Kosmetologuddannelse

Bliv hurtigt en dygtig Lægeeksamineret Kosmetolog på fjernundervisning kombineret med skole og hjemmestudie

Læs mere

Kosmetologuddannelse


Kosmetologuddannelse og ny karriere i en fart?

Er du interesseret i at tage en hurtig kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog med maksimal studiefrihed, og uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, så er du kommet til den helt rigtige kosmetologuddannelse.

paolo-guatelli-makeup-kuffert

Målgruppen til kosmetologuddannelsen

Kosmetologuddannelsen henvender sig studerende, der ønsker at tage uddannelse i eget tempo. Dette kan eventuelt være fordi, man passer et fuldtidsarbejde, eller modtager dagpenge, eller måske fordi man ønsker at tage en hurtigere kosmetologuddannelse, for hurtigt at kunne bestride et job som kosmetolog, eller for hurtigt at kunne starte som selvstændig kosmetolog.

Innowells underviser Ditte Louise Nielsen indstillet til Politikens undervisningspris 2017

Undervisningsformen i kosmetologuddannelsen

I korte træk foregår kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog som blended e-learning, også kaldet blandet e-læring, der hos Innowell, er en kombination mellem en spændende fjernundervisning, hvor du læser din teori, indsender opgaver og modtager retursvar fra vores dygtige undervisere, laver spændende motiverende teste, der tester din paratviden i et bestemt emne m.m. Teorien foregår som en nærværende undervisning, hvor vores dygtige og erfarne undervisere hjælper dig hele vejen.

Når du har gennemført din teori, følger en spændende intensiv undervisning på 7 sammenhængende dage på vores flotte kosmetologskole. Bemærk at du kun skal på skole i 7 sammenhængende dage, resten af kosmetologuddannelsen foregår på fjernundervisning/ hjemmestudie. På kosmetologskolen vil du modtage en intensiv og spændende undervisning i alle kosmetologbehandlinger og øve disse, så du er godt klædt på til den sidste del af uddannelsen. Fra skoleåret 2020-21 vil dette ændres til 6 dag på skole.

Efter en intensiv og spændende undervisning på vores kosmetologskole, skal du hjem og øve kosmetologbehandlinger efter undervisernes anvisninger. Til dette medbringer du det tildelte behandlingssæt med specialprodukter, der er inkluderet i prisen. Slutteligt skal du tilmelde dig din kosmetologeksamen, og herefter er du uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog, og kan straks starte egen virksomhed eller søge job som kosmetolog.

Jeg er meget glad for min uddannelse som kosmetolog, den giver mig helt nye muligheder og masser af gode oplevelser. Det har været helt afgørende for mig at kunne tage uddannelsen på fjernundervisning, samlet skoleophold og egen planlægning af øvelser hjemme. Under hele uddannelsesforløbet har jeg mødt søde, hjælpsomme og kvalificerede undervisere. På skoleopholdet var der en rigtig god stemning, hvor kursister hjælp og støttede hinanden. Mette Køhler, Hvalsø

Kosmetologuddannelse e-læring

Kosmetologuddannelsens struktur/ opbygning

Kosmetologuddannelsen er struktureret som følger:

Kosmetologuddannelse del 1: Lærerstyret teoristudie via fjernundervisning:

 • Beauty makeup: dag-, aften-, brude- og gallamakeup
 • Hårfjerning med voks
 • Retning af bryn med voks og pincet
 • Farvning af øjenvipper og øjenbryn
 • Eksklusive manicurebehandlinger
 • Eksklusive pedicurebehandlinger
 • Lakteknikker: alm. lak og fransk lak
 • UV-gele neglelak
 • Negledekorationer
 • Anatomi, fysiologi og biokemi
 • Hudterapi/ ansigtsbehandling
 • Spaterapi/ kropsbehandling
Jeg har været rigtig glad for at tage min uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog hos innowell. Fra start til slut bliver du modtaget med åbne arme af alle hos innowell. Der er en fantastisk stemning som bare giver en indre ro. Rigtig lærerig og spændende uddannelse. Tusind tak til jer alle! Dilan Cetin Bayram fra Greve
Fantastisk uddannelsessted <3 Anne Mette Schultz fra Assens

Kosmetologuddannelse del 2: Praktisk undervisning på kosmetologskolen 7 dage. Fra skoleåret 2020-21 vil dette ændres til 6 dage på skole.:

 • Eventuelt dagen før: Kosmetisk akupunktur (tillægskursus)
 • Dag 1: Produktlære. Fra skoleåret 2020-21 vil denne skoledag udgå og overgå til fjernundervisning.
 • Dag 2: Hudterapi/ ansigtsbehandling trin for trin.
 • Dag 3: Hudterapi/ ansigtsbehandling trin for trin – fortsat
 • Dag 4: Eksklusive manicure og pedicurebehandlinger trin for trin, samt lakteknikker og introduktion til UV gele neglelak trin for trin
 • Dag 5: Beauty makeup/klassisk makeup trin for trin
 • Dag 6: Hårfjerning med voks trin for trin
 • Dag 7: Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn trin for trin
Jeg har været 7 dage på seminar hos Innowell i forbindelse med min kosmetologuddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og det var en stor fornøjelse. Det var et intensivt, men et godt program og underviser Mette Hviid er bare super god til sit job. – Så stort tak fra mig, jeg glæder mig til at se jer alle i det hvide hus igen. Og selvfølgelig de største anbefalinger her fra mig! Maria Petersen, Hjordkær.

