Kosmetisk akupunktur

Bliv hurtigt Kosmetisk Akupunktør og udbyd straks den meget populære ansigts-akupunktur.

Læs mere

Kosmetisk akupunktur kursus. Kursus i ansigts akupunktur.


Tag et spændende dagskursus i kosmetisk akupunktur (ansigts akupunktur) og gå straks i gang med at udbyde den meget efterspurgte behandling i kosmetisk akupunktur, hvor det er muligt, at behandle skønhed både indefra og udefra, og helt uden brug af kemikalier eller kirurgi! Kosmetisk akupunktur / ansigts akupunktur er et fantastisk alternativ til kemiske injektioner og kosmetiske operationer.

Kosmetisk akupunktur kursus

Med en uddannelse i kosmetisk akupunktur kan du benytte titlen som Kosmetisk Akupunktør, og du kan straks starte som selvstændig eller søge job.

Med et kosmetisk akupunktur kursus vil du kunne mestre:

 • ansigts akupunktur kombineret med en opstrammende wellness ansigtsbehandling med afrensning, peeling (skrub), maske og eksklusiv ansigtsmassage
 • ansigts akupunktur til behandling af rynker, furer, fine linier, hævelser, indsunken hud, manglende elasticitet, eksem m.m.
 • afspændings akupunktur til velvære, afslapning, afstresning m.m.

Kosmetisk akupunktur kursus henvender sig til alle med interesse i akupunkturens spændende verden, og kurset tager udgangspunkt i, at man intet kender til akupunkturen, så alle kan være med.

“Tak for et spændende kursus i kosmetisk akupunktur. Selv om jeg har taget uddannelsen som lægeeksamineret klinisk akupunktør, var der meget nyt at lære som kosmetisk akupunktør. Det jeg godt kunne lide, var at man kunne se resultater efter første behandling. Vores lærer var altid klar , til at besvare de spørgsmål vi stillede. ( dejligt ) Rart at mærke en underviser der brænder for akupunkturfaget. Jeg vil lige sige tak for en super dejlig, faglig og indholdsrig dag :-)” Lasse Guldborg, Randers.

Undervisningsformen

Kosmetisk akupunktur kursus starter med et spændende fjernundervisningsstudie (hjemmestudie), hvor man via Innowells læringsplatform anvises hvilken teori der skal læses hjemme, samt hvilke øvelsesbehandlinger der med fordel kan øves forinden sin tilstedeværelsesundervisning herunder fx ansigtsmassagen der kan øves fra eget hjem via video og trin for trin guides. Teori skal være gennemført inden sit seminar for en optimal praktisk læring på skole.

“Skønne lokaler, hjælpsom personale og lækre produkter. Kursus hos Innowell er yderst tilfredsstillende. Jeg kommer helt sikkert igen til mere uddannelse”. Vibeke Louise Findal Jensen, Rønde

Pensum til ansigtsakupunktur kursus

Til teoristudiet købes e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession” af Mille Mosegaard.

Uddannelsens varighed

Fjernstudiet (hjemmestudiet) tager i gennemsnit 3-5 dage, sideløbende med at de studerende passer deres vanlige fuldtidsarbejde, men man kan sagtens tage det hurtigere, da man selv tilrettelægger eget studie. Vi anbefaler, at man påbegynder/ tilmelder sig sit kursus i god tid inden semesterstart for at sikre sig tid nok til sit fjernstudie.

Fjernundervisningsstudiet afsluttes med et spændende dagskursus/seminar hos Innowell som foregår fra kl. 8.15-16.15.

Kurset udbydes hver 4. måned og udbudte datoer for kosmetisk akupunktur kursus under “fakta”. Bemærk, at man skal kun på seminar en gang af en dags varighed i uddannelsen til Kosmetisk Akupunktør, da resten foregår som fjernstudie.

“Jeg har gennemført uddannelsen som kosmetisk akupunktør hos Innowell. Det har været et rigtig godt forløb, med masser af god service, og støtte når noget brændte på. Jeg var under den praktiske del ved at bakke ud, da jeg pludselig blev “bange” for at stikke med akupunkturnålene, men vores dygtige instruktør Louise, fik mig hurtigt til at falde helt til ro igen. Hun fik mig til at føle mig tryg og sikker i det jeg gjorde. Og med teorien på plads og Louises rolige og kyndige væsen, kom jeg igennem det hele. Og jeg følte mig så heldig, sikker og privilegeret, da jeg var færdig med mine første 2 “øve-kunder”. Alt i alt et rigtig godt og yderst professionelt forløb. Med en helt uovertruffen SERVICE fra alle sider hos Innowell. Kan varmt anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang jeg tager en uddannelse hos dem.” Susanne Kjærgaard. Aalborg.

Tilmelding

Du tilmelder dig akupunktur kursus på “Tilmeld”-knappen, og herefter booker du dit ønskede seminar. Her kan du læse mere angående booking af seminar. Har du brug for hjælp til din tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag, der kan guide dig trin for trin.

“Jeg har taget kosmetisk akupunktur kursus hos innowell og kan varm anbefale den skole, der er lyst og dejligt og alle er rigtigt søde. Jeg skal på kursus igen i september til øre og afspændings akupunktur og glæder mig allerede. Man kan læse hjemme fra når det passer en selv og man bliver godt guidet uanset hvad spørgsmål man end må have. Stort 5 ud af 5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”. Tina V Poulsen. Aars  

Dagskursus i kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur kursus er et spændende dagskursus i ansigts akupunktur, der udstyrer dig med alt den viden, du behøver, for straks at kunne praktisere akupunktur til både afspænding og behandling af rynker, linier, furer m.m., samt ansigts-akupunktur i kombination med en eksklusiv opstrammende ansigtsbehandling. 

På undervisningsdagen i kosmetisk akupunktur vil du blive taget godt imod i Innowells flotte faciliteter. Her vil vores anmelderroste professionelle underviser Mette Hviid, stå klar til at give dig en rigtig spændende og lærerig dag. Mette Hviid er både uddannet Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, samt Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Spaterapeut, som gør at du vil møde en underviser med de højeste kompetencer fra både akupunkturen og hudterapien.

“Virkelig behagelig skole, hvor jeg hurtigt følte mig godt tilpas. Der var tid til spørgsmål, samtidig med at jeg nu kan gå hjem og føle mig sikker i det jeg har lært. Fantastisk kursus. Jeg vil gerne starte stille og roligt op som selvstændig, og bygge en forretning op over de næste år. Det har været nemt at komme i gang, og det er ikke det sidste kursus jeg kommer til at tage her”. Rikke Pedersen. Køge. 

Seminar i kosmetisk akupunktur

På vores populære kosmetisk akupunkturseminar vil du modtage en nærværende undervisning, og vil blive guidet godt igennem en rigtig spændende læringsdag. Vores dagskursus i ansigts akupunktur vil bestå af en vekselvirkning mellem teori og praksis. Fx at se en kosmetisk akupunktur behandling, modtage teoretisk undervisning i akupunktur, øve ansigts akupunktur til behandling af rynker, linier og furer, samt øve afspændingsakupunktur, der får dine kunder til at føle velvære og fuldstændig afslapning, og derfor oplever ansigts akupunktur som smertefrit og behageligt m.m. 

Både den kosmetisk akupunktur og afspændings akupunkturen kan praktiseres i samme behandling, men kan evt. også udbydes hver for sig. Begge akupunkturbehandlinger fungerer også som et fantastisk supplement til mange andre behandlinger som fx en traditionel ansigtsbehandling, massage, zoneterapi m.m.

“Altid svært med noget nyt, men dejligt at få det i hænderne selv. Vejledning og hjælp fra studievejledningen og faglærere har været fantastisk. Anne-Dorthe Schou, Ulfborg

Undervisningsprogram for kosmetisk akupunktur kursus

Kosmetisk akupunktur kursus indeholder i korte træk læren om disse nedenstående punkter:

 • Forskellen på traditionel kinesisk akupunktur og vestlig medicinsk akupunktur
 • Præsentation af vestlig medicinsk akupunktur
 • Hudens opbygning og dybder
 • Overordnet muskelanatomi i ansigtet
 • Akupunkturens lokale virkemekanismer i huden
 • Akupunkturens centrale virkemekanismer
 • Anvendelsesområder for kosmetisk akupunktur
 • Kontraindikationer for akupunkturen
 • Remedie og nålelære
 • Indstikstekniker
 • Diagnostik
 • Journalføring
 • Komplementærbehandlinger
 • Afprøvning af metoder
 • Opstrammende ansigtsbehandling/ hudpleje
 • Afspændings akupunktur
 • Kosmetisk akupunktur

kosmetisk akupunktur uddannelse

Viden om kosmetisk akupunktur

Kurset i kosmetisk akupunktur/ ansigts akupunktur bygger på en spændende naturvidenskabelig viden om hudens struktur og opbygning, kombineret med kendskabet til akupunkturens lokale virkning i huden.

