Kursus i Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Hurtigt og spændende kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Læs mere

Vores populære Anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus


Anatomi, fysiologi og sygdomslære er et af vores meget populære kurser

Velkommen til et spændende og meget populært anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus. Med dette anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus opnår du en grundlæggende forståelse for kroppens anatomiske opbygning og den fysiologiske virkemåde, samt de patofysiologiske forhold ved sygdomme, samt en basal viden i farmakologi.

“Innowell tilbyder e-learning af en høj faglig kvalitet”. – Overlæge Alex Herup

Anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus på fjernundervisning

Kurset anatomi, fysiologi og sygdomslære foregår som en spændende fjernundervisning. Fjernundervisningen hos Innowell er meget motiverende, og indeholder bl.a. film, vekslende opgaver, forelæsninger, test, opgaveafleveringer, spændende virtuelle opgaver m.m. Vores fjernundervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære er så enkel, intuitivt, motiverende og pædagogisk, at der ikke behøves noget kendskab til IT for at kunne studere på fjernundervisning gennem Innowell. Ligeledes tager vores dygtige undervisere og studievejledere hånd om dig gennem hele forløbet.

Kurset i anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi har samme omfang som et tilsvarende tilstedeværelseskursus, det er blot meget mere frit og fleksibelt at studere på fjernundervisning, da du har adgang til dit studie 24 timer i døgnet og kan tage dine eksaminationer løbende hele året. Fagene foregår ikke som et demotiverende selvstudie, det foregår i stedet som en levende og nærværende undervisning, hvor vores dygtige undervisere følger og hjælper dig under hele dit studie.

“Jeg har læst kurset Anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell, og jeg kan kun give mine bedste og varmeste anbefalinger. Støder man ind i problemer undervejs i forløbet, er både faglærer og studievejleder gode til at hjælpe, og er grundige i deres vejledninger. Derudover får man en konstruktiv tilbagemelding på sine afleveringer og man kan fornemme at læreren har brugt tid på at rette ens aflevering igennem. De er hos Innowell nemme at få kontakt til, så man oplever aldrig at “gå i stå” i forløbet. Jeg ved at jeg med dette kursus, er godt klædt på til at starte en uddannelsen som Ergoterapeut”. Julie Bundgaard Laursen, København

Prøv gratis anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus

Det er muligt, at få en uforpligtende guidet rundvisning via telefon i vores anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus på fjernundervisning, så du kan prøve kurset inden du køber det, og det synes vi at du skal.

For den bedste og mest virkelighedsnære oplevelse af at studere på fjernundervisning gennem Innowell, anbefaler vi, at du ringer til vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for et guidet rundvisning via telefon, så vi kan vise dig alle vores intuitive og pædagogiske hjælpemidler, som fx intelligent opslagsværk, spændende forelæsninger, højtlæsningsfunktion m.m. Ved at ringe får du den absolut bedste oplevelse af, hvordan det rigtigt foregår med et nærværende lære-elevforhold under hele kurset.

“Jeg har taget anatomi, fysiologi og sygdomslære. Der er rigtige mennesker, gode lærebøger, forskellige indlæringsmetoder og en super læring! Jeg føler jeg er hjulpet fra start til slut, og kan varmt anbefale Innowell”. Sanne Hessel, Thisted 

Pensum til anatomi fysiologi sygdomslære kursus

Til dette anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus benyttes bogen ”Menneskekroppen” af Steve Parker, som er rigt illustreret, letlæselig og motiverende, samt særlig velegnet til fjernundervisning. Ved hjælp af detaljerede billeder og tekst ledes du gennem hele menneskekroppen afsnit for afsnit, og med bogen følger også en spændende DVD med videoer, der forklarer og illustrerer emner fra bogen, og gør studiet meget pædagogisk og spændende. Bogmateriale koster ca. 300 kr., og kan købes hos boghandler eller på nettet, eller kan lånes på biblioteket.

Ligeledes findes et e-pensum i farmakologi, der kan læses på mobiltelefon, tablet og pc, eller printes ud. Til dette spændende e-pensum kan du også vælge at få teksten læst højt.

“Jeg har lige færdiggjort kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Det var rigtig spændende, selvom jeg havde godt kendskab til faget i forvejen. Innowell formår at gøre det spændende og lærerigt og jeg har helt bestemt lært en masse nyt. Jeg vil også gerne fremhæve Majs måde at råde og vejlede de studerende på, så man får mest muligt ud af min studietid hos Innowell.” Finn Brandt Søndergaard, Vojens 

Kursets indhold og niveau

Innowells anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus indeholder 200 lektioner i anatomi og fysiologi, og 100 lektioner i sygdomslære 6 farmakologi, og indeholder følgende emner :

 • Det levende legeme
 • Skeletsystemet
 • Muskelsystemet
 • Nervesystemet
 • Hormonsystemet
 • Kardiovaskulærsystemet
 • Åndedrætssystemet
 • Integumentærsystemet (hud, hår og negle)
 • Immun og lymfesystemet
 • Fordøjelsessystemet
 • Urinvejssystemet
 • Forplantningssystemet
 • Farmakologi

Kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære tager udgangspunkt i, at man ikke kender til faget i forvejen .

“Innowell tilbyder gode uddannelser/kurser – især efteruddannelse til momsfritagelse, anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m. – hvilket flere behandlere fra vores netværk har gjort brug af. Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale uddannelse hos Innowell”. – DK Healthcare v/ Flemming Lorenz Jørgensen Vallensbæk Strand

Varighed

Anatomi, fysiologi og sygdomslære kan tages lige så hurtigt du har mulighed for det inden for dine købte 12 måneders studieadgang. Den gennemsnitlige studietid er 3-6 mdr. som deltidsstudie.

Det er muligt at købe forlængelse af sit studie, hvis man fx bliver alvorlig syg, eller anden privat årsag der gør at man er gået i stå i sit studie. En forlængelse koster 995,- i administrationsgebyr plus de antal måneder man ønsker at tilkøbe. Vi anbefaler, at du laver en struktureret tidsplan for dine 12 måneders adgang, så du forebygger at skulle tilkøbe forlængelse. Hvis du går i stå i dit studie anbefaler vi ligeledes, at du kontakter vores studievejledere, som er behjælpelige med at få dig hurtigt på sporet igen.

Kursus i anatomi fysiologi sygdomslære for alle

Anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus henvender sig til alle med interesse for, hvordan kroppen er opbygget og fungerer, herunder alternative behandlere, sundhedspersoner, misbrugspersonale med flere, som ønsker mere viden, samt uddannelsesinstitutioner som ønsker at in- eller outsource deres teori i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Endvidere henvender vores anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus sig til studerende, der søger optagelses på andet studie fx fysioterapeut uddannelsen, sygeplejeske uddannelsen, ergoterapeut uddannelsen m.m.

“Jeg læser fysiologi, anatomi og sygdomslære hos Innowell. Sikke en professionel guidning jeg får, når jeg skal finde rundt på kurset. Puk Lyhne Nielsen, Næstved

“Tusind tak for den uddannelsesform I har hos Innowell. Den er grundig og er på et højt fagligt niveau, hvad der skaber tryghed for både mig og mine kunder. Jeg er i dag selvstændig behandler med firmaet Bodycraft”. Betina Magrethe Lund Rasmussen, København

Eksamen

Der kan tilkøbes tilstedeværelseseksamen i fagene anatomi/fysiologi og sygdomslære/farmakologi hvis du tager dette kursus med henblik på at kunne opnå momsfritagelse på dine ydelser, eller for at kunne opnå RAB-registrering gennem en brancheforening. Tilstedeværelseseksaminationerne foregår ved at du kontakter et af vores godkendte eksamenssteder og aftaler en tid til din eksamen. Innowell tilbyder 6 godkendte eksamenssteder jævnt fordelt i landet, og du kan som regel komme til eksamen inden for 1-2 uger med undtagelse af skolernes ferier. 

Først tager du eksamen i anatomi og fysiologi, og efter en pause tager du eksamen i sygdomslære og farmakologi. Eksamen i anatomi og fysiologi tager 60 minutter og består af 60 spørgsmål der foregår som en vekselvirkning mellem multiple choice spørgsmål, forklaringsopgaver og spændende virtuelle opgaver, hvor du fx sætter foruddefinerede ord ind i en kontekst, sætter betegnelser direkte på en muskel osv. På samme måde foregår din eksamen i sygdomslære og farmakologi, som tager 30 minutter og består af 30 spørgsmål og opgaver. 

I kurset anatomi, fysiologi og sygdomslære, vil du flere gange undervejs i studiet kunne afprøve Innowells testform, så du er helt tryg ved at tage den endelige eksamen. 

Du må medbringe og benytte dit pensum og notater under hele eksamen.

Eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære koster 1.500,-, som afregnes direkte med det valgte eksamenssted.

Læs mere om eksamen og rab-loven og momsloven her: Tilstedeværelseseksamen

Tager du faget med henblik på at blive RAB-registreret gennem en bestemt brancheforening, så læs mere om RAB-regler her: RAB-regler   

“I mit daglige arbejde er jeg klinikchef hos Sahva, og her møder jeg rigtig mange mennesker med smerter som ønsker hjælp. Mit studie i anatomi, fysiologi og sygdomslære har helt klart givet mig en kæmpe indsigt i mange af de diagnoser folk kommer med, og dermed en super mulighed for at udlevere det helt rigtige hjælpemiddel”. – Susanne Lauridsen Rødekro

Uddannelsesbevis i anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus

Efter at have gennemført sit anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus, får den studerende et flot kursusbevis, der redegør for 200 lektioner i anatomi/ fysiologi og 100 lektioner i sygdomslære/farmakologi til brug for f.eks. videre studie, momsfritagelse, RAB (registreret alternativ behandler), jobsøgning med mere.

“Jeg har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell. Da jeg meldte mig til, fik jeg en udførlig introduktion til hjemmesiden samt guide til hvordan jeg kunne finde rundt i kurset. Jeg følte mig virkelig velkommen og taget godt imod. Selvom det var e-learning, følte jeg under hele forløbet, at der var god opbakning og hjælp at hente. Jeg kan varmt anbefale Innowell som uddannelsessted”. Helle Hillbrandt, Odense

Mere information om anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus

For mere information omkring vores populære kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære, anbefaler vi at læse vores informationsside om Sundhedsfaglige Enkeltfag, der bla. kommer omkring eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære kurset, RAB-loven, momsfritagelse m.m. Vores dygtige studievejledere sidder også klar ved telefonerne mandag-torsdag 9-16 på 98901080. Vi glæder os, til at kunne byde dig velkommen til et rigtig spændende kursus i anatomi, fysiologi & sygdomslære.

“Jeg har gennemført anatomi, fysiologi og sygdomslære hos innowell og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger! Først, vil jeg gerne rose den personlige kontakt til skolen. Det er altid en imødekommende person man får i røret og jeg har altid fået svar på de spørgsmål eller problemer jeg måtte have. Faglærerne er også hjælpsomme og besvarer opgaverne i en venlig & forklarende tone. Materialet er spændende og det er en rar afveksling at skifte imellem bøger, videoer m.m. At der også er ekstra materiale hvis man er nysgerrig og har lyst til at lære mere er jo bare en bonus! Jeg føler at jeg har fået en bred og alsidig viden indenfor faget, så min faglige rygsæk er pakket godt! Jeg har kun roser til jer hos Innowell & skulle jeg tilbage på skolebænken igen, så er jeg ikke i tvivl om hvor”.  Sarah Petersen, København.

anatomi, fysiologi og sygdomslære kursus fjernundervisning elearing

Fakta


 • Kursus:

  Anatomi/ fysiologi og sygdomslære/farmakologi

 • Lektioner/ ECTS:

  Anatomi/ fysiologi: Lektioner 200/ ECTS 7,1
  Sygdomslære/ farmakologi: Lektioner 100/ ECTS 3,5
  I alt 300 lektioner af 45 min. + forberedelse

 • Varighed:

  Heltidsstudie: 8 uger
  Deltidsstudie (under 20 timer om ugen): 15-40 uger
  Maksimale studietid: 12 måneder
  Mulighed for køb af studieforlængelse: *ja
  *Læs købsbetingelser for studieforlængelse

 • Pris:

  Engangsbetaling: 7.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: fx 1000,- i udbetaling og 582,- pr. mdr. rentefrit i 12 mdr. Bestem selv din udbetaling og rentefrie rater!
  Eksamenstillæg: 1.500,-
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning / e-learning med et nærværende lærer/elevfohold

 • Eksamensform:

  Multiple choice og opgaver med hjælpemidler.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe og Ballerup

 • Særlige fordele:

  - gode merit og videreuddannelsesmuligheder
  - fag til RAB godkendelse og momsfritagelse
  - tag kurset lige så hurtigt du kan
  - benyt pensum og notater til eksamen
  - dygtige faglærere
  - rentefrie afdrag
  - letforståeligt pensum