Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut

Uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut er en spændende 2i1 kosmetologuddannelse på et højt fagligt niveau, med mange videreuddannelsesmuligheder

Læs mere

Kosmetolog uddannelse


Kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut er en spændende 2i1 uddannelse, der er målrettet voksne der ønsker at tage en kosmetologuddannelse på et højt niveau og via undervisningsformen blandet e-læring, der giver maksimal frihed til at kunne passe et fuldtidsarbejde, andet studie m.m., under uddannelsen. I kosmetologuddannelsen på blandet e-læring får man mindst lige så meget teori og praksis som på traditionelle kosmetologskoler, den er blot struktureret anderledes og via moderne undervisningsformer, der gør at man har mulighed for at tage uddannelse mens man passer et arbejde eller modtager dagpenge.

Velkommen til Innowells landsdækkende kosmetologskole der udbyder hele 3 kosmetologuddannelser

Den hurtige kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, der tager gennemsnitlig 3-6 mdr. Her skal du 7+1 dage på skole, resten er fjernundervisning.

Den mellemlange kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut (2i1 uddannelse) og som gennemsnitlig ca. 6-7 mdr. Her skal du 9+1 dage på skole, resten er fjernundervisning.

Den lange kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Spaterapeut (3i1 uddannelse) og som tager gennemsnitlig 6-9 mdr. Her skal du 11+1 dage på skole, resten er fjernundervisning.

Denne underliggende informationsside omhandler vores populære mellemlange kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut. Klik også gerne på ovenstående kosmetologuddannelser, så du sikrer at finde lige den kosmetolog uddannelse der passer bedst til dig og dine uddannelsesdrømme. Du er også velkommen til at ringe 98901080, så vejleder vi gerne!

“Jeg er netop uddannet kosmetolog og hudterapeut hos Innowell! Det er en fantastisk skole!!! – det er næsten ufatteligt hvad jeg har lært – især på det 3. semester som jeg syntes er utrolig godt sat sammen med den viden jeg har tillært mig på 1. og 2. semester. Professionalisme og hjertet på rette sted må være kodeordene for Innowell!” Helle Ellegaard, Juelsminde

Kosmetolog uddannelse på fjernundervisning

En Kosmetolog uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og hudterapeut studeres som blended e-learning (blandet e-læring), som er en kombination af fjernundervisning (e-learning) og tilstedeværelsesundervisning (seminar) på Innowells kosmetologskole. Dette betyder i korte træk, at der læses teori og laves opgaver via nettet, laves øvelsesbehandlinger hjemme via instruktionsvideoer og pensum m.m., og som alt sammen afsluttes med et intensivt praktisk seminar af 9+1 sammenhængende dage på Innowells kosmetologskole hvor de studerende ofte overnatter under seminaret. Hvis det er for svært at få fri fra arbejde i 9+1 dage kan man evt. tage sit seminar over 2 gange med 4 måneders mellemrum.

En kosmetolog uddannelse på fjernundervisning foregår som et spændende og nærværende studieforløb mellem undervisere og den studerende, hvor underviserne hjælper den studerende under hele uddannelsen. Ligeledes har vi tilknyttet en studievejledning der sidder klar ved telefonerne hvis der er brug for hjælp i sin kosmetolog uddannelse.

I sin kosmetolog uddannelse på fjernundervisning logger man sig ind på sit studie for at følge underviserens læreplan. I læreplanen fremgår hvilke sider der skal læses, hvilke opgaver der skal løses og indsendes, hvilke behandlinger der skal øves osv. Man tilrettelægger selv sit eget uddannelsesforløb i sin kosmetolog uddannelse indenfor den givne adgang, hvilket vil sige, at man selv bestemmer hvornår det passer bedst at læse, løse opgaver m.m.

“Jeg er uddannet Kosmetolog og er så glad for min kosmetolog uddannelse hos Innowell. Nu har  jeg min egen klinik på Grønland. Tak til mine lærere, studievejlederen Maj og rektor Brian. I har hjulpet mig til at komme videre med mit liv og det jeg elsker, og det er jeg meget glad for!” Pilunnguaq Benjaminsen, Qaqortoq, Grønland

Kosmetologuddannelsens opbygning

En kosmetolog uddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut er opbygget af tre obligatoriske semestre.

“Jeg er lige startet på kosmetologuddannelse hos Innowell og jeg føler mig rigtig godt modtaget og er så klar til at få min drømme uddannelse i hus:D Maria Nielsen, Jerslev

1. semester af kosmetolog uddannelse på fjernundervisning

Det første semester i kosmetolog uddannelsen er et fælles semester for alle vores uddannelser, og det er også dette kosmetologsemester, der gør det særligt attraktivt at købe uddannelse hos Innowell, da man således kan tage en ny uddannelse meget billigt og hurtigt.

1. semester kaldes også for “den sundhedsfaglige grunduddannelse” og udbydes også hos Innowell som en populær “fagpakke“. På 1. semester af kosmetolog uddannelsen studeres fagene anatomi, fysiologi og sygdomslære, psykologi, klinikvejledning og introduktion til andre behandlingsformer. Det er muligt at få merit til dette kosmetologsemester hvis du har en relevant sundhedsfaglig autorisation som fx sygeplejerske, social og sundhedsassistent, fysioterapeut m.m. Du kan også opnå merit i blot nogle af fagene, dette er fx muligt hvis du har en læreuddannelse eller pædagoguddannelse, hvor du således kan opnå merit i faget psykologi. Hør gerne mere om dine meritmuligheder i vores studievejledning. Du kan læse mere om de forskellige fag ved at klikke på de ovenstående links.

2. semester af kosmetolog uddannelse på fjernundervisning

På 2. semester i sin kosmetolog uddannelse studeres fagene kosmetologi, klinikvejledning udvidet og førstehjælp. I faget kosmetologi foregår dette som en spændende vekselvirkning mellem teori og praksis via fjernundervisning, hvor de kosmetologstuderende starter med et spændende teoristudie i kosmetologi fx hudterapien (ansigtsbehandling), og herefter kobles en spændende praktisk læring i fx hudterapien hvor man øver bl.a. ansigtsmassage hjemme. Det praktiske studie i kosmetologi foregår bl.a. ved, at de kosmetologstuderende har flere “øve-klienter” i eget hjem, hvor man følger sin underviser via flotte pædagogiske trin-for-trin guides og undervisningsvideoer. Når man øver fx. ansigtsmassage fra eget hjem, afsluttes disse med, at man afleverer sine  til sin underviser, som vurderer og kommenterer disse. Sine “øve-klienter” er ofte familie, venner eller kollegaer, som man øver på i eget hjem eller hos dem. Specialprodukter og remedier er inkluderet i prisen og bliver tilsendt med posten.

I faget kosmetologi læres bl.a. om hudterapi (ansigtsbehandlinger), hudpleje, produktlære, anatomi, fysiologi og biokemi, huden, hudsygdomme, manicure, pedicure, makeup, hårfjerning, apparatlære, farvning af vipper og bryn, permanent af øjenvipper, spa og wellness behandlinger, hygiejne m.m.

3. semester af kosmetolog uddannelse på kosmetologskolen

3. semester i sin kosmetolog uddannelse afsluttes med et meget spændende og intensivt seminar på Innowells kosmetologskole. Seminar består af 9+1 sammenhængende dage, hvor der udelukkende vil være praktisk undervisning i hovedfaget kosmetologi fx praktisk undervisning i ansigtsbehandling, manicure, pedicure, farvning af vipper og bryn, permanent af vipper, hårfjerning m.m.

3. semester i sin kosmetolog uddannelse foregår som tilstedeværelsesundervisning på et højt fagligt niveau hvor man veksler mellem praktisk undervisning samt at øve på forskellige kunder .

Studiemiljøet i sin kosmetolog uddannelse er helt fantastisk, og dette især på 3. semester hvor de studerende endelig mødes. Da det er voksne studerende der alle ønsker at starte som selvstændige har de rigtig meget til fælles, og flere kosmetologstuderende har også knyttet så tætte relationer at de har holdt kontakten i mange år. Innowell har modtaget over 100 flotte anbefalinger på de sociale medier omkring studiemiljøet hos Innowell.

Efter 3. semester følger et lærerstyret supervisionsforløb hvor man øver og journalfører de lærte behandlingsteknikker hjemme. Semesteret afsluttes med en praktisk eksamen på skolen, der kan tilmeldes den sidste onsdag i hver måned med undtagelse af skolernes ferier og helligdage.

“Jeg er netop blevet færdig som kosmetolog og hudterapeut hos innowell. Min rejse med innowell har været intet andet end fantastisk! Der er altid hjælp af hente, og Maj sidder altid klar ved telefonen og er klar til at besvare alle spørgsmål man måtte have! Derudover har mit 3. semesters skoleophold overgået alle mine forventninger – holdene er små, hvilket gør at der virkelig er tid til at fokusere på den enkle! Derudover foregår undervisning helt nede på jorden – der er ingen dumme spørgsmål. Vores kære lærer, Ditte, er fantastisk til at formidle alt teorien, så alle kan være med og hun er derudover en helt fantastisk person! Jeg vil klart anbefale alle at tage uddannelse og kurser her igennem – jeg er i hverterfald ikke færdig med at uddanne mig igennem innowell!” Camilla Skau Larsen, Vejle

De kosmetologstuderende

Innowells kosmetologstuderende er ofte kvinder mellem 28-65 år med en kort eller mellemlang uddannelse fra en anden branche. De kosmetologstuderende kommer fra hele Danmark, Færøerne, Grønland m.m., hvoraf størstedelen kommer fra Sjælland. Klik på dette link for at se hvorfra vores studerende læser lige nu: Innowells studerende

Over 90% af de studerende drømmer om at blive selvstændig kosmetolog med egen praksis, og vælger Innowells kosmetolog uddannelse fordi den opfylder de højeste uddannelseskrav i Danmark som giver nogle rigtig gode videreuddannelsesmuligheder, samt fordi de ofte har fået den anbefalet af andre og fordi de kan tage en kosmetologuddannelse mens de passer deres arbejde.

Klik på dette link for at se nogle dejlige stemningsbilleder af vores Kosmetologskole og af vores søde kosmetologstuderende.

“Jeg vil blot sige tak for et fantastisk 9 dages ophold da jeg sluttede mit 3. semester som Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, med hygge og god mad, men også hårdt arbejde. Jeg var godt nok træt da jeg kom hjem:-) Jeg vil også sige tak for den måde i er på, man skal lede længe for at finde så hjertevarme personer der har hjerter af guld. Uddannelsen hos innowell kan stærkt anbefales og det er alle pengene værd, og det kan være hårdt!, men så lærer du også en masse. I dag har jeg min egen klinik”:-) Knus og krammer fra Lisbeth Thorup, København

Alt det praktiske

Da de studerende ofte bor langt fra Innowells kosmetologskole melder der sig ofte praktiske spørgsmål omkring overnatning, forplejning, transport m.m., og dette kan du læse meget mere om ved at følge linket til denne informationside: Skoleophold på kosmetologskolen 

Innowells kosmetologskole er sat sådan sammen, at alle uanset bopæl kan være med. Kosmetologuddannelsen foregår via fjernundervisning (elearning), hvilket gør, at du kan studere lige meget hvor, og hvornår det passer dig! Denne form for undervisning er meget populær, fordi det er nemt og yderst effektivt! Fjernundervisning er nemlig ikke på bekostning af kvaliteten. Innowells kosmetologskole uddanner nemlig kun efter de højeste uddannelsesstandarder – og det kan mærkes !

Innowells kosmetologskole tilbyder en kosmetologuddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut. Ligeledes tilbyder vi et stort udbud af kortere kurser i kosmetologi. Under denne gren har vi hudterapi, permanent af vipper, farvning af vipper og bryn, kosmetisk akupunktur og hårfjerning med voks.

“Jeg valgte Innowell til at uddanne mig til kosmetolog og hudterapeut, og jeg har i dag min egen klinik. Jeg vil anbefale andre til at vælge Innowell fordi det er en meget professionel kosmetologskole!” Elene Maryan Rød, Helsinge

“Jeg har været super tilfreds med at tage min Kosmetolog og Hudterapeut uddannelse ved Innowell. Jeg kunne passe mit fuldtidsarbejde som selvstændig, læse al teori derhjemme og tage alle online eksamer i mit eget tempo. På den måde er uddannelsen meget fri og skræddersyet individuelt efter dit eget temperament og dine muligheder. Du er ikke alene om det. Du har dine medstuderende som du kan skrive med og ringe til og endda mødes med. I bliver klassekammerater, selvom I ikke ses hver dag. Skolens lærer er meget kompetente, vidende og ikke mindst med “på beatet” omkring hvad der kommer af nye produkter, behandlingsmuligheder og ikke mindst hvilke krav og regler der fornyes! Så hop ud i det”:0) Krestine Salomonsen, Aabenraa

Prøv gratis vores kosmetolog uddannelse

Vi giver dig muligheden for, at prøve vores meget populære kosmetologuddannelse via fjernundervisning helt gratis. Vores studievejledning vil guide dig via telefonen. Du kan snakke med vores studievejledning via telefonen på 98 90 10 80 fra mandag til torsdag mellem 9-16. Du vil blive introduceret for vores læringsmiljø, der er utrolig pædagogisk bygget op, og det kræver ingen kendskab til IT for at studere hos os. Når vores studievejleder snakker med dig, vil du samtidig blive introduceret for vores pensum, niveauet, studieformen, eksamen og meget mere.

Hvis du gerne vil have en fysisk rundvisning, er du altid meget velkommen til at besøge os på kosmetologskolen. Her vil vi give dig en rundvisning, du kan prøve en elevbehandling og komme til at tale med vores undervisere og søde kosmetologstuderende.

“Jeg er nu blevet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut hos Innowell, og har min egen hudplejeklinik. Det var for mig en fantastisk rejse. Systemet med e-learning er det helt rigtige, hvis man ønsker at fordybe sig i det teoretiske når det passer i ens kalender, samtidig med at man har sit arbejde ved siden af. I det praktiske semester er der et fantastisk team som hjælper hele vejen igennem, med både små og store opgaver. Min kosmetolog uddannelse hos Innowell var en rigtig god og lærerrig oplevelse. Tak til Innowell for den store hjælp og støtte. Uanset alder, så kan man blive kosmetolog, hvis man studerer hos Innowell. Sidst men ikke mindst, tak for en fantastisk ånd i huset, og mange gode frokoster på skoleopholdet”:-) Marianne Ankær Tollund, Viborg

Mere information om vores kosmetolog uddannelse

Ønskes mere information på vores kosmetolog uddannelse kan vi anbefale at ringe til vores studievejledningen, læse vores brochuremateriale på kosmetologuddannelsen, eller se de mange flotte anbefalinger fra tidligere kosmetologstuderende.

“Med min alder 50 år og lysten til at prøve noget andet her i livet, så jeg muligheden for en kosmetologuddannelse hos Innowell. Samtidig med mit fuldtidsjob, har jeg haft den mulighed at tage kosmetolog uddannelse sideløbende, og uden at skulle møde på en kosmetologkole hver dag for at terpe teori. Jeg kunne sidde i lænestolen i ro og mag og læse og forstå, når det passede mig og jeg var i det humør hvor det kunne hænge fast. På hver bestået opgave stod der ikke bare orderne “bestået”, men der var altid et skulderklap/ros/ris eller bemærkning til en eller flere af de afleverede opgaver. Hvilket også gjorde, at jeg gerne ville aflevere noget ud over pensum, da man mange gange ikke kunne lade vær med at fordybede sig i nogle opgaver”. Tina Jørgensen, Fårevejle

kosmetolog uddannelse kosmetolog skole

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut

 • Gennemsnitslig studietid:

  6-9 måneder i alt sideløbende med at passe job

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 12 mdr.
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 18.-26.09.18, 29.01.-06.02.19 eller 18.-26.06.19

 • Pris fra 37.725:

  *1. semester 11.995,-
  2. semester 18.750,-
  3. semester 18.975,-
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 999,- rentefrit pr. mdr.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed