Lægeeksamineret Klinisk Massør

Tag hurtigt en spændende massøruddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør via fjernundervisning, seminar og klinisk praktik.

Læs mere

Massøruddannelse på fjernundervisning


Har du også drømmen om hurtigt at blive en dygtig selvstændig klinisk massør?
- så skal du vælge Innowells landsdækkende massøruddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør på fjernundervisning kombineret med seminar af 4+1 dag. Massageuddannelsen kan tages lige så hurtigt som du har mulighed for det.

Massøruddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør

En Lægeeksamineret Klinisk Massør fra Innowell mestrer i praksis, de klassiske massageformer som fysiurgisk massagesportsmassage, skadesmassage m.m., samt har en bred viden i anatomifysiologisygdomslærepsykologi, klinikvejledning, arbejdsmiljø, relevant sundhedslovgivning med mere.

Karrieremuligheder med en massøruddannelse

De fleste massørstuderende vælger at blive selvstændige erhvervsdrivende enten med egen massageklinik eller hos andre firmaer fx Falck Healthcare, Fysioterapeutklinikker, wellnesscentre, svømmehaller, fitnesscentre m.m.

Mange massører kombinere også egen massageklinik hjemme eller ude, med at have faste dage hos eksterne masssagefirmaer der udbyder virksomhedsmassage. Der opleves, at disse massagefirmaer er i stor mangel på arbejdskraft, hvorfor jobmulighederne også er gode som selvstændig massør. Flere massørstuderende har også fået vores massøruddannelse betalt og fået lov at læse på dagpenge, da det har været muligt for mange at indhente jobgaranti hos disse firmaer. Massøruddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør er dagpengeberettiget som ledig pga. af undervisningsformen blandet e-læring, læs evt. mere om dette her: Massøruddannelse og dagpenge

Med en massøruddannelse Lægeeksamineret Klinisk Massør kan du blive RAB-registreret massør i den prestigefulde brancheforeningen Dansk Behandlerforbund. Foreningen tilbyder bl.a. en erhvervsforsikring til kun 299,- om året, gratis journalkort, aftalekort, vidensfora m.m. Kontakt foreningen for mere info.

“Jeg har afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør hos Innowell. Online undervisning har været særligt godt for mig, da jeg bor i udlandet. Jeg vil klart anbefale Innowell til andre i samme situation. Maj sidder altid klar ved telefonen, og er altid meget hjælpsom med at besvare spørgsmål. 3. semesters skoleophold var udover alle mine forventninger, vi var et lille hold og der bliver virkelig fokuseret på den enkelte elev. Ditte er en fantastisk lærer. God til at formidle undervisningen, så alle kan være med. Det er helt sikkert at jeg skal deltage i andre af Innowells kurser eller uddannelser.” Anette Sohald, Schweiz

Massøruddannelse og undervisningsformer

En massøruddannelse studeres som blended e-learning (blandet e-læring), der er en kombination af lærerstyret fjernundervisning (e-læring/ e-learning) og seminar (massørskole). Dette betyder i korte træk, at der kan læses massageteori og løses opgaver over nettet, som du har tilgang til hele døgnet rundt inden for din givne studieadgang. Efter den teoretiske læring i massage tilkobles den praktiske læring på massageskolen, samt superviseret massageundervisning fra eget hjem, der afsluttes med opfølgning & eksamen på skolen.

Der kan passes fuldtidsarbejde eller modtages dagpenge under hele massageuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør!

bliv klinisk massør

Massageuddannelsens opbygning og struktur

Massøruddannelsen er opbygget af tre obligatoriske semestre, samt et overbyggende tilvalgs-/frivilligt 4. semester.

 • 1. semester foregår som lærestyret fjernundervisning.
 • 2. semester foregår som lærestyret fjernundervisning.
 • 3. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning af 4+1 sammenhængende dage på Innowells massageskole, samt superviseret massageundervisning hjemme, opfølgning og eksamen på skolen.
 • 4. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning, og er et valgfrit overbyggende massagesemester, der foregår som en klinisk undervisningspraktik i en massagevirksomhed med beskrevne læringsmål

1. semester massøruddannelse (obligatorisk)

1. semester er et fælles semester for alle vore uddannelser, og det er dette semester, der gør det særligt attraktivt at vælge massøruddannelse hos Innowell. Dels fordi, at dette semester indeholder alle de støttefag og lektioner, der skal til, for at du kan blive en dygtige massør, men også fordi at det er et fælles semester for alle vores uddannelser, hvor du således får merit for 1. semester, og dermed sparer både 12.000,- og en del tid på din næste uddannelse hos Innowell.

1. semester af massør uddannelsen kaldes også den “sundhedsfaglige grunduddannelse”, og er en rigtig spændende teoretisk fagpakke der klæder dig godt på til uddannelsen som Lægeeksamineret Klinisk Massør. Den sundhedsfaglige grunduddannelse kan også benyttes til at søge RAB-registrering eller optagelse på en videregående uddannelse til fx fysioterapeut, sygeplejerske m.m.

1. semester er inkluderet 200 lektioner i anatomi/ fysiologi, 110 lektioner i sygdomslære/farmakologi, 10 lektioner i grundlæggende klinikvejledning, 50 lektioner i psykologi og 50 lektioner i introduktion til andre alternative behandlingsformer.

Når 1. semester er gennemført, skal du til en tilstedeværelseseksamen der kan tages flere steder i landet. Eksamen koster 1.500,- og der bookes og afregnes direkte med eksamensstedet. Til eksamen må du benytte dit pensum og notater.

Du kan læse meget mere om de forskellige sundhedsfaglige fag i 1. semester ved at klikke på de ovenstående links.

2. semester massøruddannelse (obligatorisk)

2. semester massøruddannelse består af 399 lektioner i teoretisk massage, 60 lektioner i udvidet klinikvejledning og 12 lektioner i førstehjælp. I dette massagesemester studeres primært hovedfaget massage, hvor der bl.a. læres om:

 • Anatomi, fysiologi og biokemi fra et massage perspektiv
 • Massageforberedelse og kontraindikationer
 • Kropsprodukter, remedier og inventarlære
 • De forskellige massagetag og strøg
 • Begrebslære
 • Bevægeapparatets skader og sygdomme
 • Svensk massage
 • Fysiurgisk massage
 • Klassisk massage
 • Sportsmassage og skader
 • Shiatsu massage
 • Babymassage
 • Fodmassage
 • Hotstone massage
 • Triggerpunktsmassage
 • Ansigts, nakke og skuldermassage m.m.

3. semester massøruddannelse (obligatorisk)

3. semester består af 171 lektioner i praktisk massage. Dette seminar består af tre undervisningsforløb i klinisk massage.

Modul 1: Klinisk massageundervisning på massageskolen (seminar): 

 1. dag: Grundlæggende klinisk massage
 2. dag: Klinisk massage avanceret
 3. dag: Klinisk triggerpunktsmassage
 4. dag: Klinisk sportsmassage og skader

Modul 2: Superviseret lærerstyret massageundervisning

I dette modul i din massøruddannelse, skal du studeres den kliniske massage fra eget hjem, dette styrker dine kliniske færdigheder i et læringsrum der svarer til det miljø du møder som udebehandlende massør. I dette superviserede læringsrum skal du fordybe dig den kliniske massageteori og massage i praksis, og opnå rutine og tryghed i massagefaget inden eksamen.

Ved kombinationen mellem seminar (modul 1) og superviserede øvelser styrkes de kliniske færdigheder i dit tempo, hvor du gennem anviste øvelser hjemme integrerer den kliniske og teoretiske massageundervisning, og således opnår optimale professionskompetencer i forhold til dine kliniske færdigheder.

Superviseringen mellem dig og dine undervisere ruster dig til mødet med klinisk praksis i forskellige situationer og miljøer. Denne undervisningsform skaber optimal læringsrum for erfaringsdannelse og refleksioner, samt erfaring med faglig sparring og udvikling af din egen rolle som professionel massør.

Modul 3: Opfølgning, reflektion og eksamen på massageskolen

Dette modul foregår på massageskolen og starter med en opsamling og reflektion fra modul 2. Derefter følger massageeksamen, der består af en skriftlig og praktisk prøve på massageskolen.

Efter eksamen tilsendes et eksamensbevis, der indeholder en redegørelse af dine fag og lektioner.

4. semester massøruddannelse (tilvalg)

Dette 4. massagesemester er et overbyggende valgfrit massagesemester, der foregår som en klinisk undervisningspraktik med beskrevne læringsmål. Semesteret udgør 120 lektioner på en massageskole eller i en massageklinik der er godkendt som undervisnings praktiksted. Du må bruge op til 1 år på at gennemføre din undervisningspraktik, så du fortsat kan varetage dit fuldtidsjob eller modtage dagpenge.

Du skal selv finde et egnet praktiksted, men vi er også gerne behjælpelige. Kontakt evt. Innowells studievejledning for at høre mere om dette.

Læs evt. mere om klinisk undervisningspraktik her: Klinisk Praktik.

”Innowell er et spændende koncept, som tilbyder uddannelser af høj faglig kvalitet. Hos RaskRask anvender vi kun de bedste massører, hvilket er årsagen til, at vi samarbejder med Innowell. Det er vores overbevisning, at den bedste behandling kommer fra den bedste undervisning. Og så er det en stor bonus, at man via deres fjernundervisning kan passe arbejde og skole samtidig. Innowell er undervisning af højeste kvalitet, tilpasset det moderne samfund.” René Martin, RaskRask.dk

Pensum i massageuddannelsen

Til massageuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør skal du anskaffe dig bøgerne:

 1. semesters massøruddannelse: ”Menneskekroppen” af Steve Parker, ”Psykologiens veje” af Ole Shultz Larsen og ”Samtale med sigte” af Stina Rosted.
 2. og 3. semesters massøruddannelse: “Anatomisk Guide til bevægeapparatet” af Andrew Biel.

Bøgerne kan købes hos boghandlere eller på nettet, eller lånes på biblioteket.

Øvrigt pensum i massageuddannelsen er forfattet af Læge Mille Mosegaard, og findes til downloading i studiet. Dette materiale er inkluderet i uddannelsesprisen.

massøruddannelse på fjernundervisning

Vores massagestuderende

Her kan du se hvor fra dine klassekammerater studerer lige nu: Innowells studerende. 

Da størstedelen af Innowells massørstuderende bor langt fra vores massørskole, har de ofte brug for 3 overnatning i forbindelse med deres 3. semester i massageuddannelsen. Du kan læse meget mere om alt det praktiske vedrørende skoleophold, forplejning, transport m.m. på denne informationsside: Skoleophold.

Vores studerende søger ofte på nettet efter en massørskole i København, massørskole i Odense, massørskole i Esbjerg, massørskole i Aalborg m.m., men finder alligevel vej til at Innowells massøruddannelse er den hurtigste og billigste vej til at kunne kombinere et fuldtidsarbejde med at læse en RAB-massøruddannelse, da den kun kræver ganske få dage på massørskolen, og giver mulighed for at tage resten hjemme og i undervisningspraktik.

“Jeg har gennemført zoneterapeut og massør uddannelsen, hos Innowell 🙂 De er meget dygtige til deres ting, og er dejlige mennesker, at være sammen med”. Hanne Østergaard Nielsen, Ringkøbing

Tilmelding og pris

Du kan påbegynde massageuddannelsen hver dag, og dette gør du ved at klikke på “Tilmeld”-knappen og følge anvisningen.

Massøruddannelsen koster fra 31.990,- eksklusiv eksamensgebyr og bogmateriale. Du kan påbegynde massøruddannelsen fra kun 832,- pr. måned helt rentefrit!
Ønsker du at læse mere om prisen og dine betalingsmuligheder på vores massøruddannelse så klik her: massøruddannelse pris

Hvorfor vælge denne massørskole?

Du skal vælge en massøruddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør, hvis du kan lide at arbejde med professionel massage på et meget højt service- og kvalitetsniveau, og fordi at du gerne vil tage uddannelse fra eget hjem.

De fleste af vores massørstuderende drømmer om at åbne egen massagevirksomhed, og vælger vores massørskole, fordi det er den billigste og hurtigste vej til at opnå en massøruddannelse på et højt niveau. Ligeledes vælges vores massageskole fordi man kan tage en massøruddannelse, mens man passer et fuldtidsarbejde eller er ledig på dagpenge, da man kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet under hele massøruddannelsen.

“Jeg er lige startet på massør uddannelsen, og jeg er begejstret for den gode hjælp man får til at komme igang”. Jacqueline Agertoft, Rudsvedby

Bliv selvstændig massør

Massageuddannelsen er målrettet studerende der gerne vil være selvstændige erhvervsdrivende, og derfor indeholder uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør også 50 lektioners iværksætteri. I dette fag læres om relevant lovgivning, budgetter, forretningsplan m.m., som klæder dig godt på til at opbygge en succesfuldt massagevirksomhed. Endvidere får du adgang til diverse fora hvor du kan sparre med kollegaer over hele Danmark.

“Mit første indtryk var bare super. Søde og imødekommende studievejledere. Har nu afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør og kan kun anbefale Innowell, det er meget professionelt.” Susann Vellier Hansen, Frederiksberg

Prøv Gratis vores massøruddannelse

Vi anbefaler gratis at prøve vores spændende og meget populære massageuddannelse på fjernundervisning, samt gratis at prøve massøruddannelsens eksamensform, opgaver i massage, studieformen med mere. Vores studievejledning vil meget gerne give dig en guidet rundvisning i vores prøvemoduler via telefon. På denne måde oplever du også bedst, hvorfor uddannelsesinteresserede rejser fra store dele af hele verden for at tage en massør uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør gennem Innowell.

Ved at ringe til os, oplever du endvidere Innowells anmelderroste serviceniveau og pædagogiske evne til at tage udgangspunkt i dig og give dig alt den hjælp og vejledning, der skal til, for at du opnår maksimal læring gennem nettet. Ring til vores studievejledning på tlf. nr.: 98 901080 mandag-torsdag 9-16. Du kan også prøve vores massøruddannelse selv ved at klikke på Prøv gratis i “faktaboksen”.

sportsmassage og skader

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Massør

 • Gennemsnitlige studietid:

  ca 9 mdr. sideløbende med at passe et arbejde

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 25.-28.05.21, 14.-17.09.21, 25.-28.01.22 eller 17.-20.05.22
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Lærerstyret fjernundervisning (e-learning), seminar (massørskole) og klinisk undervisningspraktik

 • Pris fra 31.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  2. semester 15.995,-
  3. semester 15.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  4. semester 8.000,- Frivilligt
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- pr. mdr. rentefrit. Læs mere under pris.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Fordele:

  - Hurtig uddannelse
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag