Den sundhedsfaglige grunduddannelse

Tag en spændende sundhedsfaglig grunduddannelse på fjernundervisning og bliv lynhurtigt Rab-godkendt!

Læs mere

Den sundhedsfaglige grunduddannelse


Den sundhedsfaglige grunduddannelse

Velkommen til en rigtig spændende sundhedsfaglig grunduddannelse, der en fagpakke af de mest efterspurgte sundhedsfaglige enkeltfag. Denne fagpakke henvender sig til studerende der ønsker en hurtig sundhedsfaglig grunduddannelse og fagpakke til fx efteruddannelse, jobsøgning, optagelse på andet studie, RAB-godkendelse m.m.

“Jeg er uddannet sportsmassør har egen klinik Spahanmassage, og er nu færdig med den sundhedsfaglige grunduddannelse hos Innowell og det har bare været super :-), med god hjælp fra helt fantastiske faglærere. Vil også lige nævne min studievejleder Maj, der har været en perfekt støtte, hun er altid klar til at hjælpe når man har brug for det :-)”. Annemette Frederiksen, Stouby

Grunduddannelsens indhold

Den sundhedsfaglige grunduddannelse, indeholder vores populære kursus i anatomi/ fysiologi, sygdomslære/farmakologi, psykologi, introduktion til andre alternative behandlingsformer, samt klinikvejledning/ klientbehandling. Bemærk at der kan søges merit, hvis du allerede har nogle af disse fag fra en anden uddannelsesudbyder eller gennem os, kontakt evt. vores studievejledning for rådgivning .

 “Jeg har lige afsluttet grunduddannelsen mht. til momsfritagelse/RAB hos Innowell. Det er gået over al forventning. Jeg er super stolt over mine resultater og det fantastiske materiale samt vejledning hos Innowell. Alle kan gøre det, hvis motivationen og viljen til at yde en ekstra indsats er tilstede. 1000 tak for hjælpen til at udvikle mig yderligere inden for mit kompetenceområde der er Fysiurgisk massage”. Lars Sandgaard, Valby

Den Sundhedsfaglige Grunduddannelse på fjernundervisning/ e-learning

Den sundhedsfaglige grunduddannelse er et kursusforløb, der foregår på fjernundervisning, og fjernundervisning hos Innowell er ikke et ensomt selvstudie, der er et spændende, levende og nærværende lærer-elev-forhold under hele uddannelsen.

Når man tilmelder sig, får man adgang til et virtuelt klasseværelse, der kan tilgås 24 timer i døgnet. I dette klasseværelse finder du en tavle med din læreplan, som du følger, når du har tid og lyst indenfor din givne adgang af 12 mdr. I klasseværelset har du adgang til dine undervisere, og dine studiekammerater der studerer fra hele Danmark. Vil du helst tale med os på telefon, kan du ringe til vores studievejledning mandag-torsdag 9-16, hvor du altid kan få den hjælp, du har brug for under dit studie. Vores dygtige personale tager hånd om dig fra start til slut.

Når du har tilmeldt dit studie, vil du straks modtage en velkomstmail, hvor du bliver opfordret til at ringe til os, så vi kan tage godt i mod dig og byde dig velkommen til Innowell. Vi anbefaler, at du afsætter fra 15-30 min., når du ringer første gang. Når du ringer, vil vores dygtige studievejledere guide dig rundt på siden, og vise dig hvor du finder din læreplan, dit klasseværelse, dine kammerater, hvordan du afleverer en opgave, laver en prøve, kontakter dine undervisere med mere, så du bliver helt fortrolig med dit studieforløb .

Innowells fjernundervisning er så brugervenlig at alle, uanset forudgående kendskab til IT kan studere hos os, så man kan godt springe direkte til sit studie uden en guidet rundvisning, men det betyder meget for os, at du bliver taget godt imod hos Innowell, og får en god og nærværende studiestart. På denne måde sikrer du også at blive introduceret for alle Innowells pædagogiske hjælpe- og læringsmidler, som fx spændende film, radioudsendelser, elektronisk opslagsværk, højtlæsning med mere, der gør læringen lettere og studierne spændende, levende, motiverende og pædagogiske.

“Jeg har taget 2 uddannelser samt en række kurser og kan på det varmeste anbefale Innowell. Kompetencer og faglighed er helt i top, både hvad angår undervisningsmetoder, undervisningsmaterialer, undervisere, studievejledning samt den personlige kontakt. Alt foregår på en venlig, omsorgsfuld og tryg måde. Jeg har virkelig følt mig “hjemme” i Innowells regi og altid fået den hjælp, som jeg har haft behov for”.  Anne Mette Koustrup Nielsen Grønland

Prøv Den Sundhedsfaglige Grunduddannelse gratis

Mange har en forestilling om, at fjernundervisning er ensomt og sværere, men det er faktisk lige omvendt. Prøv fx at lægge mærke til børns opførsel når de lærer på computer, i forhold til blot at sidde stille, og lytte til en underviser i flere timer. Børn har en meget længere koncentrationstid, og er mere fokuserede og motiverede, når det er læring gennem nettet, og dette er også gældende for voksne. Dette forudsætter dog, at læringen er spændende og adspredt, og det er netop det, den er hos Innowell.

