Eksklusiv pedicure og manicure


Eksklusiv pedicure og manicure behandling efterspørges i stadig stigende grad i både klinikker og mere eksklusive spa og wellnesscentre. Dette spændende kursus i eksklusiv pedicure og manicure tager udgangspunkt i at man ikke kender til faget i forvejen, og henvender sig derfor til alle med interesse i dette behandlingsfelt.

Kursets indhold

Kurset giver en grundig læring i både eksklusiv pedicure og manicure behandling, da fremgangsmåden til hænder og fødder stort set er den samme, og det er derfor hensigtsmæssigt at have bevis på at man kan mestre dem begge, både ved jobsøgning og som selvstændig erhvervsdrivende.

Med dette kursus læres mange eksklusive behandlinger herunder:

 • Den innovative kold-paraffin-behandling uden rengøring og materialespild.
 • Aromaterapeutisk Varm-Kollagen behandling, som efterlader en stor kundetilfredshed og efterspørgsel. Behandlingen er fugtgivende, nærende, opstrammende og cellefornyende. Denne luksusbehandling er det ypperste og mest eksklusive, der findes indenfor pedicure og manicure. Hele behandlingen er opbygget ud fra kundes yndlingsfrugter, hvor der herefter udvælges essentielle frugtolier, frugtlotioner og frugtmasker. Behandlingen bør opleves !
 • Vinterapi-behandlingen, der har vundet fornemme priser verden over, og som nu også læres i dette kursus. Spa Vinterapien involverer produkter, som alle indeholder vinessens (vitis vinifera). Behandlingen fugter, regenererer og beskytter huden mod udtørring, samt plejer og behandler intensivt hudens dybere lag .
 • Varm paraffinbehandling, som er særlig velegnet til gigtpatienter med mere.

Undervisningsformen i eksklusiv pedicure og manicure

Kurset i eksklusiv pedicure og manicure starter med en teoretisk læring i faget, der tages via fjernundervisning, og som derfor foregår som et studie fra eget hjem.

Til sit teoretiske hjemmestudie benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Teorien tager i gennemsnit 1-3 dage som hjemmestudie sideløbende med at passe sit vanlige arbejde.

Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere.

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis.

Kursister til vores kursus i manicure og pedicure

Kursisterne kommer fra hele landet, og det kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Læs mere om selve skoleopholdet, transportmuligheder og andre praktiske informationer her

Køb af materialer

Efter kurset vil det være muligt at købe eksklusive starterkits hos danbeauty.dk til engrospris med alt hvad du skal bruge til at komme igang med disse populære pedicure- og manicurebehandling. Danbeauty ligger kun 300 m fra skolen og ved direkte afhentning spares fragten .

Andre relevante hånd- og fodplejekurser

Andre der var interesseret i at lære de eksklusive pedicure og manicure behandlinger, var også interesseret i vores andre spændende hånd- og fodplejekurser, herunder:

Fandt du ikke helt det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologispa og massage, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelse eller kosmetolog og spaterapeutuddannels (4i1 uddannelse), hvor der er muligt at passe sit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar, og på samme tid opfylder de højeste standarder i Danmark ?

Kontakt os gerne for at høre mere.

Fakta


 • Titel:

  Eksklusiv pedicure og manicure

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  10.04.21, 13.06.21, 01.10.21, 11.02.22 eller 17.06.22

 • Tidspunkt:

  08.15-16.15

 • Lektioner:

  55