Studiemiljøet på fodplejeskole


Studiemiljøet på fodplejeskole

Et godt studiemiljø afgøres i høj grad af det sociale studiemiljø, og det sociale studiemiljø på Innowells fodplejeuddannelsen er noget af det mest anmelderrose på de sociale medier.

Da Innowells studerende kommer fra hele Danmark og store dele af hele verden til det afsluttende fodplejeseminar, overnatter de derfor ofte på samme hotel tæt på fodplejeskolen. Om aftenen efter skoletid, sidder vores fodplejestuderende ofte og nyder et måltid god mad og et glas vin, samtidigt med at der vidensdeles om den spændende fremtid der ligger forude.

Da de studerende er voksne der drømmer om at blive selvstændige fodplejere, har de derfor også rigtig stor fornøjelse af at dele hinandens tanker og ideer om det at åbne en fodplejeklinik. Flere studerende har knyttet så stærke bånd, at de har brugt hinanden til faglig sparring flere år efter de har taget deres fodplejeuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer.

Innowell har modtaget over 200 anbefalinger fra tilfredse fodplejestuderende, og her er det ofte både fodplejeuddannelsens høje kvalitet og studiemiljøet der bliver rost og omtalt som en fantastisk oplevelse.

Hvis du har tid og lyst, så synes vi, at du skal komme og hilse på vores søde fodplejestuderende på Innowells afsluttende fodplejeseminar (3. semester), samt eventuelt selv prøve en klinisk fodpleje af en fodplejestuderende, hvor du selv kan opleve den fantastiske stemning der findes hos Innowell.

Ring gerne til vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag for at aftale en tid.

Vi glæder os rigtig meget til at tage godt i mod dig, og vise dig vores flotte faciliteter og byde dig velkommen til verdens dejligste studiemiljø:-)

“Det er utroligt at der er sådan en fin mulighed for en fodpleje uddannelse, som kan kombineres med mange andre gøremål. For voksne damer som mig, der bor i Norge er mulighederne for denne type uddannelse et år i sygeplejen for at få anatomi og fysiologi, og senere andre lærersteder, tiden og prisen kan ikke sammenlignes. Nu ser jeg også hvilke muligheder der ligger i en kombination af den kliniske fodpleje og pedicuren. Prisen for fodpleje uddannelsen er lav og mulighederne store. Jeg synes også at alle de nye videoer der er lagt ud på nettet er utrolig lærerige, og en god forberedelse til 3 semester. Og sidst men ikke mindst tak til Maj i studievejledningen for hendes tålmodighed med mig hele vejen. Jeg vil varmt anbefale studiet til voksne damer og herrer. Når jeg kan, så kan I også. Juleklem fra Røyse, Norge!” – Liss Adelsten Ruud, Røyse, Norge

De studerende på fodplejeuddannelsen

Vores studerende på fodplejeuddannelsen er ofte kvinder mellem 28-63, som i forvejen har en kort eller mellemlang uddannelse og flere års erhvervserfaring fra en helt anden branche.

De fleste fodplejestuderende drømmer om at åbne egen fodplejevirksomhed, og vælger Innowells fodplejeskole og fodplejeuddannelse, fordi den opfylder højeste uddannelsesstandarder i Danmark, og fordi det er muligt at tage fodplejeuddannelsen, mens man passer sit fuldtidsarbejde.

Over 90% af de studerende på fodplejeskolen har et fuldtidsarbejde mens de tager vores uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer, og tager samtidig fodplejeuddannelsen på under normeret tid. I gennemsnit bruger de fodplejestuderende ca. 9 måneder på at tage en fodplejeuddannelse sideløbende med at de passer deres fuldtidsarbejde.

“Jeg er lige uddannet Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer og jeg har taget uddannelsen som fjernstudie, som er en god mulighed, når man har familie, børn. Tak til personalet på innowell, som har været fantastiske og som har støttet mig, i denne personlige udvikling. Byen Hjallerup må være stolte over, at have sådan et godt og velfungerende uddannelsessted. Tak!” Marianne Gehlert, Ribe

Stemningsbilleder fra studiemiljøet

Her kan du se et lille udpluk af vores dejlige stemningsbilleder fra Innowells anmelderroste studiemiljø.

“Jeg har lige gennemgået uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer og uddannelsen til Kosmetisk Akupunktør hos Innowell, og nu er jeg ved at opstarte min egen klinik. Jeg har fået den bedste viden og støtte hele vejen igennem. Det er et helt fantastisk koncept, at kunne uddanne sig via e-learning”. Benedikte Ibsen, Grenå

“Jeg bor i udkants Danmark og er uddannet fodplejer hos Innowell, og vil helt sikkert anbefale det til alle. I dag har jeg min egen klinik. Det er den mest fantastiske måde at studere på<3”. Mette Stegmann, Klemensker

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 03.-08.05.21, 30.08-04.09.21, 10.-15.01.22 eller 02.-07.05.22
  4. semester: hver dag

 • Pris fra 49.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  2. semester 19.995,-
  3. semester 29.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr
  I alt fra 49.990,- + eksamensgebyr + pensum
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. løbende mdr.
  *Merit mulighed

 • Studieform:

  Lærerstyret fjernundervisning/ e-learning og seminar

 • Særlig fordele:

  - Inkluderet specialprodukter og remedier
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag