Bliv lønnet mentor i din egen klinik

Nu kan du blive lønnet mentor i din egen klinik, og være med til at uddanne Danmarks bedste behandlere.

Innowell søger mentor-klinikker, hvor vores dygtige studerende kan komme i undervisningspraktik. Klinikken vil modtage lærerhonorar for undervisningspraktikken.

Der søges klinikker i alle størrelser, lige fra kun én behandlerbænk til måske mange ansatte, og med alle de charmerende forskelligheder, som findes i virkelighedens erhvervsliv.

Innowell søger mentor-klinikker af følgende grunde:

1. Professionsrettet læring skal integreres i erhvervslivet
Det er vigtigt for Innowell, at vores studerende, med en solid teoretisk og praktisk baggrund, får mulighed for at afprøve deres viden i et virkelighedsnært miljø.

2. Erhvervslivet skal uddanne uddannelsesinstitutionerne
Vi har brug for, at erhvervslivet giver kritik på vores uddannelser, så vi konstant videreudvikler og tilpasser uddannelserne til arbejdsmarkedets behov.

3. Lige mulighed for uddannelse
Vi har brug for et geografisk bredt samarbejde med erhvervslivet, så vi kan bidrage med lige mulighed for uddannelse uanset bopæl.

Innowell vil være inspirationskilde og pioner for læring gennem nettet. Vi vil arbejde for et bredt samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og offentlige instanser, så vi sammen kan sikre den højeste uddannelseskvalitet. Til det har vi brug for dine kompetencer, og vi håber på et godt fremtidigt samarbejde.

Vi søger mentor-klinikker til vores:
– akupunktør-studerende
– massage-studerende
– fodpleje-studerende
– kosmetolog-studerende

Læs evt. mere her: https://innowell.net/studievejl…/4-semester-klinisk-praktik/

Kontakt Innowells studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for at høre mere eller skriv til os på info@innowell.net for at rekvirere informationsbrochure.