Kosmetologuddannelse del 3: Lærerstyret praktisk træning hjemme:

 • Øve og journalføre makeup
 • Øve og journalføre farvning af øjenvipper og øjenbryn og retning af bryn
 • Øve og journalføre hårfjerning med voks
 • Øve og journalføre eksklusiv manicure
 • Øve og journalføre eksklusiv pedicure
 • Øve og journalføre neglelak
 • Øve og journalføre ansigtsbehandlinger
Er super glad for min uddannelse hos Innowell. Højt fagligt niveau, kompetente faglærer, brugervenligt e-learnings program. Skolen har helt klart mine anbefalinger. Dorthe Skov Toft, fra Fredericia

Kosmetologuddannelse del 4: Kosmetologeksamen

Kosmetologuddannelsen afsluttes med en intern praktisk prøve, samt en skriftlig prøve med ekstern censor. Eksamen foregår ved, at den studerende booker tid til sin endelige eksaminationer indenfor sin givne studieadgang. Eksamensbooking forudsætter at kosmetologuddannelsens del 1-3 er gennemført senest 3 uger før eksamen. Eksamenstilmelding er bindende. Innowell afholder eksamen hver måned, med undtagelse af skolernes ferier og helligdage.

Til eksamen modtager den studerende en virkelighedsnær praktisk case, som minder om en almindelig behandlingsbooking i en kosmetologklinik. Den studerende modtager i sin kosmetologuddannelsen sin eksamenscase på mail og har en uge til at forberede sig til prøven. Eksamen starter med den skriftlige prøve, der indeholder nogle spørgsmål med nogle givne svar, der skal løses på 30 min. Til den skriftlige eksamen må den studerende benytte sit pensum og notater under prøven. Efter en pause starter den praktiske prøve.

Efter en veloverstået kosmetologeksamen tilsendes et eksamensbevis, der redegør for fag, lektioner og bedømmelser.

kosmetologuddannelse fjernundervisning

Pris på kosmetologuddannelsen

Kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog koster 44.995,- + 1.500,- i eksamensgebyr. Eksamensgebyret afregnes først til eksamen.

Kosmetologuddannelsen kan både forudbetales eller ratebetales rentefrit med en udbetaling på 6.000,- og 3.416,- pr. mdr. i 12 mdr. Det koster et engangs administrationsgebyr på 995,- og 49,- pr. løbende mdr. at vælge en ratebetalingsløsning. Det er muligt at vælge større rater eller en større udbetaling for evt. en mindre ratebetaling pr. mdr., ligesom det også er muligt til enhver tid at betale sine rater ud for at slippe for de løbende fakturagebyrer. Læs mere om dine betalingsmuligheder her: Betalingsmuligheder og betingelser

Prisen er også inkluderet et større elevkit med specialprodukter til at øve kosmetologbehandlinger på skolen og hjemme. I elevsættet findes vejledende følgende :

Til hudterapi/ ansigtsbehandlinger i kosmetologuddannelse:

 1. Makeupfjerner
 2. Rensemælk
 3. Skintonic
 4. Peeling
 5. Maske
 6. Serum
 7. Ansigtscreme
 8. Øjencreme

Til farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn i kosmetologuddannelse:

 1. Beskyttelsespapir
 2. Beskyttelsescreme
 3. Blåsort farve
 4. Mørkebrun farve
 5. Special Solution Dye Cream

Til hårfjerning med voks i kosmetologuddannelse:

 1. Vokspistol
 2. Voks
 3. Voksstrips
 4. Vokspleje

Til makeup i kosmetologuddannelse:

 1. Makeupboks
 2. BB cream
 3. Mascara
 4. Eyeliner
 5. Øjenskygge
 6. Blush
 7. Læbestift
 8. Lipliner

Til manicure og pedicure i kosmetologuddannelse:

 1. Lotion
 2. Peeling
 3. Maske
 4. Massagecreme

Elevsættet udleveres på skolen, og er alene vejledende, da det kan ændres afhængig af lager, sæson, tilmeldingsdato, uddannelsesændringer m.m., og således kan der opleves forskelligt indhold i div. elevsæt.

Af yderligere omkostninger i kosmetologuddannelsen kommer pensum i form af e-bogen “Kosmetologi-fra interesse til profession” af Kosmetolog og Læge Mille Mosegaard der koster 675,-, samt småanskaffelser til øvebehandlinger hjemme, som fx vatpinde, vatrundeller, håndklæder m.m., hvis dette ikke allerede findes i hjemmet, samt køb af yderligere hudplejeprodukter hvis man ønsker at øve på øvrige hudtyper. Ligeledes skal man påregne omkostninger til overnatning og transport, hvis man bor langt fra skolen. Læs evt. mere her: Skoleophold.kosmetologuddannelse e-learning

Kosmetologuddannelsens varighed og opstart

Kosmetologuddannelsen kan påbegyndes hver dag, da første del af uddannelsen starter med et teoristudie hjemme.

