Klinikvejledning kursus

Tag et spændende kursus i klinikvejledning.

Læs mere

Klinikvejledning kursus


Velkommen til et spændende Klinikvejledning kursus. Dette  kursus i klinikvejledning giver den studerende en grundig indføring i persondataloven, lønsum med mere.

Mega fed opgave at skulle igennem. Har sparret med studiekammerater og familien herhjemme, det har været en øjenåbner at sætte tal på tingene, og lige nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at åbne min virksomhed. Det er en dejlig måde at studere på. Der er kompetente undervisere, og der er hurtig feedback på spørgsmål. Det hele kan bruges når jeg skal starte mit eget op, men jeg kan da også allerede bruge det i dag i det arbejde jeg har til dagligt pt. Igen er jeg bare rigtig godt tilfreds. 5 ud af 5 stjerner, fra mig. Karina Hansen Baumann. Sydals

Klinikvejledning kursus

I klinikvejledning kursus læres vigtig viden og information om bl.a.:

 • persondataloven
 • lønsumsafgift
 • lægelovens kvaksalveribestemmelser
 • reklamering af sundhedsydelser
 • iværksættervejledning

Emnerne forbereder sundhedsbehandlere bedst muligt til en karriere som selvstændig erhvervsdrivende indenfor sundhed, pleje og omsorg. Ligeledes findes i klinikvejledning kursus en spændende iværksættertest, som sætter fokus på egne styrker og svagheder, og denne kan give en idé om den studerendes personlighed, erfaringsgrundlag og hvordan dette kan styrke processen i opstarten af en selvstændig virksomhed.

“Hvis jeg må give lidt feedback på min oplevelse ved at studere hos Innowell, vil jeg sige, at jeg har været mere end tilfreds med jeres måde at organisere det på. Meget overskueligt og virkelig rart, at man kan gå i gang, når man vil og tage det i det tempo, der passer ind i ens hverdag. I er nemme at komme i kontakt med og venlige at tale med. Underviserne er dygtige, giver en grundig feedback og er positivt indstillede. Og det er cool, at I til ‘Klinikvejledning’ lægger alle de dokumenter og links op, som vi skal bruge. Rigtig gode forløb!” Vanessa Bowns Poulsen. København

Klinikvejledning fjernundervisning

Klinikvejledning studeres på fjernundervisning og afsluttes med en fysisk eksamen. Eksamen kan tages 6 forskellige steder i landet, herunder pt. i Aalborg, Silkeborg, Vejle, Tønder, Ringe eller Ballerup.

Klinikvejledning kursus er opdelt i moduler, således den studerende har et klart overblik over sit studie. Studiet indeholder diverse test, og ekstra frivilligt læsestof, til de studerende der ønsker at vide endnu mere om emnet klinikvejledning.

Vores fjernundervisning er så pædagogisk opbygget, at der ikke kræves forudgående kendskab til IT for at tage kursus i klinikvejledning hos Innowell. Læs evt. de mange flotte anbefalinger.

Yderst tilfreds. Altid hurtig og klar konstruktiv feedback fra faglæren. Kun rosende ord herfra. Og synes det ligger på et meget højt fagligt niveau. Godt gået. Birgit SØS Bæk. Ejby

klinikvejledning kursus

Fakta


 • Kursus:

  Klinikvejledning

 • Lektioner:

  10

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 6 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 1 md. som fritidsstudie
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Kontant: 2.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 166,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen/ 0,- ved online eksamen
  Forlængelse af studietid: 499,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  fjernundervisning / e-learning

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe og Ballerup

 • Særlige fordele:

  - gode merit og videreuddannelsesmuligheder
  - fag til RAB godkendelse
  - tag kurset lige så hurtigt du kan
  - benyt hjælpemidler til eksamen
  - dygtige faglærere
  - rentefrie afdrag
  - letforståeligt pensum