Prisen på kosmetologuddannelsen


Jeg er netop færdiguddannet, og vil bare sige at det har været en fornøjelse! Jeg har 4 børn, så det hele skulle hænge sammen- og det gjorde det! Innowell har et meget dygtigt og hjælpsomt personale. Det kan godt betale sig at tage uddannelsen på denne måde! Tusind tak for alt, Ditte, Maj og Lise- I er bare skønne og dejlige:) Naomi Kristiansen, Wellness Manager, Hotel Bandholm (kåret til Europas bedste luksus hotel 2018)

Semester prisen på kosmetologuddannelsen

Prisen på kosmetologuddannelsen er en totalpris for selve kosmetologuddannelsen. Af ekstra omkostninger findes bogmateriale til ca. 1.200,- (nogle bøger kan evt. lånes på bibliotektet for en mindre bogudgift), samt yderligere udgifter til overnatning, forplejning og transport til 3. semester, hvis du bor langt fra skolen.

Prisen på kosmetologuddannelsen er fordelt som følger.

1. Semester:
Semester 1 koster 11.995,–, eller kan startes fra 832,- pr. mdr. rentefrit i 12 måneder ved en udbetaling på 2.000,-. Bemærk at du selv kan bestemme din udbetaling og rentefrie rater. 
Semestret er obligatorisk. Der kan dog søges merit. Læs mere om dette under menupunktet merit.

2. Semester:
Semester 2 koster 19.995,–, eller kan startes med en udbetaling på 4.000,-, og fra 1.333,- pr. mdr. rentefrit i 12 måneder.
Semestret er obligatorisk.

3. Semester:
Semester 3 koster 29.995,–, eller kan startes med en udbetaling på 4.000,-, og fra 2.166,- pr. mdr. rentefrit i 12 måneder.
Semestret er obligatorisk. Semesterprisen er inkluderet et større elevkit med specialprodukter til at øve behandlinger på skolen og hjemme. 

Fra i alt 49.990,- + 3.000,- i eksamensgebyr.

4. Semester:
Semester 4 koster 7.975,-. Dette semester er ikke obligatorisk.

Jeg har gennemført kosmetologuddannelsen, og kan sige, at det var en ren fornøjelse at studerer hos Innowell. Under hele uddannelsen var der tæt kontakt med faglærerne. Studievejledningen fungerede også på yderst professionel vis. Det var også et fantastisk skoleophold med dygtige og skønne lærer og personale! Jeg kan varmt anbefale uddannelsen hos Innowell. Regina Kristensen. Stoholm.

Andre betalingsmuligheder

Der findes flere betalingsmuligheder og betingelser for køb af kosmetologuddannelsen, som du kan læse mere om her: Betalingsmuligheder og betingelser.

Jeg læser til klinisk fodplejer og klinisk kosmetolog på 2. semester, og jeg er vild med måden at studere på! Jeg står i mesterlære hos Klinik Innowell, mens jeg læser teorien til uddannelserne på Innowells e-learning. Jeg har en ugentlig studiedag, hvor jeg får tid til at reflektere, læse og lave opgaver, fremfor at skulle forlade klinikken i længere tid ad gangen for at gå på skole. Jeg har flere gange fulgt elever på deres 3. semester, hvor de har deres skoleophold og tager deres eksamen. Det har været fantastisk at møde så mange dejlige mennesker, som bare brænder for deres fag! Det er en kæmpe inspiration. Jeg glæder mig til, at jeg kommer så langt i min uddannelse, for det er tydeligt, at eleverne er godt rustet til eksamen og den karriere, der møder dem efterfølgende. Lise Mosegaard. Aalborg.

Produkter i kosmetologuddannelsen

Uddannelsesprisen er også inkluderet et større elevkit med specialprodukter til at øve behandlinger på skolen og hjemme. I elevkittet findes vejledende følgende:

produkter til ansigtsbehandlinger:

 1. Makeupfjerner
 2. Rensemælk
 3. Skintonic
 4. Peeling 
 5. Maske
 6. Serum
 7. Ansigtscreme
 8. Øjencreme

produkter til vipper og bryn:

 1. Beskyttelsespapir
 2. Beskyttelsescreme
 3. Blåsort farve
 4. Mørkebrun farve
 5. Special Solution Dye Cream

produkter til voksbehandling:

 1. Vokspistol
 2. Voks
 3. Voksstrips
 4. Vokspleje

produkter til makeup:

 1. Makeupboks
 2. BB cream
 3. Mascara
 4. Eyeliner
 5. Øjenskygge
 6. Blush
 7. Læbestift
 8. Lipliner

produkter til manicure og pedicure:

 1. Lotion
 2. Peeling
 3. Maske
 4. Massagecreme

*Elevkit kan ændres afhængig af lager, sæson, tilmeldingsdato, uddannelsesændringer m.m., og således kan der opleves forskelligt indhold i div. elevkit. Elevsæt udleveres på skolens 3. semester, og skal benyttes til de anviste øvebehandlinger hjemme.

Endvidere skal der påregnes mindre omkostninger til småanskaffelser til øvebehandlinger hjemme, som fx vatpinde, vatrondeller, vandskål, håndklæder, lagner, pensler, file, lakker m.m., samt køb af yderligere hudplejeprodukter af mærket Ainhoa, hvis man ønsker at øve på øvrige hudtyper. Ønskes yderligere køb af hudplejeprodukter fra Ainhoa, makeupprodukter fra Paolo Guatelli eller negleprodukter fra Thuya, kan dette købes direkte gennem leverandørens hjemmeside Danbeauty.dk eller på uddannelsens 3. semester, hvor du kommer på virksomhedsbesøg hos Danbeauty, der ligger ca. 300 m. fra skolen. Bemærk at alle Innowells studerende kan få et forhandlerlogin hos Danbeauty.dk under uddannelsen, og dermed købe varer til engrospriser. Kontakt Danbeauty.dk for mere info herom.

Jeg er rigtig glad for at jeg har valgt at tage kosmetologuddannelsen igennem Innowell. Der er styr på tingene, og man kan få hjælp alt det man har brug for. Både til selve studiet, men også hvis man oplever it-problemer. Jeg synes det er nemt at overskue studiet, pga hjemmesidens design for det første, men også pga. af den modulopdeling der er i hvert semester. Derudover kan man have fuldtidsjob samtidig med at man studerer. Det er perfekt for mig! Når man har lavet en test eller opgave går der heller ikke længe før man får en tilbagemelding fra sin lære, selvom man ikke sidder i et klasseværelse hver dag. Det går rent faktisk hurtigere end i de fleste skoler/gymnasiet. Super godt! Innowell er kort sagt et uddannelsessted jeg vil, og har anbefalet andre. Irene Leth Secher Mogensen. Skals

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut

 • Gennemsnitslig studietid:

  6-9 måneder i alt sideløbende med at passe job

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: 06.-12.04.21, 09.-15.06.21, 27.09.-03.10.21, 07.-13.02.22 eller 13.-19.06.22
  4. semester: hver dag

 • Pris fra 49.990,-:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- eksamensgebyr
  2. semester 19.995,- + 624,- pensum
  3. semester 29.995,- + 1.500,- eksamensgebyr
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Særlige fordele:

  - Hurtig uddannelse
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag