Selvstændig Fodplejer


Drømmer du også om at blive selvstændig fodplejer?

Størstedelen af Innowells fodplejestuderende drømmer om at blive selvstændig med egen fodplejepraksis, enten med sin egen fodplejeklinik hjemme eller ude, og/eller kombineret med at være udekørende. Innowells fodplejeuddannelse er derfor skræddersyet til at du skal have det bedste fundament for en faglig bæredygtig uddannelse, samt en efterfølgende konkurrencedygtig virksomhed eller udgøre en meget attraktiv arbejdskraft.

“At følge med fra sidelinjen, når et nært familiemedlem tager uddannelse hos jer, er en ren fornøjelse, meget inspirerende og motiverende”. Jan Wiedenbein, Helsingør

Hjælp til at få succes som selvstændig fodplejer

Med en uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer gennem Innowell klæder vi dig godt på til at give konkurrenterne baghjul! Ud over en bagage fyldt med en høj faglig kompetence, bliver du også udstyret med en bred viden i relevant iværksætteri.

Uanset om du allerede er en erfaren selvstændig, eller skal starte på ny, så vil du gennem din fodplejeuddannelse få nogle powerfulde tip til succes som selvstændig fodplejer, som du med garanti kan bruge og mærke på bundlinjen af dit regnskab.

Her følger en kort præsentation af den iværksætterviden du opnår gennem en uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer hos Innowell:

 • I faget klinikvejledning på 1. semester får du et hurtigt overblik over relevante love og regler, der gælder for en selvstændig fodplejer fx lønsum, reklamering af sundhedsydelser, persondataloven, lægelovens kvaksalveribestemmelser, arbejdsmiljøloven m.m. Læring omkring dette skal forebygge, at du får bøder og skader din virksomhed.
 • I faget klinikvejledning på 2. semester får du undervisning i at udfærdige en professionel forretningsplan, hvor du får et virkelig godt overblik over din drøm om at blive en selvstændig klinisk fodplejer, hvad dette indebærer, hvad det koster m.m. Her kommer du blandt andet igennem overvejelser omkring alle de vigtigste emner som selvstændig fx. dit kundesegment, dine ydelser, din markedsføring, dit budget m.m.
 • På 3. semester vil du lære alt om den professionelle kliniske fodpleje, samt lære at tilkoble salg og service på et meget højt niveau, så salg og genbookinger bliver en naturlig del af det at drive et selvstændigt fodplejeerhverv med succes. På 3. semester får du også værktøjer til at finde din helt egen trygge måde at sælge på, så det føles naturligt og ikke anmassende. Endvidere lærer du i praksis at modtage penge fra kunderne, benytte et kasseapparat, benytte en dankortmaskine, journalføring, genbooking m.m. Du får også gode og brugbare idéer til din kommende markedsføring, herunder tips til hvordan du bedst præsenterer dine varer, indretter din klinik m.m. Endvidere lærer du, hvordan du sammensætter et spændende behandlingsudbud så du når ud til en bred målgruppe, samt hvordan du prissætter dine behandlinger.
 • På 3. semester vil du blive præsenteret for et bredt sortiment af diverse produkter, inventar og udstyr, og i alle prisklasser. Dette gør, at du henter en stor økonomisk etableringsviden, der skal sikre at du ikke laver fejlinvesteringer. Innowells fodplejestuderende har også mulighed for at få udleveret rabatkoder til køb af inventar med store rabatter hos div. leverandører. Endvidere har fodplejestuderende mulighed for at købe billige opstartspakker uden udbetaling til kun 216,- pr. mdr!, så man hurtigt og meget billigt kan opstarte selvstændig virksomhed både under eller straks efter endt uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer.
 • På 3. semester vil du blive spurgt om du gerne vil have taget professionelle billeder af dig i forskellige arbejdssituationer, hvis du siger ja til dette, så må du bruge disse professionelle billeder uden beregning på fx din hjemmeside eller på alt andet materiale, så længe du altid opgiver Innowell som reference/kilde for at sikre ophavsrettigheder. Her tager vi ofte professionelle billeder af dig ved fx påsætning af forskellige neglebøjler, ved skalpelarbejde, når du laver klientbehandling og stemningsbilleder i øvrigt. Her kan du se nogle skønne eksempler på disse eftertragtede billeder, som de studerende blot downloader fra nettet til eget brug: Facebook, Facebook 1 og Google+
 • Både som fodplejestuderende og når du er færdiguddannet Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer, får du adgang til forskellige “lukkede” netværksgrupper, hvor du fortsat kan udvikle dit fag, networke og holde kontakten til dine studiekammerater, samt få kontakt til tidligere uddannede. Du får fx adgang til en netværksgruppe for Selvstændige Business Kvinder, Netværksgruppe for fodplejere m.m.
 • Når du er færdiguddannet, kan du blive medlem af Dansk Behandlerforbund og købe en erhvervsforsikring til kun 299,- om året (markedsprisen er 2000-6000 om året), og du får gratis journalkort, aftalekort, bliver markedsført på deres hjemmesiden. Endvidere har Dansk Behandlerforbund et vidensforum for fodplejere, hvor du kan sparre med dine kollegaer over hele landet. Bemærk at Dansk Behandlerforbund pt. er den eneste brancheforening der er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at registrere fodplejere. Læs mere om dette her: Godkendte Fodplejeforeninger

Har du brug for yderligere råd og vejledning i opstart af egen fodplejepraksis, er du også velkommen til at kontakte Innowells studievejledning mandag-torsdag 9-16 på 98901080.

“Jeg er uddannet fodplejer hos Innowell og vil anbefale det til alle. Jeg bor i udkants Danmark, og det er helt sikkert den mest fantastiske måde at studere på ♥” Mette Stegmann, Klemensker

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 03.-08.05.21, 30.08-04.09.21, 10.-15.01.22 eller 02.-07.05.22
  4. semester: hver dag

 • Pris fra 49.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  2. semester 19.995,-
  3. semester 29.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  I alt fra 49.990,- + eksamensgebyr + pensum
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. løbende mdr.
  *Merit mulighed

 • Studieform:

  Lærerstyret fjernundervisning/ e-learning og seminar

 • Særlig fordele:

  - Inkluderet specialprodukter og remedier
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag