt sat op, og nogle super dygtige lære som er god til at rose, det betyder meget.

 94. Heidi R.k Hansen

 95. Mia Brinckmann

  Jeg har været rigtig glad for at studere hos innowell, og det bliver klart jer jeg kommer til hvis jeg skal have flere kurser:)

 96. Diet&Genes

  Det var et særdeles godt kursus til at få en all-round forståelse. Den feedback jeg fik var ekstremt brugbar og grundig – det kunne jeg godt have ønsket på alle mine uddannelser!

 97. Helle Krag Hillbrandt

  TAK, Maj! TAK, Innowell! Det er en fornøjelse at læse hos jer, og I kan tro, at jeg skal sprede det gode budskab om en uddannelsesportal, der lige derinde bagved ikke er særligt langt væk, men altid nærværende, til stede, nemme at få fat på, gode til at støtte op og supportere og bidrage, bakke op og give en fantastisk oplevelse og god modtagelse. Jeg har virkelig følt, at I fra dag 1 var imødekommende og nærværende, at I er der for jeres kursister! Også en stor tak til en rigtig god faglærer, der altid er hurtig til at bidrage med hjælp; Nicolaj Munch Jensen! TUSIND TAK! Mange varme hilsener fra en meget glad kursist 🙂

 98. Charlotte Schmidt Larsen

  Jeg er bare SÅ glad. Jeg er en moden kvinde, og jeg har ikke været til eksamen siden jeg for rigtig mange år siden blev pædagog. Så den angst jeg havde for eksamen var skrækkelig. Jeg kunne mærke tidspresset, jeg læste om og om igen og kunne stadig ikke huske et eneste ord. Gentagelse på gentagelse med at give mig selv verbale tæsk: Jeg kan ikke. Jeg er for gammel. Jeg er ikke klog nok. Anfald af hystrialis. Jeg duer ikke. Jeg dropper det bare osv…. Heldigvis ringede jeg til Innowell (flere gange over flere dage) og talte med Maj i studievejledningen. Som på bedste vis programmerede min hjerne til at tro på mig selv. DU KAN GODT, sagde hun, OSV. OSV. OSV. Efter at have nydt godt af Maj´s superversion, satte jeg mig ved computeren og scorede et 12 tal. BUM!

 99. Johanne Gyldenfred

  Undervisningsformen passer rigtig fint til mig og jeg føler jeg er rigtig godt rustet i faget. Nicolaj, faglærer, svarer hurtigt på alle henvendelser og kommer med gode uddybende og kvalificerede kommentarer på opgaverne. Han udviser begejstring for sit arbejde og er også klar med opmuntring, når man lige har en krise. Når jeg i løbet af studiet har ringet til studievejlederen, Maj, har hun altid givet sig god tid til at snakke og besvare mine spørgsmål.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

200

ECTS Point

7,2

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis