Lægeeksamineret Klinisk Massør

Tag en spændende uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør.

Læs mere

Massør uddannelse på fjernundervisning


Har du også drømmen om at blive massør?

– så vælg Innowells landsdækkende massage uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør på fjernundervisning kombineret med seminar.

”Innowell er et spændende koncept, som tilbyder uddannelser af høj faglig kvalitet. Hos RaskRask anvender vi kun de bedste massører, hvilket er årsagen til, at vi samarbejder med Innowell. Det er vores overbevisning, at den bedste behandling kommer fra den bedste undervisning. Og så er det en stor bonus, at man via deres fjernundervisning kan passe arbejde og skole samtidig. Innowell er undervisning af højeste kvalitet, tilpasset det moderne samfund.” René Martin , RaskRask.dk

Lægeeksamineret Klinisk Massør

En Lægeeksamineret Klinisk Massør fra Innowell mestrer i praksis, og på et højt niveau, de klassiske massageformer som fysiurgisk massagesportsmassagemassage til skader, kropsterapi m.m., samt har en stor og bred viden i anatomifysiologisygdomslærepsykologi, klinikvejledning, arbejdsmiljø, relevant lovgivning med mere .

“Jeg har afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør & Kropsterapeut hos Innowell. Online undervisning har været særligt godt for mig, da jeg bor i udlandet. Jeg vil klart anbefale Innowell til andre i samme situation. Maj sidder altid klar ved telefonen, og er altid meget hjælpsom med at besvare spørgsmål. 3. semesters skoleophold var udover alle mine forventninger, vi var et lille hold og der bliver virkelig fokuseret på den enkelte elev. Ditte er en fantastisk lærer. God til at formidle undervisningen, så alle kan være med. Det er helt sikkert at jeg skal deltage i andre af Innowells kurser eller uddannelser.” Anette Sohald, Schweiz 

Massør uddannelsens undervisningsform

Massør uddannelse studeres som blended e-learning (blandet e-læring), der er en kombination af fjernundervisning og seminar. Dette betyder i korte træk, at der kan læses teori, tages forelæsninger, ses undervisningsvideoer, laves teste, eksaminationer, løses opgaver m.m. via nettet, samt udføres øvelses-massage-behandlinger hjemme via instruktionsvideoer, pensum, guides m.m., og som alt sammen efterfølges af et intensivt praktisk massageseminar på vores flotte massageskole.

Der kan passes fuldtidsarbejde eller modtages dagpenge under hele massageuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør.

“Jeg har gennemført zoneterapeut og massør uddannelsen, hos Innowell 🙂 De er meget dygtige til deres ting, og er dejlige mennesker, at være sammen med”. Hanne Østergaard Nielsen, Ringkøbing

Massøruddannelsens opbygning og struktur

Massøruddannelsen er opbygget af tre obligatoriske semestre og et frivilligt semester. 1. og 2. semester foregår på fjernundervisning og 3. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning af 4-5 sammenhængende dage på Innowells massageskole. 4. semester er et valgfrit semester der foregår som en klinik praktik i en virksomhed

1. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

1. semester er et fælles semester for alle vore uddannelser, og det er dette semester, der gør det særligt attraktivt at tage uddannelse hos Innowell. Dels fordi, at dette semester indeholder alle de støttefag og lektioner, der skal til, for at du kan blive en dygtige massør, men også fordi at det er et fælles semester for alle vores uddannelser, hvor du således får merit for 1. semester, og dermed sparer både 12.000,- og en del tid på din næste uddannelse .

1. semester af massør uddannelsen kaldes også den “sundhedsfaglige grunduddannelse”, og er en rigtig spændende teoretisk fagpakke der klæder dig godt på til uddannelsen som Lægeeksamineret Klinisk Massør .

1. semester består af 200 lektioner i anatomi/ fysiologi, 100 lektioner i sygdomslære/farmakologi, 10 lektioner i klinikvejledning, 50 lektioner i psykologi og 50 lektioner i introduktion til andre alternative behandlingsformer.

Når 1. semester er gennemført, skal du til en tilstedeværelseseksamen der kan tages flere steder i landet. Eksamen koster 1.500,- der bookes og afregnes direkte med eksamensstedet.

Du kan læse meget mere om de forskellige sundhedsfaglige fag i 1. semester ved at klikke på ovenstående links .

2. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

2. semester af massør uddannelsen består af 375 lektioner i massage, 60 lektioner i klinikvejledning og 12 lektioner i førstehjælp. I dette massagesemester studeres primært hovedfaget massage, hvor der bl.a. læres om:

 • Anatomi, fysiologi og biokemi fra et massage perspektiv
 • Massageforberedelse og kontraindikationer
 • Kropsprodukter, remedier og inventarlære
 • De forskellige massagetag og strøg
 • Bevægeapparatets skader og sygdomme
 • Svensk massage
 • Fysiurgisk massage
 • Klassisk massage
 • Sportsmassage
 • Shiatsu massage
 • Babymassage
 • Fodmassage
 • Hotstone massage
 • Kropsterapi/ spaterapi m.m.

3. semester i massøruddannelsen (obligatorisk)

3. semester er et spændende intensivt praktisk seminar på Innowells massørskole. På første dag i 3. semester læres den populære kropsterapi/ spaterapi (dagskursus som tilkøb), og hvordan du kan kombinere denne med også at udbyde den professionelle massage, så du kan sammensætte en spændende prisliste, der rammer et meget bredt kundesegment.

På 2. dagen læres i praksis den eftertragtede hotstonemassage trin for trin, og på 3.-5. dag læres professionel massage og skader, hvor vi blandt andet gennemgår den fysiurgiske sportsmassage trin for trin, til du er helt fortrolig med den professionelle massage og den bagvedliggende teori i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Afhængigt af om spaterapien er tilkøbt som kursus, så består 3. semester af 4-5 sammenhængende undervisningsdage, hvor vores massagestuderende ofte bor på nærliggende hotel. Her kan du se hvor fra dine klassekammerater studerer lige nu: Innowells studerende.  Da størstedelen af Innowells massagestuderende kommer langt fra vores massageskole, har de ofte brug for 3-4 overnatning når de skal på 3. semester af massageuddannelsen. Du kan læse meget mere om alt det praktiske vedrørende skoleophold, forplejning, transport m.m. på denne informationsside: Skoleophold.

Prøv Gratis vores massøruddannelse

Vi anbefaler  gratis at prøve vores spændende og meget populære massageuddannelse på fjernundervisning , samt gratis at prøve massør uddannelsens eksamensform, opgaver i massage, studieformen med mere. Vores studievejledning vil meget gerne give dig en guidet rundvisning i vore prøvemoduler via telefon. På denne måde oplever du også bedst, hvorfor Innowell er landets foretrukne massageskole og hvorfor uddannelsesinteresserede rejser fra store dele af hele verden for at tage en massør uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Massør gennem Innowell.

Ved at ringe til os, oplever du endvidere Innowells anmelderroste serviceniveau og pædagogiske evne til at tage udgangspunkt i dig og give dig alt den hjælp og vejledning, der skal til, for at du opnår maksimal læring gennem nettet. Ring til vores studievejledning på tlf. nr.: 98901080 mandag-torsdag 9-16. Du kan også prøve uddannelsen selv ved at klikke på Prøv gratis i “faktaboksen”.

“Jeg er lige startet på massør uddannelsen, og jeg er begejstret for den gode hjælp man får til at komme igang”. Jacqueline Agertoft, Rudsvedby

Tilmelding og pris på massør uddannelse

Du kan påbegynde massageuddannelsen hvornår du vil.

Massøruddannelsen koster fra 31.990,- eksklusiv eksamensgebyr og bogmateriale. Du kan påbegynde massøruddannelsen fra kun 832 ,- pr. måned helt rentefrit!
Ønsker du at læse mere om prisen, så klik her.

Hvorfor vælge denne massør uddannelse?

Du skal vælge en massør uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør, hvis du kan lide at arbejde med professionel massage på et meget højt service- og kvalitetsniveau.

“Mit første indtryk var bare super. Søde og imødekommende studievejledere. Har nu afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør og kan kun anbefale Innowell, det er meget professionelt.” Susann Vellier Hansen, Frederiksberg

Vores massørstuderende

Vores studerende til massøruddannelsen er både kvinder og mænd der er målrettet, karrieremindede og har en høj selvdiciplin. De har ofte en kort eller mellemlang forudgående uddannelse og flere års erhvervserfaring fra en anden branche.

De fleste massørstuderende drømmer om at åbne egen massagevirksomhed, og vælger vores massørskole, fordi det er den billigste og hurtigste vej til at opnå en høj faglig massøruddannelse. Ligeledes vælges vores massageskole fordi man kan tage massøruddannelse, mens man passer et fuldtidsarbejde eller er ledig på dagpenge, da man kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet under hele massøruddannelsen.

92% af vores massagestuderende har et fuldtidsarbejde, og tager massør uddannelse under normeret tid. I gennemsnit tager en uddannelse til massør ca. 12-18 mdr. måneder sideløbende med at passe et fuldtidsarbejde. Massørstuderende med en forudgående sundhedsfaglig uddannelse tager i gennemsnit massøruddannelse på 9-12 mdr.

massage uddannelse massør uddannelse

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Massør

 • Gennemsnitlig studietid på en hel uddannelse:

  1., 2. og 3. semester ca. 9 mdr. i alt
  Ved merit for 1. semester ca. 6 mdr. i alt

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 12 mdr.
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.
  4. semester: 12 mdr.

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 29.-30.06.19, 01.-03.10.19, 04.-06.02.20 eller 02.-04.06.20
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk praktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.

 • Pris fra 31.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  2. semester 15.995,-
  3. semester 15.995,-
  4. semester 8.000,- Frivilligt
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- pr. mdr. rentefrit. Læs mere under pris.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed