Klinikvejledning kursus

Tag et spændende kursus i klinikvejledning.

Læs mere

Klinikvejledning kursus


Velkommen til et spændende Klinikvejledning kursus. Dette  kursus i klinikvejledning giver den studerende en grundig indføring i persondataloven, lønsum med mere.

Klinikvejledning kursus

I klinikvejledning kursus læres vigtig viden og information om persondataloven, lønsumsafgift, lægelovens kvaksalveribestemmelser, reklamering af sundhedsydelser og iværksættervejledning for at være bedst muligt forberedt til en karriere som selvstændig og iværksætter . Ligeledes findes i klinikvejledning kursus en spændende iværksættertest, som sætter fokus på egne styrker og svagheder, og denne kan give en idé om den studerendes personlighed, erfaringsgrundlag og hvordan dette kan kan styrke processen i opstarten af en selvstændig virksomhed.

“Hvis jeg må give lidt feedback på min oplevelse ved at studere hos Innowell, vil jeg sige, at jeg har været mere end tilfreds med jeres måde at organisere det på. Meget overskueligt og virkelig rart, at man kan gå i gang, når man vil og tage det i det tempo, der passer ind i ens hverdag. I er nemme at komme i kontakt med og venlige at tale med. Underviserne er dygtige, giver en grundig feedback og er positivt indstillede. Og det er cool, at I til ‘Klinikvejledning’ lægger alle de dokumenter og links op, som vi skal bruge. Rigtig gode forløb!” Vanessa Bowns Poulsen, København

Klinikvejledning fjernundervisning

Klinikvejledning studeres på fjernundervisning og afsluttes med en fysisk eksamen på skoler i Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe eller Ballerup.

Klinikvejledning kursus er opdelt i moduler, således den studerende har et klart overblik over sit studie og studiet indeholder diverse test, og ekstra læsestof, til de studerende der ønsker at vide endnu mere .

Vores fjernundervisning er så pædagogisk opbygget at der ikke kræves forudgående kendskab til IT for at tage kursus i klinikvejledning hos Innowell. Læs evt. de mange flotte anbefalinger.

 

klinikvejledning kursus

Fakta


 • Kursus:

  Klinikvejledning

 • Lektioner:

  10

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 6 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 1 md. som fritidsstudie
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Kontant: 2.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 166,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen/ 0,- ved online eksamen
  Forlængelse af studietid: 499,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  fjernundervisning / e-learning

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe og Ballerup

 • Særlige fordele:

  - gode merit og videreuddannelsesmuligheder
  - fag til RAB godkendelse og momsfritagelse
  - tag kurset lige så hurtigt du kan
  - benyt hjælpemidler til eksamen
  - dygtige faglærere
  - rentefrie afdrag
  - letforståeligt pensum