Kroppens stofskifte forringes med alderen, og dette betyder, at cellerne deler sig langsommere, og ansigtsmuskulaturen bliver mindre smidig. For at bevare et ungdommeligt udseende, kræver dette ofte en ekstra indsats. Med ansigtsakupunkturen stimuleres cellefornyelsen således, at smidighed og fasthed i huden genopbygges.

Rynker og spændinger i ansigtet virker som blokeringer af kredsløbet og cellefornyelsen i et bestemt område, men ved hjælp af tynde sterile akupunkturnåle øges kredsløbet og celleaktiviteten i disse områder. Kosmetisk akupunktur er fantastisk til at øge blodcirkulationen, og resultatet ses tydeligt efter ofte kun én til få behandlinger.

Dette kan opleves ved kosmetisk akupunktur:

 • Blodkredsløbet i ansigtet, kan med kosmetisk akupunktur forøges med op til 400%
 • Porerne i huden kan trække sig sammen
 • Afspænding af øjenmuskulatur resultere ofte i at huden omkring øjnene virker mere ungdommenlig og øjnene vil fremstå mere klare
 • Hævelser i ansigtet kan reduceres
 • Kosmetisk akupunktur forsinker ældningsprocessen
 • Linier og rynker mindskes tydeligt efter kun én behandling
 • Huden i ansigtet opleves mere elastisk, sundere og levende
 • Ansigtsmuskulaturen afslappes, og en opstrammende effekt ses straks
 • Behandlingen er udrensende og bekæmper derved urenheder
 • Oplevelse af maksimal afspænding og heraf reduktion af stress
 • Påvirker ofte humøret positivt
 • Produktion af kollagen i huden øges
 • Bindevævet i ansigtet forstærkes m.m.

Skoleophold

Til vores kosmetisk akupunktur kursus kommer vores studerende fra hele Danmark, hvoraf størstedelen kommer fra Sjælland. Dette skyldes bl.a., at en returbillet fra København-Aalborg ofte kun koster omkring 500,- og man kan tage afsted om morgenen og ofte være hjemme igen til spisetid om aftenen. Der er mange daglige afgange fra København. Hent mere information omkring transport, forplejning m.m. på vores hjemmeside Om Innowell.

Netværk som Kosmetisk Akupunktør

Som uddannet Kosmetisk Akupunktør kan du blive medlem af brancheforeningen Dansk Behandlerforbund, hvor du kan markedsføre dig, networke, vidensdele, blive forsikret på dit erhverv, hente gratis journalkort, aftalekort m.m.

Andre spændende kurser

Andre der var interesseret i vores kosmetisk akupunktur kursus, var også interesseret i disse kurser:

Vi har meget mere at byde på
Hvis du ikke helt fandt det emne, som du er grebet af, så kunne det måske være spændende med disse populære kurser: spa og massagekosmetologisundhedsfaglige enkeltfag og kurset hånd og fodpleje.

Hvis du ønsker at fordybe dig yderligere, så er dette også muligt gennem vores uddannelser, som følger de højeste standarder i Danmark:

kosmetisk akupunktur kursus

Fakta


 • Titel:

  Kosmetisk Akupunktør

 • Gennemsnitlig studietid:

  Fjernundervisning i teori og praksis: 3-5 dage sideløbende med fuldtidsjob
  Skole praktisk læring: 1 dag

 • Studiestart:

  Hver dag

 • Pris 4.995,- + Pensum: 624,-:

  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. mdr. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Kursus datoer for seminar:

  Vælg mellem: 23.04.21, 20.08.21, 03.12.21 eller 22.04.22

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Undervisningsformen:

  Fjernundervisning og skole

 • Lektioner:

  53