Undervisningen på kosmetologskolen (praktisk seminar) udbydes hver 4. mdr. ved mindst 3 tilmeldte. Der optages maksimal 8 tilmeldte på hvert hold for at sikre en god undervisningskvalitet. Ved mindre end 3 tilmeldte eller ved flere end 8 tilmeldte, flyttes den studerende til næstkommende hold/seminar, hvor man således har garantiplads.

Kosmetologuddannelsen indeholder i alt 460 lektioner, og kan tages lige så hurtigt, som man har mulighed for.

Man har maksimal 12 mdr. til at gennemføre sin uddannelse, og det er muligt at købe forlængelse hvis man skulle få brug for det.

Den gennemsnitlige studietid hos Innowell er ofte langt under normeret tid (fra 3-6 mdr.), fordi vores undervisningsform er spændende, motiverende og varieret. Det fordrer dog en høj selvdisciplin at tage kosmetologuddannelse gennem nettet, til gengæld har man også maksimal frihed til at læse når man har tid, lyst og lejlighed inden for sin givne adgang.

kosmetologuddannelse kosmetologskole på fjernundervisning kombineret med seminar

Hjælp og støtte under kosmetologuddannelsen

Vores dygtige anmelderroste undervisere og studievejledere hjælper dig hele vejen!

Når du har tilmeldt dig din kosmetologuddannelse, vil du modtage en velkomstmail, hvor du opfordres til at ringe til vores studievejledning for en guidet rundvisning i dit studie via telefon. Her skal du afse ca. 30 min., hvor vi bl.a. vil vise dig, hvordan du logger ind på dit studie, kontakter dine undervisere og studiekammerater, afleverer en opgave, laver en test af din paratviden og meget meget mere. Vi slipper dig ikke, før du er helt tryg ved at gå igang selv, og vi er altid kun et opkald fra dig.

Vores anmelderroste studievejledning har åben mandag-torsdag 9-16, hvor vi meget gerne hjælper dig med spørgsmål under din kosmetologuddannelse.

Innowell kursus ansigtsbehandling hudterapeut

Kunne alt dette være noget for dig?

Så ring til os, og lad os fortælle dig meget mere om denne spændende kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, eller vores mange andre spændende uddannelser. Husk at du også kan ringe til os og lade os vise dig, hvordan vores spændende undervisningsform blandet e-læring foregår.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og hjælpe dig på vej til en rigtig spændende karriere som Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog.

Makeup kosmetologuddannelse

Selvstændig kosmetolog i en fart?

Innowell er gerne behjælpelig med at hjælpe dig hurtigt igang med en spændende ny karriere som selvstændig kosmetolog.

Allerede under din kosmetologuddannelse har du mulighed for evt. at udbyde dine elevbehandlinger mod betaling, så du tjener penge under din kosmetologuddannelse. Endvidere har du mulighed for at købe remedier, produkter eller opstartspakker hos Danbeauty.dk til engrospriser allerede ved tilmelding til din kosmetologuddannelse. Dette gør det muligt at påbegynde din kosmetologuddannelse og samtidigt klargøre en spændende karriere som selvstændig kosmetolog.

På vores flotte kosmetologskole findes også en klinik hvor du kan hente mange gode idéer til din egen klinik. Her kan du også købe brugt inventar, hvis du har brug for at komme billigt i gang.

Danbeauty.dk er hovedleverandør til Innowell, og ligger kun 500 meter fra skolen, og således er det muligt at besøge Danbeauty og købe opstartspakker, med alt hvad du skal bruge fra kun 255,- pr. mdr.

Endvidere bliver du inviteret til flere fora, hvor du kan sparre med kolleger over alt i landet.

Har du spørgsmål allerede nu omkring at blive selvstændig erhvervsdrivende , så er du mere end velkommen til at kontakte os .

Ainhoa kosmetologuddannelse

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Kosmetolog

 • Gennemsnitlig studietid:

  3-6 mdr. sideløbende med at passe sit arbejde

 • Maksimale studietid:

  12 mdr.

 • Studiestart:

  Hver dag

 • Særlige fordele:

  - Hurtig uddannelse pga. studieformen
  - Inkluderet produkter
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Fjernundervisning kombineret med skole
  - Kun 7 dage på skole
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag
  - Løbende eksamen
  - Dit tempo

 • Udbudte seminardatoer:

  06.-11.04.21, 09.-14.06.21, 27.09.-02.10.21, 07.-12.02.22 eller 13.-18.06.22
  Bemærk at man kun skal på seminar én gang i uddannelsen

 • Lektioner ialt:

  460

 • Pris:

  Uddannelsespris: 44.995,- eller fra 3.416,- pr. mdr. i 12 mdr. rentefrit
  Eksamensgebyr: 1.500,-
  Pensum: 675,-
  *Overnatning alle dage: ca. 2.700,-
  *Transport fly: CPH-Aalborg returbillet ca. 500,-
  *ca. markedspriser