Læring gennem nettet skal være sjovt, spændende og motiverende, og det er den! Fjernundervisningen foregår som en vekselvirkning mellem forelæsninger, læsning i pensum, aflevering af opgaver og retursvar fra din underviser, Quiz (delprøver af din paratviden) og igen retursvar fra din underviser, film, radioudsendelser, virtuelle opgaver m.m., så alle læringsformer bliver stimuleret og hvor vores dygtige undervisere følger dig hele vejen.

Vi synes, at du skal ringe til os, så du gratis kan afprøve, hvor spændende og motiverende det er at studere hos Innowell. Her kan du fx prøve vores eksamensform, niveau, se en forelæsning m.m. Du kan også vælge at prøve selv, ved at klikke på “prøv gratis”-knappen til højre, men på denne måde vil du gå glip af hele ånden i Innowell, og dermed ikke få den helt rigtige oplevelse af at studere hos os. Prøv evt. også at læse de flotte anbefalinger på de sociale medier, hvor flere hundrede studerende roser Innowells høje serviceniveau og pædagogiske kompetencer, til at tage udgangspunkt i hver eneste studerende for maksimal læring gennem nettet. Så ring gerne til os og lad os vise dig hvordan det foregår .

Varighed på den sundhedsfaglige grunduddannelse

Man køber studieadgang i 12 måneder til den sundhedsfaglige grunduddannelse, hvilket betyder, at man har 12 måneder til at gennemføre sit studie. Da man selv tilrettelægger sit eget studieforløb, kan det gennemføres lige så hurtigt, man har tid og lyst. Uddannelsen kan tages på 3 mdr. og maksimal 12 mdr. Det er muligt at købe yderligere forlængelse hvis du fx skulle få brug for det.

Den sundhedsfaglige grunduddannelse kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet.

“Jeg er lige blevet færdig med den sundhedsfaglige grunduddannelse og teoretisk massage. Jeg tog uddannelsen da jeg skulle starte op som selvstændig og ville på den måde blive momsfritaget, samt få opfrisket min anatomi/fysiologi. Jeg må sige, at det har været utroligt spændende og lærerigt og jeg kan varmt anbefale denne her uddannelse. Som mor til en lille meget vågen pige, har det været utroligt godt, at jeg selv kunne bestemme hvornår jeg ville læse og følge mit eget tempo. Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Innowell, og tak til Maj og de søde lærere hos Innowell”. Mia Græns, Vallensbæk Strand

Tilstedeværelseseksamen/ eksamen

Når man har gennemført sin sundhedsfaglige grunduddannelse skal man til eksamen i alle fag. Eksamenspakken koster 1.500,-. Tilstedeværelseseksaminationer i alle fag kan være et lovkrav til fx at kunne blive momsfritaget på sundhedsydelser, og kan ligeledes være et optagelseskrav hos div. brancheforeninger der Rab-registrerer alternative behandlere m.m. Hør evt. hos de respektive myndigheder og brancheforeninger.

Man kan tage sin tilstedeværelseseksamen på et godkendt eksamenssted. Disse godkendte eksamenssteder er jævnt fordelt over hele landet jf. “faktaboksen” for godkendte eksamenssteder. Pt. tilbydes godkendte eksamenssteder i Ballerup, Ringe, Tønder, Silkeborg, og Aalborg.

Til sin tilstedeværelseseksaminationer ringer den studerende til eksamensstedet og aftaler en tid til eksamen. Ofte kan man komme til sin eksamen indenfor 1-2 uger, med undtagelse af skolernes ferier. På eksamensstedet er der opstillet computer og fastnet til brug for eksamen, der foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære. Til eksamen må der medbringes hjælpemidler i form af pensum og papirnotater.

Du kan læse mere om hvordan eksamen foregår i denne brochure for eksamensvagter: Vejledning for eksamensvagter 25.09.2017

“Jeg ankom i god tid og blev budt velkommen, og blev budt på kaffe, te, vand, kage og chokolade. Hele eksamen foregik i stille og rolig atmosfære, og var på ingen måde stressende. Jeg tog glad og lettet derfra med et dejligt 10-tal. Tak – for en rigtig dejlig oplevelse”. Bodil Kramer, Udbyhøj

“Tusind tak for den uddannelsesform I har hos Innowell. Den er grundig og er på et højt fagligt niveau, hvad der skaber tryghed for både mig og mine kunder. Jeg er i dag selvstændig behandler med firmaet Bodycraft”. Betina Magrethe Lund Rasmussen, København 

Pris

Den sundhedsfaglige grunduddannelse koster 11.995,- og kan betales med et engangsbeløb eller ratebetales rentefrit helt ned til kun 832,- pr. mdr. i 12 mdr, eller fastsæt selv din udbetaling, din løbetid og dit rentefrie ratebetalingsbeløb!

“Jeg er i gang med Innowells sundhedsfaglige grunduddannelse på e-læring, og jeg kan varmt anbefale både kurset og måden at gøre det på. Det er super overskueligt, og søde og rare mennesker til at hjælpe en, hvis man er i tvivl. Det er et rigtig spændende kursus der er sat sammen, og det giver en masse læring! Tak til Innowell for dette fantastiske kursus! Christina Møldrup Rasmussen, Ulstup

Lektioner i den sundhedsfaglig grunduddannelse

Fag i den sundhedsfaglige grunduddannelse:

200 lektioner i anatomi/fysiologi

100 lektioner sygdomslære/farmakologi

10 lektioner i klinikvejledning/ klientbehandling

100 lektioner i øvrig sundhedsfaglig undervisning, herunder 50 lektioner i psykologi, 50 lektioner i introduktion til andre alternative behandlingsformer.

Yderligere beskrivelse af de forskellige fag kan findes under hvert fag i menuboksen.

“Jeg har netop afsluttet den sundhedsfaglige grunduddannelse, og det har været et helt fantastisk forløb. Der er altid hurtig hjælp at hente hos både studievejledning og lærere, som alle er meget service-mindede – og så er det super at kunne tage uddannelsen på e-learning, så man kan læse, når på dagen det passer bedst ind. Det kan hermed varmt anbefales at uddanne sig gennem Innowell”. Marianne Terkildsen, Hvidovre

Bogmateriale til den sundhedsfaglige grunduddannelse

Bogmaterialet til den sundhedsfaglige grunduddannelse består af ”Menneskekroppen” af Steve Parker, ”Psykologiens veje” af Ole Shultz Larsen og ”Samtale med sigte” af Stina Rosted. Bøgerne skal den studerende selv anskaffe. På www.bogpriser.dk kan man se, hvor det er billigst at købe bøgerne, eller man kan låne bøgerne på biblioteket. Vi kan anbefale, at gå på biblioteket for at skimme sine bøger, inden tilmelding, så kan man kender til Innowells niveau. Læs evt. mere om dette under “Hvilken skole skal jeg vælge?”.

Mange vælger at købe sit pensum inden tilmelding af studiet, for at starte med at læse i sit pensum inden tilmelding. Dette vil vi ikke anbefale, både fordi det ikke er alt man skal læse, & fordi at det er vigtigt, at sit læste stof bliver fuldt op af sin underviser for det bedste læringsudbytte. Så hvis man bedst og hurtigst vil i mål med sin uddannelse, så lad os hjælpe dig hele vejen.

“Jeg er lige blevet færdig med momsfritagelsen til massør. Det har været et super godt forløb, og en super god måde at komme igennem pensum på. Det er yderst kompetente mennesker der står bag, både hvad angår opgaver, og til at få besvaret eventuelle spørgsmål undervejs i forløbet omkring uddannelsen, krav fra Skat m.m. Jeg kan kun give Innowell de bedste anbefalinger”. Christina Clement, Lejre

Uddannelsesbevis

Efter studiet får den studerende et flot uddannelsesbevis på den sundhedsfaglige grunduddannelse. Uddannelsesbeviset redegør for alle gennemførte lektioner og sundhedsfaglige enkeltfag.

“Super professionelt kursus, med individuel opstart og rigtig søde lærere, der hurtigt og professionelt svarer på skriftlige henvendelser. E-learning kræver en stor grad af egen motivation, som kan være en udfordring over så langt et forløb. Her er det muligt, at kontakte andre elever via hjemmesiden. Men ellers er lærerne også rigtig gode sparingspartnere. De roser og opmuntrer. Det er fantastisk med læringsvideoerne, som kan ses og høres på en smartphone. Pensum er meget relevant og brugbart. Allerede fra starten, kunne jeg bruge det jeg kontinuerligt lærte, og føler mig nu rigtig godt klædt på, til at behandle og undervise og holde foredrag i alternativ behandling og personlig udvikling”. Tabitha Daric-Schjøtt, København

sundhedsfaglig grunduddannelse

Fakta


 • Kursus:

  Sundhedsfaglig grunduddannelse, fagpakke

 • Lektioner/ ETCS:

  Lektioner: 410
  ECTS-points: 14,6

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 12 mdr.
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Engangsbetaling: 11.995,-
  Ratebetaling: Udbetaling 2.000,- og fra 832,- pr. mdr. rentefrit i 12 mdr.
  Ved ratebetaling kan man selv fastsætte udbetaling, ratebetalingsbeløb og løbetid!
  Tilstedeværelseseksamen: 1.500,-
  Oprettelsesgebyr (engangsgebyr) ved ratebetaling 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning/ e-læring/ e-learning

 • Prøv gratis med guidet studievejledning:

  Ja. Ring 98901080 mandag-torsdag 9-16 eller prøv selv