Lægeeksamineret Klinisk Massør

Tag en spændende uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør via fjernundervisning og seminar.

Læs mere

Massør uddannelse på fjernundervisning


Har du også drømmen om hurtigt at blive en dygtig selvstændig klinisk massør?

– så skal du vælge Innowells landsdækkende massage uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør på fjernundervisning kombineret med seminar af 4+1 dag. Massageuddannelsen kan tages lige så hurtigt som du har mulighed for det!

”Innowell er et spændende koncept, som tilbyder uddannelser af høj faglig kvalitet. Hos RaskRask anvender vi kun de bedste massører, hvilket er årsagen til, at vi samarbejder med Innowell. Det er vores overbevisning, at den bedste behandling kommer fra den bedste undervisning. Og så er det en stor bonus, at man via deres fjernundervisning kan passe arbejde og skole samtidig. Innowell er undervisning af højeste kvalitet, tilpasset det moderne samfund.” René Martin, RaskRask.dk

Lægeeksamineret Klinisk Massør

En Lægeeksamineret Klinisk Massør fra Innowell mestrer i praksis, og på et højt niveau, de klassiske massageformer som fysiurgisk massagesportsmassagemassage til skader m.m., samt har en stor og bred viden i anatomifysiologisygdomslærepsykologi, klinikvejledning, arbejdsmiljø, relevant sundhedslovgivning med mere. De fleste studerende vælger at blive selvstændige erhvervsdrivende.

“Jeg har afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør hos Innowell. Online undervisning har været særligt godt for mig, da jeg bor i udlandet. Jeg vil klart anbefale Innowell til andre i samme situation. Maj sidder altid klar ved telefonen, og er altid meget hjælpsom med at besvare spørgsmål. 3. semesters skoleophold var udover alle mine forventninger, vi var et lille hold og der bliver virkelig fokuseret på den enkelte elev. Ditte er en fantastisk lærer. God til at formidle undervisningen, så alle kan være med. Det er helt sikkert at jeg skal deltage i andre af Innowells kurser eller uddannelser.” Anette Sohald, Schweiz

Massør uddannelsens undervisningsformer

Massør uddannelsen studeres som blended e-learning (blandet e-læring), der er en kombination af fjernundervisning (e-læring) og seminar (skole). Dette betyder i korte træk, at der kan læses massageteori, tages online massageforelæsninger, ses undervisningsvideoer, laves teste, løses opgaver m.m. via nettet. Det teoretiske massagestudie kan tilgås hele døgnet rundt inden for sin givne studieadgang. Efter den teoretiske læring i massage tilkobles den praktiske læring på massageskolen, samt superviseret massageundervisning fra eget hjem, der afsluttes med opfølgning og eksamen på skolen.

Der kan passes fuldtidsarbejde eller modtages dagpenge under hele massageuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør.

“Jeg har gennemført zoneterapeut og massør uddannelsen, hos Innowell 🙂 De er meget dygtige til deres ting, og er dejlige mennesker, at være sammen med”. Hanne Østergaard Nielsen, Ringkøbing

Massøruddannelsens opbygning og struktur

Massøruddannelsen er opbygget af tre obligatoriske semestre, samt et overbyggende tilvalgs-/frivilligt 4. semester.

 • 1. semester foregår som lærestyret fjernundervisning.
 • 2. semester foregår som lærestyret fjernundervisning.
 • 3. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning af 4+1 sammenhængende dage på Innowells massageskole, samt superviseret massageundervisning hjemme, opfølgning og eksamen på skolen.
 • 4. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning, og er et valgfrit semester der foregår som en klinisk undervisningspraktik i en massagevirksomhed med beskrevne læringsmål

1. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

1. semester er et fælles semester for alle vore uddannelser, og det er dette semester, der gør det særligt attraktivt at tage uddannelse hos Innowell. Dels fordi, at dette semester indeholder alle de støttefag og lektioner, der skal til, for at du kan blive en dygtige massør, men også fordi at det er et fælles semester for alle vores uddannelser, hvor du således får merit for 1. semester, og dermed sparer både 12.000,- og en del tid på din næste uddannelse hos Innowell.

1. semester af massør uddannelsen kaldes også den “sundhedsfaglige grunduddannelse”, og er en rigtig spændende teoretisk fagpakke der klæder dig godt på til uddannelsen som Lægeeksamineret Klinisk Massør.

1. semester består af 200 lektioner i anatomi/ fysiologi, 110 lektioner i sygdomslære/farmakologi, 10 lektioner i grundlæggende klinikvejledning, 50 lektioner i psykologi og 50 lektioner i introduktion til andre alternative behandlingsformer.

Når 1. semester er gennemført, skal du til en tilstedeværelseseksamen der kan tages flere steder i landet. Eksamen koster 1.500,- der bookes og afregnes direkte med eksamensstedet.

Du kan læse meget mere om de forskellige sundhedsfaglige fag i 1. semester ved at klikke på de ovenstående links.

2. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

2. semester af massør uddannelsen består af 375 lektioner i teoretisk massage, 60 lektioner i udvidet klinikvejledning og 12 lektioner i førstehjælp. I dette massagesemester studeres primært hovedfaget massage, hvor der bl.a. læres om:

 • Anatomi, fysiologi og biokemi fra et massage perspektiv
 • Massageforberedelse og kontraindikationer
 • Kropsprodukter, remedier og inventarlære
 • De forskellige massagetag og strøg
 • Begrebslære
 • Bevægeapparatets skader og sygdomme
 • Svensk massage
 • Fysiurgisk massage
 • Klassisk massage
 • Sportsmassage
 • Shiatsu massage
 • Babymassage
 • Fodmassage
 • Hotstone massage
 • Triggerpunktsmassage
 • Ansigts, nakke og skuldermassage m.m.

3. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

3. semester består af tre undervisningsforløb i klinisk massage.

Modul 1: Klinisk massageundervisning på skolen (seminar):    

 • Dag 1: Grundlæggende klinisk massage
 • Dag 2: Klinisk massage avanceret
 • Dag 3: Klinisk triggerpunktsmassage
 • Dag 4: Klinisk sportsmassage og skader

Modul 2: Superviseret lærerstyret massageundervisning

I dette modul studeres den kliniske massage fra eget hjem, dette styrker dine kliniske færdigheder i et læringsrum der svarer til det miljø du møder som udebehandlende massør. I dette superviserede læringsrum skal du fordybe dig den kliniske massageteori og massage i praksis, og opnå rutine og tryghed i massagefaget inden eksamen.

Ved kombinationen mellem seminar (modul 1) og superviserede øvelser styrkes de kliniske færdigheder i dit tempo, hvor du gennem anviste øvelser hjemme integrerer den kliniske og teoretiske massageundervisning, og således opnår optimale professionskompetencer i forhold til dine kliniske færdigheder .

Superviseringen mellem dig og dine undervisere ruster dig til mødet med klinisk praksis i forskellige situationer og miljøer. Denne undervisningsform skaber optimal læringsrum for erfaringsdannelse og refleksioner, samt erfaring med faglig sparring og udvikling af din egen rolle som professionel massør.

Modul 3: Opfølgning, reflektion og eksamen på massageskolen

Dette modul foregår på massageskolen og starter med en opsamling og reflektion fra modul 2. Derefter følger massageeksamen, der består af en skriftlig og praktisk prøve på massageskolen.

Efter eksamen tilsendes et flot eksamensbevis, der indeholder en redegørelse af dine fag og lektioner.

4. semester i massøruddannelsen (tilvalg)

Dette 4. massagesemester er et overbyggende valgfrit massagesemester, der foregår som en klinisk undervisningspraktik med beskrevne læringsmål. Semesteret udgør 120 lektioner på en massageskole eller i en massageklinik der er godkendt som praktiksted. Du må bruge op til 1 år på at gennemføre din undervisningspraktik, så du fortsat kan varetage dit fuldtidsjob eller modtage dagpenge.

Du skal selv finde et egnet praktiksted, men vi er også gerne behjælpelige. Kontakt evt. Innowells studievejledning for at høre mere om dette.

Læs evt. mere om klinisk undervisningspraktik her: Klinisk Praktik

Pensum til massøruddannelsen

Til massageuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør skal du anskaffe dig bogen: “Anatomisk Guide til bevægeapparatet” af Andrew Biel. Bogen kan købes hos boghandlere, på nettet eller lånes på biblioteket.

Øvrigt pensum i massageuddannelsen er forfattet af Læge Mille Mosegaard, som findes til downloading i studiet. Dette materiale er inkluderet i uddannelsesprisen. 

Vores massagestuderende

Her kan du se hvor fra dine klassekammerater studerer lige nu: Innowells studerende. 

Da størstedelen af Innowells massagestuderende bor langt fra vores massageskole, har de ofte brug for 3 overnatning i forbindelse med deres 3. semester af massageuddannelsen. Du kan læse meget mere om alt det praktiske vedrørende skoleophold, forplejning, transport m.m. på denne informationsside: Skoleophold.

Tilmelding og pris på massør uddannelse

Du kan påbegynde massageuddannelsen hver dag.

Massøruddannelsen koster fra 31.990,- eksklusiv eksamensgebyr og bogmateriale. Du kan påbegynde massøruddannelsen fra kun 832 ,- pr. måned helt rentefrit!
Ønsker du at læse mere om prisen, så klik her.

Hvorfor vælge denne massør uddannelse?

Du skal vælge en massør uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør, hvis du kan lide at arbejde med professionel massage på et meget højt service- og kvalitetsniveau, og fordi at du gerne vil tage uddannelse fra eget hjem.

De fleste af vores massørstuderende drømmer om at åbne egen massagevirksomhed, og vælger vores massørskole, fordi det er den billigste og hurtigste vej til at opnå en massøruddannelse på et højt niveau. Ligeledes vælges vores massageskole fordi man kan tage en massøruddannelse, mens man passer et fuldtidsarbejde eller er ledig på dagpenge, da man kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet under hele massøruddannelsen.

“Mit første indtryk var bare super. Søde og imødekommende studievejledere. Har nu afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør og kan kun anbefale Innowell, det er meget professionelt.” Susann Vellier Hansen, Frederiksberg

Bliv selvstændig massør

Massageuddannelsen er målrettet studerende der gerne vil være selvstændige erhvervsdrivende, og derfor indeholder uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør også 50 lektioners iværksætteri. I dette fag læres om relevant lovgivning, budgetter, forretningsplan m.m., som klæder dig godt på til at opbygge en succesfuldt massagevirksomhed. Endvidere får du adgang til diverse fora hvor du kan sparre med kollegaer over hele Danmark. 

“Jeg er lige startet på massør uddannelsen, og jeg er begejstret for den gode hjælp man får til at komme igang”. Jacqueline Agertoft, Rudsvedby

Prøv Gratis vores massøruddannelse

Vi anbefaler gratis at prøve vores spændende og meget populære massageuddannelse på fjernundervisning, samt gratis at prøve massør uddannelsens eksamensform, opgaver i massage, studieformen med mere. Vores studievejledning vil meget gerne give dig en guidet rundvisning i vores prøvemoduler via telefon. På denne måde oplever du også bedst, hvorfor Innowell er landets foretrukne massageskole og hvorfor uddannelsesinteresserede rejser fra store dele af hele verden for at tage en massør uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør gennem Innowell.

Ved at ringe til os, oplever du endvidere Innowells anmelderroste serviceniveau og pædagogiske evne til at tage udgangspunkt i dig og give dig alt den hjælp og vejledning, der skal til, for at du opnår maksimal læring gennem nettet. Ring til vores studievejledning på tlf. nr.: 98901080 mandag-torsdag 9-16. Du kan også prøve uddannelsen selv ved at klikke på Prøv gratis i “faktaboksen”.

massage uddannelse massør uddannelse

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Massør

 • Gennemsnitlig studietid:

  6-9 mdr. sideløbende med at passe sit fuldtidsarbejde

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 12 mdr.
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.
  4. semester: 12 mdr.

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 01.-04.10.19, 11.-14.02.20 eller 23.-26.06.20
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Lærerstyret fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk undervisningspraktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.

 • Pris fra 31.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  2. semester 15.995,-
  3. semester 15.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  4. semester 8.000,- Frivilligt
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- pr. mdr. rentefrit. Læs mere under pris.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Fordele:

  - Hurtig uddannelse
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag